Insanlik ölmüs mu?

Evt sizlerin yazdıklarınızı okudukca belki de haklı diyorum...ama diyorum ya en ufak kotu niyetim yoktu üzülmesin stres olmasın dedim sadece...kötü seyleri içine atan biri çünkü...kendimce kahramanlik yaptim güya salaklik etmisim demek..ama su da var bir önceki gün cok sancim vardi yanimda idi....1 saat sonra azaldi o da evine gitti...2 kere ugradi evime 5 dakika bi sey ister misin diye...dün gel doktora gidelim dedim o da yarin gidelim gec oldu demisti...bu nedenle kendim geldim hastaneye
Empati yaparsanız adama hak verirsiniz.

Merhaba arkadaslar...bu mesaji hastanede yatagimda ameliyat olmus sekilde yazıyorum...ameliyatima gelince dış gebelik...dün fark edildi ve acilen ameliyat oldum...bekarim bir bayanım ve 2 senelik bi iliskim var...gebelik şüphem vardi zaten ama bunu kendisine söylememiştim...belki
kinayacakasiniz ama dogurmayacaktim..kendisi kanser ve kalp hastasi oldugu icin de üzülsün istemedim...dün kendim hastaneye geldim ...hemen ameliyata girdim..bi arkadaş geldi refakatçi olarak...durum su ki galiba dis gebelik olduğunu ogrendi ve telde cok soguk konustu...cok cok üzgünüm...sizce neden bunu yapmos olabilot? Onu aldattim sanmaz herhalde evimin anahtari bile onda..cok şaşkınım....korunuyorduk ustelik...acaba bilerek hamile kaldim mi sandi? Ya anlamiyorim...whatsup a girmiş ve yazmadi...lutfen söyleyin bu nasil olur? Yani uzupmesin stres olmasin derken haksız mi oldum.?

Erkek arkadaşınızın yerinde olsam çok kırılırdım, bunun insanlığın ölmesi ile zerre ilgisi yok, siz iyi niyetle yapmış olabilirsiniz ama ben olsam üzülürdüm. Saklamanız kötü olmuş

Ben sevgilinizin yerinde olsam bende bozulurdum sonuçta evli olmasanız bile bi yola başkoymuşsunuz herşeyi paylaşmışsınız aynı şeyi evli olduğunuzda yapsaydınız herkes sizi suçlardı benim için hiç ikiside aynı şey hatta ben olsam sizden ayrılmayı bile düşünürdüm

bu arada insanlık ölmemiş sen adamı öldürmüşsün ,

kendi kendine hem kanserim hem kalp hastasıyım demek benden düşünmedi demiştir

Aradim anlattim herseyi...Üzülme diye soylemedim dedim...cok haklisiniz...ama inanin kötü niyetim asla yoktu...yanlış düşünüp hata yapmışım...hersey icin teşekkür ederim

Aradim anlattim herseyi...Üzülme diye soylemedim dedim...cok haklisiniz...ama inanin kötü niyetim asla yoktu...yanlış düşünüp hata yapmışım...hersey icin teşekkür ederim
Ne dedi peki?
Belki yanlış anlayıp ondan habersiz kürtaj olduğunuzu düşünmüştür? Sanırım niyetiniz de buydu ama dış gebelik yüzünden alınmak zorunda kaldı. Babası olarak ne karar verirseniz verin bunu bilmeye hakkı var bar incinmesi normal.

Müge Anlı'nın bir programında birşey söylemişti. "Eğer bir kadın sevgilisinden/kocasından hamileliğin gizliyorsa ya o çocuk ondan değildir ya da başka birşey vardır" diye. Sevgilinizde böyle düşünmüştür. Haklı ya da haksız diyemem ama sizinde söylememek gibi bir hatanız var.

Çok üzüldüm yaşadığınız duruma.😔Sevgilinizin bu durumu sizden değil de başkasından duyması ağrına gitmiş olabilir. Fakat yaşadığınız ağır psikolojiyi anlaması gerekirdi.siz onu düşündüğünüz için söyleyememişsiniz Empati yapması gerekirdi bu durumda. Neden söylemediginizi açıklamışsınız. Rahatsızlığından ötürü destek olmuşsunuz ona yıllarca şimdi onun sizin yanınızda olma zamanı.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durumu. Kendinizi harap etmeyin en kısa sürede aranız düzelir umarım

adam kanser ve kalp hastası vs demişsiniz de adam bebek yapabilecek kadar aktif yani öyle yatak döşek hasta değil

madem hamilesiniz neden söylemediniz hadi onu söylemediniz dün de ağrınızda sancınızda yanınızdaymış

bugün neden böyle böyle oldu acil ameliyata aldılar demediniz

niyetiniz iyi olsa da ilişki açısından hoş olmamış

Ben şahsen adam haklı şu bu demeden önce size üzüldüğümü belirtmeliyim

Operasyon geöiriyorsunuz üstelik karşıdaki insanla ortak bir konu yüzünden. Ama adama söyleyemiyorsunzu bile ilişki içinde yalnızsınız. Bonus olarak adam çocuğun sizden olmadığını düşünecek kadar güveniyor size. Sırf bu 2.seçenek ortadaysa bile terk etme sebebi bence namusuma dil uzatan, karakterime ve bana güvenmeyen biriyle asla olmazdım net. İlişkide yalnız olmanız vahim, sizin adama kıymamanız ama adamın size kıyması daha da vahim. Bu adam 5 para etmez benim gözümde. Bence ayrılıp adam gibi birini bulun.

Fazla iyisiniz ,kalp ve kanser hastasi ama cocuk yapabiliyor ,
Sorumlulugunuda alsin beyefendi bazi seylerin ,boyle bir durum var diyip soylemeliydiniz,
bence durumdan gerilmis ,coc7k vs istedigini sanmiyorum ...
Evt cok haklısınız...beni cok iyi anladınız...net istemiyor onu biliyorum...hele ilk cümlenizde cok haklisiniz...10 numara tespit...

Ben şahsen adam haklı şu bu demeden önce size üzüldüğümü belirtmeliyim

Operasyon geöiriyorsunuz üstelik karşıdaki insanla ortak bir konu yüzünden. Ama adama söyleyemiyorsunzu bile ilişki içinde yalnızsınız. Bonus olarak adam çocuğun sizden olmadığını düşünecek kadar güveniyor size. Sırf bu 2.seçenek ortadaysa bile terk etme sebebi bence namusuma dil uzatan, karakterime ve bana güvenmeyen biriyle asla olmazdım net. İlişkide yalnız olmanız vahim, sizin adama kıymamanız ama adamın size kıyması daha da vahim. Bu adam 5 para etmez benim gözümde. Bence ayrılıp adam gibi birini bulun.
Bence de bu doğru ama gerizekalilik duzeyinde seviyorum...yoksa cok haklısınız...ben de kendime üzülüyorum zaman zaman

adam kanser ve kalp hastası vs demişsiniz de adam bebek yapabilecek kadar aktif yani öyle yatak döşek hasta değil

madem hamilesiniz neden söylemediniz hadi onu söylemediniz dün de ağrınızda sancınızda yanınızdaymış

bugün neden böyle böyle oldu acil ameliyata aldılar demediniz

niyetiniz iyi olsa da ilişki açısından hoş olmamış
Haklisiniz bu yuzden acikladim anlattim herseyi bugün...burada yazilanlar bunu yapmam konusunda yön verdi bana

Back
X