insanlık rütbeyle mi oluyor :(

yasmin2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
16
0
36
Elazığ
arkadaşlar kafam allak bullak su anda acıkcası ne yazcagımıda toparlıyamıyorum ama lutfen bana bı fıkır verın sızden bunu ıstıyorum ben31 yasında ev hanımı eşi asker bir bayanım evet eşim asker ben degilim ama eşimin meslegınden bende herzaman onur ve gurur duydumm:) fakat eşimin böluk komutanın eşinin tehtıtleriyle karşı karşıyayım şu anda eger ben onun isteklerını yapmazsam eşimi acıga aldıracagını eşime surekli ceza verdırecegını benım ona ıttat etmem gerektıgı konusunda benii arayıp tehtıtlerde bulunuyor evıme ondan ızınsız mısafır alamazmışım polıs eslerıyle gorusemezmışım personelın hıcbırısı ondan habersız bırbırıyle görusemezmiş vs vs bunun gıbı bı cok şey ha bana gelınce ben Allahtan başka hiç kimseye itat etmem ama kucuk olsun buyuk olsun kimsenin kalbini kırmam vicdanımın beni rahatsız edecegi şeyleri yapmam ha olakı bılıncınde olmadan istemeyerek bır arkadasımın bir komsumun bir kulun kalbini kırdıgımda onu düzeltmedın o vicdan benii yatırmaz su an eşime gelecek hıc bır zarardan korkum yok ama bu lafları icime sindıremeyecek bir durumdayımm insanın insana hükmetmeye hakkı varmı veya ne yapmam gerek ben hayatımda ilk defa böle vır durumla karsılaştıgım icin veya eşimin meslek hayatında ilk defa böle bı durum şaşkınım acıkcası bana YARDIM edimn!!!!!!!!!!!

arkadaşlar kafam allak bullak su anda acıkcası ne yazcagımıda toparlıyamıyorum ama lutfen bana bı fıkır verın sızden bunu ıstıyorum ben31 yasında ev hanımı eşi asker bir bayanım evet eşim asker ben degilim ama eşimin meslegınden bende herzaman onur ve gurur duydumm:) fakat eşimin böluk komutanın eşinin tehtıtleriyle karşı karşıyayım şu anda eger ben onun isteklerını yapmazsam eşimi acıga aldıracagını eşime surekli ceza verdırecegını benım ona ıttat etmem gerektıgı konusunda benii arayıp tehtıtlerde bulunuyor evıme ondan ızınsız mısafır alamazmışım polıs eslerıyle gorusemezmışım personelın hıcbırısı ondan habersız bırbırıyle görusemezmiş vs vs bunun gıbı bı cok şey ha bana gelınce ben Allahtan başka hiç kimseye itat etmem ama kucuk olsun buyuk olsun kimsenin kalbini kırmam vicdanımın beni rahatsız edecegi şeyleri yapmam ha olakı bılıncınde olmadan istemeyerek bır arkadasımın bir komsumun bir kulun kalbini kırdıgımda onu düzeltmedın o vicdan benii yatırmaz su an eşime gelecek hıc bır zarardan korkum yok ama bu lafları icime sindıremeyecek bir durumdayımm insanın insana hükmetmeye hakkı varmı veya ne yapmam gerek ben hayatımda ilk defa böle vır durumla karsılaştıgım icin veya eşimin meslek hayatında ilk defa böle bı durum şaşkınım acıkcası bana YARDIM edimn!!!!!!!!!!!

Eşinizn görev yaptığı yerdeki en rütbeli kişiye durumu anlatın,gerekiyorsa telefonlarını dinlemeye aldırın..

Hiç bir rütbeli personel eşinin böyle yapmaya hakkı yoktur,bu onun acizliğini gösterir sadece...

Şaka mı bu o kadın nasıl karışabiliyor,gerekirse telefon konuşmalarını ya da başka başka bir ortamda konuşmaları kaydedin..gerekli yere şikayet edin..nasıl açığa aldırıyormuş..kendi kocası işinden olur valla..hayret bir şey ona ne herkes istedği ile görüşür

bu kişi binbaşının eşi zaten kucuk bır ilçe ılcede en ust rutbede olan o burdan bes ay sonra tayın görcez ne yapmam gerek halen bılemıyorum

arkadaslar asker esleride rutbeye gore diziliyor ve inanin bu durumdan nefret eidyorum benim esim asker degil ama cok duydum kendinlerini bir halt zannediyorlar cnaim yapacgain hic bir durum yok bes ay cekiceksin lojmandami oturuyorsun? benim babamda polisti annem bu yuzdne hic lojmanda oturmadi oradada ayni olay var sadece yuksek rutbeli askeler ve esleirnin kaprisleirni anlamak bize gore degil onlar farkli bir gezegende yasiyorlar

sanırım o hanımda askerliğe heves etmiş.
eşiyle falan talimlere de katılıyor mu acaba ???
ne saçma birşey ya. küçük bir ilçe demişsiniz canı falan sıkılıyor da komutancılık mı oynayası geldi acaba hey Allah'ım
Allah sabır versin valla çok şaşırdım inanın

Askeriyede, esler arasında da bir hiyerarşi olduğunu o ortamdan bir yakınımız anlatmıştı aynen sizinki gibi.

Oradaki hanımlar da birbirine eslerinin rütbelerine gore davranıyor, kimin eşinin rütbesi yüksekse hanımlar o kisinin dediklerini yapiyorlarmis hatta yalakaliklar da cabasi. Duyunca inanmamıştım.

