Allah'ım sana geliyorum.... Birşey diyeceğim şimdi banlanıcam. Eğer aileleri yetiştiremediyse biz uyaracağız. Uyarılmaktan anlamıyorlarsa kulaklarını çekerim ki anlasınlar yapmasınlar. Ondanda anlamazsa daha kimse tutamaz beni. Yok edelim mi dedik ya ne sabit fikirli insanlar var yaa. İstediğiniz gibi yazıyım o zaman bütün çocuklar çiçektir adamda öldürseler hırsızlıkta yapsalar onlardan değerli hiç birşey yok aferin çocuğum devam et derim başını sıvazlar geçerim. Yaramaz, arsız, CANİ çocuklar benim herşeyim yaa yerim ben onları yerim.... Tam sizlik oldu değil mi? Asıl sizin gibilere yazık bu dünyada sadece insanlar yok diğer canlılarında acı çekmeden yaşamaya hakkı var. Ama bunu anlayacak olgun insan yok ne yazıkki. Cidden devam edersem banlanmak için bir sürü nedenim olacak dayanamayıp yazıcam çünkü. Sizlere bol cani çocuk sevgili günler diliyorum hayvanları boşverin tekmeleyin gitsin... Değersiz nede olsa....
Direk çocuklara şiddet uygulamak uyarmak geliyor aklınıza neden ailelerini uyarmıyorsunuz daha bilinçli bir davranış olur daha doğru bir davranış olur...Ama tabii çocuğa daha kolay güç yeter siz böyle düşündükçe çocuklarda sadece hayvanlara gücü yeter o çocuklarla aranızda fark yok...Sabit fikirli sizsiniz elalemin çocuğu size mi kaldı uyarmak varsa yürek aileye gidersiniz olmadı mahkemeye...