insanlik ölmüş

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
Arkadaslar bugun daraldim iyice.sinirden uyuyamiyorumda.ben esimle bir sitede oturuyorum.sitenin otoparki yetersiz oldugu icin onlu arkali arabalari birakmak zorundayiz hepimiz.bugun eve gelince bir arabanin onune biraktik 5dk gecmedi arkadaki arac sahibi ariyo esimi.bidaha bizim arabanin onune birakmayin bizimdiger arabayi koyuyoruz oraya.(ayni evden 2araba sokmak yasak otoparka)utanmadan babasinin mali gibiesime soylenmis.esimde simdi karsilik versem kalkar arabayi cizer pisligine diyo.
Diger sikintim ustkatta 3yaslarinda bi ufaklik tepemde butun gun kosturuyo.artik gurultu beynimde yankilaniyo.az once dayanamadim mesaj yazdim.lutfen evladin kosturmadin artik kafam kaldirmiyo diye.cevabi evde misafir var kusura bakma oldu.oysa bu cocuk 3aydir huy edindi.sabahtan aksama geceye kadar kosturuyor ustte.
Allahim diyorum boyle bir dunyaya evlat getirmek dogrumu?Alip basimi gidesim geliyor...

Müstakil Ev istiyorum bende kocaman da bahçesi olsun. Bide meye ağaçları. Sabahları kuş sesleri ile uyanayım akşamları cırcır bücüğü sesleri ile uyuyayaım. :mad::mad::mad:

araba içim bişey diyemem ama çocuk için diyeceklerim var
3 yaşındaki bir çocuk en hareketli dönemini yaşarken onu zincirleyemez annesi kusura bakmayın
benim tepemde 10 yaşında kız şarkı söyleyip zıplıyor daha bir kere uyarmadım
lütfen biraz siz de irade etmeyi öğrenin

Hadi cocuk bi sekilde kabul edilir. Bizim ustekinin 16 yasinda kizlari bide kari koca gecenin her saati ses yaparlar..

msj atmasanda karsısına gıtseydın belkı daha olumlu yanıt alabılırıdn

Bence abartmışsın.Evet insanlık gerçekten ölmüş ama bu söylediklerin buna dahil değil.Sen 3 yaşındaki çocuğun üst katta koşturduğu dünyaya mı çocuk getirmiyorsun.Tuhaf yani biraz.

İnsanlık öldüde ben sizin konunuzda bununla ilgili bişey göremedim.biri kırolugundan otoparkı babasının malı sanıyor.diğeride zaten bi çocuk yahu ne yapsın yani çocuğu zincirlesinmi?üstelik kusura bakma Demiş.bence senin mesaj yazman olmamış.otururken yüz yüze söylesen daha hoş olurdu

Cocuk bu koşturcak tabi. Napsın cocuğumu bağlasın. Cocuğun oldumu anlarsin komşunu.
Senin gibiler zaten o cocuklari edepsiz yetistiriyor.tabiki cocuklugunu yapacak ama gecenin 12sine kadarda at gibi tepinmesine musade edilmez.esim uykusundan surekli sicriyor ben uyuyamiyoruma.kafa beyin kalmadi 3ay sustum.keske sende yasasaydinda seninde gorseydik.bakalim cocuklugunu yapacak tabi diyebilecekmidin.

3 yaşındaki çocuk koşar,koşma otur oğlum|kızım dersen de ağlar. 3 yaşındaki bir çocuğu durdurmak mümkün değil bana göre.

İnsanlık öldüde ben sizin konunuzda bununla ilgili bişey göremedim.biri kırolugundan otoparkı babasının malı sanıyor.diğeride zaten bi çocuk yahu ne yapsın yani çocuğu zincirlesinmi?üstelik kusura bakma Demiş.bence senin mesaj yazman olmamış.otururken yüz yüze söylesen daha hoş olurdu
O adamin o laflari soykemesi insanliktan yoksun olmasinin kaniti bence.digeride evde misafir var kusura bakma diyor.evde misafir yok kendi evladi herzamanki gibi tepiniyor.daha oncede ima etmistim orali olmamisti.simdide ne alakaysa misafir var diyor.insanlik azicikta olsa utanmayi gerektirir diye dusunuyorum.

Senin gibiler zaten o cocuklari edepsiz yetistiriyor.tabiki cocuklugunu yapacak ama gecenin 12sine kadarda at gibi tepinmesine musade edilmez.esim uykusundan surekli sicriyor ben uyuyamiyoruma.kafa beyin kalmadi 3ay sustum.keske sende yasasaydinda seninde gorseydik.bakalim cocuklugunu yapacak tabi diyebilecekmidin.
Senin gibiler deyip beni aşağılayamazsın . Burda yönetici yokmu arkadaşlar.

X