Sizinki de bayağı bir abartmış. Kayınvalideler bile bu kadar itaat beklemiyor :)

Esınız ne diyor bu duruma?

eşm kesinlikle alttan almamam gerektıgını eger ceza verecekse her turlu cezaya razı oldugunu ve hıcbısey yapamayacagını söluyor kesınlıkle ama ksınlıkle altan alırsan senınle kötuu olurum dıyor ben onu kale almıyorum ama uzuldugum peygamber C.c bile haksızlık karşısında egilmeyın demiş ben bunu kendıme yedıremedım ama kımı kıme şikayet edceksın burda işin icicnden cıkamadım bırde esım altan alma dıyor ama ben yınede esıme uzuluyorum mahkemeye vermeyı dusunuyorum ama adamdagız durduk yere yine benim yüzumden yıpranmasından cekınıyorum

evet askeriyede,eşler arasındada rütbe farkı oluyor,çok sinir bozucu bir durum
mesela ben şeyide anlamam,subayların girdiği eğlendiği yerler ayrıdır astsubayların ayrı neden olur bu fark
Allah yardımcın olsun canım zor bir durum,alltan alma diye ahkam kesemem çünkü arada eşin var,güzel tarafı 5 ay sonra oradan gidecek olman
sabret boşver

maalesef askeriyede böyle .Ablamın eşi de askerdi oradan biliyorum.hatta ablamlar doğuda görev yaparken paşanın hanımı ''burada gezecek yer yok diye gelip gelip çocuklarınızı burada doğuruyorsunuz''diye kızmış.Eniştem emekli oldu da ablam rahatladı ama hakkını asla helal etmeyeceğini söylüyor hala.

Eşinizde sizi destekliyorsa tabiki alttan almayın bakalım ne yapacakmış burnu havada olan o kadın..

asla fırsat vermeyin bu kadına
görüşmeyin,umursamayı
umarım sıkıır oo da bu baskı kurma saçmalığından

Böyle şey mi olur..Eşinizin bu konuda ki çözümü ne ?

Onun sizi arayıp konuşmasına fırsat vermeyin.Bulunduğunuz yerde o kadının eşinin rütbesi en yükse olabilir; ama başka şehirlerdeki en üst mercilere şikayet dilekçesinde bulunun.Kimin haddine evinize,size karışması ?

evetr vermeye sabır edıyorum olmadı esıme zarar vermeye basladıgı an alay komtanlıgına sıkayet etmeyı düşünüyorum hepınıze cok tşkr ederım önemseyıp fıkır verdıgınız ıcın cok sagolun Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

belli ki sorunlu. ama sizin ona bu hakkı vermemeniz lazım tabur komutanınızın eşiyle hemen irtibata geçin şikayet edin. çok kısa sürede cezasını verirler. şahsen ben hiç karşılaşmadım ama ne insanlar görüyoruz böylelerine de şaşmam.....

Ne garip o seni tehdit eden kadının kocasının üstüne rütbeli olana git veya başbakanlığın sitesi var sanırım başbakanda şikayet edilenle ilgileniyor bu siteyi araştır oradan şikayet et ,netice alırsın,zamanında bizim evimizde polis oturuyordu babam evden çıkması istedi sürekli hanımını dövdüğü için ama ben bu evden çıkmam deyince babamda gitti müdüre şikayet etti sonra mecbur kaldı çıktı ,yani çaresizde değilsin

arkadaslar asker esleride rutbeye gore diziliyor ve inanin bu durumdan nefret eidyorum benim esim asker degil ama cok duydum kendinlerini bir halt zannediyorlar cnaim yapacgain hic bir durum yok bes ay cekiceksin lojmandami oturuyorsun? benim babamda polisti annem bu yuzdne hic lojmanda oturmadi oradada ayni olay var sadece yuksek rutbeli askeler ve esleirnin kaprisleirni anlamak bize gore degil onlar farkli bir gezegende yasiyorlar

Evet ben de bunu duymuştum. Asker eşlerinin arasında da eşlerinin rütbesine göre hiyerarşi varmış :53:, çok saçma tabi ama öyleymiş.
Eğer geçici bir süre katlanmak zorundaysanız sabretmeye çalışın...

ben de asker eşiyim.ve benzer muamelelerle ben de karşılaştım.ama hiçbir zaman taviz vermedim,asla vermem de.ama herkese karşı olduğu gibi saygısızlık da yapmam.biz de 5 ay sonra tayin göreceğiz ama gittiğimiz yerlerde de karşılaşıcaz maalesef.saygı sınırını aşmadan mesafeli olmak en güzeli.Allah yardımcınız olsun.sinir bozucu gerçekten.

eşiniz o hatunun bir şey yapamayacağını bildiği için kendinizi ezdirmenizi istemiyor. ben de asker eşiyim. hiç merak etmeyin, o kadın hiçbir şey yapamaz. dediklerini de hiç takmayın ve görüşmeyi de kesin. katılmak istemediğiniz hiç bir şeye katılmayın. siz asker değilsiniz, onların kurallarına göre yaşamak zorunda da değilsiniz. siz kadını takmazsanız otoritesi sarsılacaktır, geri kalanlar da şikayetcidir muhtemelen.

bu tarz şeyleri ben de çok duymuştum, asla lojmanda kalmadım, hiç bir güne tek başıma katılmadım, sadece eşli davetlere katıldım. gittiğim yerlerde önce gözlemledim, sonra sadece 1 tane arkadaş edindim, geri kalanıyla samimiyet kurmadım. sadece 1 kere başım ağrıdı. onda da üst katımda oturuyordu manyağın biri. eşi ayrı manyak, kendi ayrı manyaktı. kurtulduk bitti. darısı başınıza.

Back
X