Kayınanam siroz hastası ve son evre. Halisünasyon görmeye başladı. Çocuklarının hiçbiri nakil için uygun bulunmadı. Ne olur insanlık adına yardım edin. Kan grubu 0+
Kayınanam siroz hastası ve son evre. Halisünasyon görmeye başladı. Çocuklarının hiçbiri nakil için uygun bulunmadı. Ne olur insanlık adına yardım edin. Kan grubu 0+
O iş o kadar kolay değil kan grubunun 0 olması da yetmez nakil için.
Pazardan meyve almıyorsunuz
çok yakınımızı bu hastalıktan evet çok zor bir süreç ama yakınları dışında nakil olmak isteyeni zor bulursunuz.
Çünkü sonrası çok sancılı veren taraf içinde.
Allah yardımcınız olsun.
Karaciger naklinde cocuklarin uygun bulunmamasi epey ilginc, bi donem buna benzer bir duruma dustuk babamla, 6/4 uyumluluk yeter demislerdi, ben mi yanlis anlamisim acaba cunku karaciger hem donor hem alici icin en hizli ve kolay iyilesen, en kolay uyum saglayan organ yahu, cocuklari uygun değilse de ailede hic mi kimse yokta buralara kadar arayisa dustunuz? Saglik Bakanligi'nin nakil listesine girmedi mi?
Karaciger naklinde cocuklarin uygun bulunmamasi epey ilginc, bi donem buna benzer bir duruma dustuk babamla, 6/4 uyumluluk yeter demislerdi, ben mi yanlis anlamisim acaba cunku karaciger hem donor hem alici icin en hizli ve kolay iyilesen, en kolay uyum saglayan organ yahu, cocuklari uygun değilse de ailede hic mi kimse yokta buralara kadar arayisa dustunuz? Saglik Bakanligi'nin nakil listesine girmedi mi?
Çocuklarının Kan grubu farklı ve hemoglabin değerleri uygun değilse alınmıyor.
Tanıdığımızın 3 çocuğuda uygun değildi eşi de hastaydı.
Evet karaciğer kendini yenileyen organ ama sonrasında verici içinde ciddi sorunlar yaratabilir enfeksiyon riski vs.
Çok yakının değilse yanaşmak istemiyorlar.
Sağlık bakanlığında evet sıraya giriliyor ama çok fazla nakil bekleyen hasta var ve sıra gelene kadar hastalar hayatını kaybediyor.