- 2 Kasım 2014
- 108
- 47
- 48
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estagfurullah önemli değil canım. Aslında ben burda büyüyü tartısmaktan cok içimi döküp sizlerden gelecekle ilgili motivasyon almak isterdim. Ama insanlar cok önyargılı ne yazıkkı teşekkür ederim genedeDikkat edin çarpılmayın büyüden kurtulacağım diye..
Benim büyüye inancım var da bu zamanın hocalarına inancım hiç yok.
Ayrıca k.i.b'ledim sizi üzgünüm. Forumda bu tarz konular açmak yasak.
Peki Allah bilsin elbette.. bu arada kimseyi kınamayın kınadıgınızı yaşamadan ölmezsiniz.. Ben evlenme meraklısı olsaydım 2 siylede evlenirdim. Teşekkür ederim...Büyüye inaniyorum ama size büyü yapildigina pek inanamadim. Daha yasin çok küçük bende 21 yasindayim ve birakin 2.yi bi kere bile nisanlanmadm nisanlansaydimda bu yasta bu düşüncelerle ve bu olgunlukta bende ayrilirdm büyük ihtimalle.
BüyümüPeki bunun kesin olduğuna nasıl bu kadar emin oldun?
![]()
Ön yargı??? Siz her ne kadar "bana büyü yapılmış ama bu önemli değil atın onu bir köşeye siz beni motive edin" deseniz de insanlar dönüp dolaşıp malum mesele üzerine yoğunlaşacaklar. Bu mesele hakkında forumda konu açmakta yasak. Yasak bir şeyi yönetime bildirdim diye mi ön yargılı oldum ben? Tahmin ediyorum ki daha önce açtığınız konularda arkadaşlar size yeterince motivasyon mesajları yazdı. Kendinizi toplamanız için, hayata yeniden tutunmanız için, derdinize ortak olmak için ha keza bende size yorum yaptığımı hatırlıyorum. (Yanılabilirim de) Kısacası büyüden bahsederseniz kimse size boş ver gel biz seni geleceğe motive edelim demez. Konu döner dolaşır büyüye gelir.Estagfurullah önemli değil canım. Aslında ben burda büyüyü tartısmaktan cok içimi döküp sizlerden gelecekle ilgili motivasyon almak isterdim. Ama insanlar cok önyargılı ne yazıkkı teşekkür ederim genede
Canımm benim.. senın yorumunu görünce cok mutlu oldum.. cunku seni anlayan birilerinin olması cok guzel.. heleki senın gibi biri ise bu.. Allah razı olsun canım benım senın yureginde oyle güzelki.. anlatılmaz yaşanır cinsten.. inşallah Allah bizlere hayırlısını nasıp eder hayırlı zamanda.. Rabbim bizleri korusun böylelerinden.. daha fazla canımı yakamadılar zaten Allah müsaade vermedi cok şükür :)Canım benim sen hic kafana takma böyle seyleribüyü vs bırak bosver isteyen istediğini yapsın sen Allah'a sığın zaten kimse Allah'ın senin icin yazdığını bozamaz ki büyüler muskalar vs. Bırak onlar kendi kötülükleriyle bas basa kalsınlar. Sen hayatına devam et :) dediğin dogru istersen dunyanın en mutlu insanı ol ama iste yaraların varsa sarmak icin tek ilaç zaman.. Sen iyi olacaksın cok mutlu olacaksın ben biliyorum :) senin yüreğin temiz cunku...
Yaşayanlar anlıyor işte insanı.. Allah razı olsun canım Allah ablanada hayırlı bi yuva nasıp etsin sabır versin.. evet cnm okuyorum teşekkür ederimKuranda geciyor diye biliyorum nas felak surelerini bol bol oku ablamada yapildi bosandi daha yeni Allah goruyo elbet hesap vericekler sen uzulme
Canımm benim.. senın yorumunu görünce cok mutlu oldum.. cunku seni anlayan birilerinin olması cok guzel.. heleki senın gibi biri ise bu.. Allah razı olsun canım benım senın yureginde oyle güzelki.. anlatılmaz yaşanır cinsten.. inşallah Allah bizlere hayırlısını nasıp eder hayırlı zamanda.. Rabbim bizleri korusun böylelerinden.. daha fazla canımı yakamadılar zaten Allah müsaade vermedi cok şükür :)
Kesinlikle yasayan bilir bizim sulalede cok vardir biz evde neler neler bulduk ve hicaya goturdukten sonra bi cok sey duzeldi inanc onemli sende etrafindakilere dikkat et canm daha gencsin zaten ayni yastayiz ben iki cocuklu olsamda su anki aklim olsa 25 den once evlenmezdim sende oyle yap hayatini yasa evlilik cok yipratiyo insaniYaşayanlar anlıyor işte insanı.. Allah razı olsun canım Allah ablanada hayırlı bi yuva nasıp etsin sabır versin.. evet cnm okuyorum teşekkür ederim
Aynen öyle canım gerçektende cok olgunlastırdı.. sanırım bencede daha guzeline hazırlıyor demekki.. sabır herşey daha guzel olcak inşallah ama önce hedefler.. :)Tesekkur ederim canım o senin kalbinin güzelliği :) aynen oyle zaten Allah seni koruduğu icin ayrıldınız, ben bundan eminim, inan öyle, hayırlısı olmus senin icin tabii ki cok zor o süreç, bunları yasamak o kötülüklerle yüzleşmek... hele bu kadar genc bir yasta, ama kaderde varsa yapacak bir sey yok bu da senin sınavın olmus, seni olgunlastırmıs hem bunlar olmasa simdi böyle bir insan olamazdın belki de. Allah seni daha güzeline hazırlıyor oyle dusun :)
Canım benim Allah razı olsun öncelikle herkes cok erken yasamıssın nısanlanmıssın diyorlar ama ben cizmedim ki kaderimi... ben ille nişanlanayım demedim ki.. aksıne hep benı buldular.. şuan istesek bi adım öteye gidebilir miyiz Allah izin verdiği sürece gidebiliriz.. yani herşey nasip.. aynen öyle canım düşünmüyorum kesinlikle.. Rabbim senınde yuvana huzur versin inşallah cok mutlu olKesinlikle yasayan bilir bizim sulalede cok vardir biz evde neler neler bulduk ve hicaya goturdukten sonra bi cok sey duzeldi inanc onemli sende etrafindakilere dikkat et canm daha gencsin zaten ayni yastayiz ben iki cocuklu olsamda su anki aklim olsa 25 den once evlenmezdim sende oyle yap hayatini yasa evlilik cok yipratiyo insani