insta dan dolandırıldım ne yapabilirim geri almak icin

Alışveriş yapılan bankanın sitesine girip harcama itirazı formu doldurun. Orda zaten bilgileri girince banka en çok 2 hafta içinde paranı geri hesabına yatırıyor.
Harcama itirazı şey değil mi ben yapmadım bu işlemi demek için?

Harcama itirazı şey değil mi ben yapmadım bu işlemi demek için?
Hayır. Biz 2 kez yaptık ikisinde de parayı aldık. Birinde ürünü göndermediler mutfak masasıydı instagramdan aldı eşim
Bir de geçen sahte link tıklamış o da başka siteye yönlendirmiş vs bankaya yazdık hemen geçen aradılar işleme alındı diye. Mutlaka bildirmek gerekiyor bu tür durumlarda onlar hallediyor.

Parayı gönderirken onay vermiştiniz (yani telefona gelen kodu girmiştiniz) sonra yine iade ettiler yani aa ben farklı biliyordum, teşekkürler

Parayı gönderirken onay vermiştiniz (yani telefona gelen kodu girmiştiniz) sonra yine iade ettiler yani aa ben farklı biliyordum, teşekkürler
Tabi tabi normal alışveriş kendimiz bile isteyerek yaptık. Fakat satıcıdan kaynaklı teslimat olmadı yada dolandırıldın ürün ile ilgili. Hatta bununla ilgili ben çok araştırdım Facebook ta bir grup buldum mağdurların açtığı ama adını hatırlamıyorum hiç. Orada bir kadından öğrendim sağolsun.
Aklınızda bulunsun

Hala bunlara düşen var mıymış ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…