İnsanlık bende kalsın dedim geri döndüm suratıma kapıyı kapattı! Gaddar sevgili!

çekilecek bir insan değil bence, sevgide bir yere kadar.
ama onun sevip sevmemesini bilemem, insan her şeye ama her şeye de bahane bulamaz ki.

bencil insandan uzak durmak gerek, şimdiden böyle olan evlenince hayatını törpüler insanın.

İnsanlara, bir anda bu kadar değer verilmesine karşıyım.
Bir aylık ilişkide , evine gidip yemeğini yapmak, bulaşıklarını yıkamak. Evine girip çıkmaya güvenmek.
Nasıl oluyor bu ? Bence biraz fazla hızlı yaşanıyor.
Hoş durumlar olmayacak bu kadar kısa sürede bunlar yaşanıyorsa, ileride.. Haberiniz olsun.
O ihtiyacı çok fazla olacak bence.
Hata sizde. Yemek, bulaşık neyin nesi ?
Ve ayağına kadar eğilip çıkartmak... Biraz hizmetçi gibi bir konuma geçmişsiniz ve ya geçirilmişsiniz.
Tabiki bunlar olur ama 1 aylık ilişkide değil .
Ben hatanın çoğunu sizde gördüm, siz yüz vermişsiniz o da bunu sonuna kadar kullanmış.
Olabileceğinizi sanmıyorum çok üzgünüm ki :/
Yüzünüze kapıyı kapamak filan... Az daha duramamış mı ayakta? Bırakın uykusuzluktan ölmeyi, kan kaybından geberiyor olsam yüzüne kapamam.

Kusura bakmada 1 ayda cabuk ilerlemissiniz,
yemegi filan gectimde adamin ayagindaki dikeni bile cikarmaya baslamissin,
benim bildigim bir ayda insan daha yeni yeni alismaya baslar birbirine :31:

lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama ama, bir aydır tanıdığın insanın evine gidersen, onun yemeğini yapar bulaşığını yıkarsan işte seni böyle hiçe de sayar suratına da kapıyı kapatır. senin şimdi el üstünde tutulacağın prenses muamelesi göreceğin bir dönemken, onun senin etrafında pervane olması gerekirken niye kendini bu konuma düşürdün?

Bir insan bu kadar bencil, kaba ve terbiyesizse gerçekten seviyor olsa bile bir değeri var mı? Bence yok. Böyle bir insanın sevgisinden ne hayır gelir sana? Kaldı ki bence sevmiyor ve bazı ihtiyaçlarını gidermenin peşinde.

Herseyi cok hizli yasamissiniz. Ilk zamanlar cok iyiydi, beni sevdigini heryerde soyluyordu demissin. Bir aylik iliskinin "ilk zamanlari" ilk bir iki hafta diye dusunuyorum. Ilk haftada ne sevgisi? Neyin gosterisi? Duygulari carcabuk kullanmissiniz. Sonra eve gidip gelmeler, yemek yapip, sevgili degil hizmetci gibi davranmalar, siz daha ilk aydan birbirinden skilmis, saygisi kalmamis 10 senelik evli kisiler olmussunuz bile. Aceleye gerek yok. Ve ayrica evden cekip gitmekte hakliymissin. Hepimiz calisiyoruz, ama is baska, sosyal hayat baskadir. Sana kaba davranmak icin isi bahane etmis. Ayni baskalarinin abuk subuk seyler yapmak icin alkolu bahane etmesi gibi. Geri donmenize, pisman olmaniza gerek yokmus. iliskinin daha ilk ayindasiniz. onun senin pesine pervane olmasi gerekir.

yorumları okudumda haklılar sen 1 ayda gidiyorsun yemeğini bulağını yıkıyosun tiksinmeden ayağına dokunuyorsun ve nankörlük ediyor ee arkadaşım kölesi olma bence devam bile etme ayrılsan umrunda olmıcaksın eminim

Son düzenleme:
Bir aylık adamın evinde ne işin var?
Yemeğini yapıp bulaşıklarını neden yıkıyorsun?
Ayrıca ayağındaki dikeni neden sen çıkarıyorsun? (ki bu bence çok iğrenç)
Bir daha gelmem diyerek neden tekrar tükürdüğünü yalıyorsun?
Bu soruların cevabını kendine verdiğinde sana neden kaba davrandığını zaten anlayabilirsin. Sana bir şey söyleyeyim mi o adamın sana saygı duyduğu, sevdiği yalanına da kendini çok fazla inandırma bence. Çünkü onun seni kaybetme kaygısı yok. Üzgünüm ama gerçekler bunlar.

Ayrıldım........... Bugün tamamen bitirdim fakat ayrılmıyor benden.... pişman rollerine yatıp çok üzgün olduğunu söylüyor sıkı sıkı kolumu tutup bırakmadı beni... zarzor kurtuldum elinden eve geldim bir daha onu görmek istemyorum ama peşimi bırakacak gibi görünmüyor tam anlamıyla problemli biri..... kendimi çok kötü hissediyorum

Bir aylık adamla niye bu kadar içli dışlı oldun evine git bulaşığını yıka yemeğini yap bide beğenmesin. benim de güzel yapamadığım şeyler olur ama eline sağlık güzel olmuş aşkım der ben bile beğenmedim yalan atma derim olsun emek verip yapmışsın benim için gayet güzel der seninki hödüğün öküzün bencilin angutun önde gideni. fazlasıyla sinir bozucu ve bi tarafı da kalkık. sanırım da sen kaldırmışsın. adam sana değersiz bi hizmetçi gibi davranıyo sen de geri dönüyosun. tamam affetmek büyüklüktür de hakedeni affedersin bu ne yani.

sen onu düşünüyorsun yemek yapıyorsun lafa bak pişmemiş pişmiş yemek yapamıyormusun allasen çok biliyorsan sen yap sinirlendim yani mecbur değilsin yemek yapıp bulaşık yıkamaya sevgiden yapıyorsun eline sağlık demesi gerekirken yaptıklarına bak canım bırak aramadığı daha iyi suratına kapı kapatması da ayrı bir mevzu kimse için anneni kırmaya üzmeye değmez

Back
X