- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
Ayy cok gereksiz bi konuyu pek gereksiz yazdım
Gulmeleriniz cok olur insallah.24 saat hastane misafir ile ugrasinca beyinin harcayacağı enerji en fazla bu konu oluyor
Ama ben bu lafınıza çok güldüm.
Çok yaşayın.
Ben de elimi uzatıp cacık gibi kaldım çok kere.Gulmeleriniz cok olur insallah.24 saat hastane misafir ile ugrasinca beyinin harcayacağı enerji en fazla bu konu oluyor
Samimi olduğum insanlarla veyahut azbiraz taniyip ortak bi noktada bulustuklarimla gercekten iyi sayılır.Bunun iletisim problemi olduğunun bilincindeyim de sebebi ne :-/ Ve size kesinlikle katılıyorum da malesef aile yapısı daha dogrusu içinde bulunduğum kültür bu tarz bi durumu pek bi soğuk samimiyetsiz vede yanlış buluyor.Sanırım kendimi buna zorlandığım için olmuyot buİletişimin çok kuvvetli gibi gelmedi bana ama illede tokalaşmak öpüşmek zorunda değilsin. göz teması kurarak samimi bir hoşgeldiniz nasılsınız demek soğuk ve isteksiz sarılma yada tokalaşmadan daha iyidir daha candır.
Adab-ı muaserette erkek kadına değil,kadın erkeğe uzatır ya bende ondan dolayı gerek gorduklerime şey ediyorum ama pekte şey olmuyor.Ayy cok sinir bi durum -_-Ben de elimi uzatıp cacık gibi kaldım çok kere.
O yüzden onlar uzatmadan bulaşmıyorum kimseye,
Merhaba hoşgeldin,bitiyor.
Opmeden hoş geldiniz derimde onlar bazen durmuyor :-/ illa o yanak opulecek illa büyük bir iştahla yalanip ekmekle siyirma isteği uyandıracak oyle olunca daha saminu olduklarini düşünüyorlar zaar :-/Keşke hepimizin derdi bu olsa. :) Çok tatlı da anlatmışsınız ama.Bende hiç öpmeyi, öpülmeyi sevmeyenlerdenim. İçim bir gıcık oluyor. Ben bazen direkt mesafeli durup hoşgeldiniz deyip gülümsüyorum, yetiyordur umarım. Sende haklısın insan nasıl davranacağını şaşırıyor, birçok kez tokalaşırken sap gibi elim havada kalmışlığım çok oldu, sonra kesin kızarıp bozarıyorum eminim:))
Samimi olduğum insanlarla veyahut azbiraz taniyip ortak bi noktada bulustuklarimla gercekten iyi sayılır.Bunun iletisim problemi olduğunun bilincindeyim de sebebi ne :-/ Ve size kesinlikle katılıyorum da malesef aile yapısı daha dogrusu içinde bulunduğum kültür bu tarz bi durumu pek bi soğuk samimiyetsiz vede yanlış buluyor.Sanırım kendimi buna zorlandığım için olmuyot bu
Opmeden hoş geldiniz derimde onlar bazen durmuyor :-/ illa o yanak opulecek illa büyük bir iştahla yalanip ekmekle siyirma isteği uyandıracak oyle olunca daha saminu olduklarini düşünüyorlar zaar :-/
Ayyy sormayin yaa o durum varya o durum yeminlen "havar komşular havar" diye bağırıp kaçma isteği uyandırıyor.girdiğin şekillere çok güldüm:)
kimseyi öpme yada tokalaşma sen de. temassız da olur. ama en gıcığı senden önce eve gelip salona doluşan kalabalık misafirlere tek tek hoşgeldiniz deyip öpmek zorunda kalmak:) o yüzden misafirleri kapıda karşılamaya çalışırım hep.
Evet ya.Hem de ne egrelti ben ben degilim.keske sadece soğuk deyip gecistirseler diywlim ki bn birini opmedim hemen ordan biri gizlice beni durtukleme suretiylen gidip opsene diyorAynen zorladığın için olmuyor bencede:)))
Ya en fazla "bizim fazla fazla da biraz soğuk" derler alışırlariçinden gelmeyen şeyleri yapınca eğreti duruyor insanda :)
en iyisi "öpmiyim terliyim" de geç. yada kızamık olmuşum de.Ayyy sormayin yaa o durum varya o durum yeminlen "havar komşular havar" diye bağırıp kaçma isteği uyandırıyor.önce bi göz taraması ile yaşlıları seçip once onlara gidip ellerini opuceksin.Sen nine/dedenin elini öperken o da o esnada senin kulağını opurken sen de hafiften yanda ki yengwnin daha geçen bayram yanaginda bıraktığı tukurugu suratindan nasıl sildigini düşünme suretiylen az hasarla nasıl atlaririm diyw düşüneceksin...Ayy annecim kimse opmesin beni yaa.Valla sevmiyorum ben.
o annelerin kaş göz işareti:)) kaç yaşındasın:)Evet ya.Hem de ne egrelti ben ben degilim.keske sadece soğuk deyip gecistirseler diywlim ki bn birini opmedim hemen ordan biri gizlice beni durtukleme suretiylen gidip opsene diyorayy bide annem bunu sessiz yaptigini sanıp bwlirgin kas göz isaretleri ile yapiyot ya
en iyisi "öpmiyim terliyim" de geç. yada kızamık olmuşum de.
yabancılarda ne güzel. hey John naber dostum deyip geçiyorlar.
ayy en en güzeli misafirlikler iptal edilsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?