- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- Konu Sahibi temmuzsogugu
Arkadaslar bugun daraldim iyice.sinirden uyuyamiyorumda.ben esimle bir sitede oturuyorum.sitenin otoparki yetersiz oldugu icin onlu arkali arabalari birakmak zorundayiz hepimiz.bugun eve gelince bir arabanin onune biraktik 5dk gecmedi arkadaki arac sahibi ariyo esimi.bidaha bizim arabanin onune birakmayin bizimdiger arabayi koyuyoruz oraya.(ayni evden 2araba sokmak yasak otoparka)utanmadan babasinin mali gibiesime soylenmis.esimde simdi karsilik versem kalkar arabayi cizer pisligine diyo.
Diger sikintim ustkatta 3yaslarinda bi ufaklik tepemde butun gun kosturuyo.artik gurultu beynimde yankilaniyo.az once dayanamadim mesaj yazdim.lutfen evladin kosturmadin artik kafam kaldirmiyo diye.cevabi evde misafir var kusura bakma oldu.oysa bu cocuk 3aydir huy edindi.sabahtan aksama geceye kadar kosturuyor ustte.
Allahim diyorum boyle bir dunyaya evlat getirmek dogrumu?Alip basimi gidesim geliyor...
Diger sikintim ustkatta 3yaslarinda bi ufaklik tepemde butun gun kosturuyo.artik gurultu beynimde yankilaniyo.az once dayanamadim mesaj yazdim.lutfen evladin kosturmadin artik kafam kaldirmiyo diye.cevabi evde misafir var kusura bakma oldu.oysa bu cocuk 3aydir huy edindi.sabahtan aksama geceye kadar kosturuyor ustte.
Allahim diyorum boyle bir dunyaya evlat getirmek dogrumu?Alip basimi gidesim geliyor...