Insta

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.849
3.164
133
Günaydın :)
Ben instagramda story paylaşıyorum ama paylaşımlarım hep müzik işte çok manalı şeyler paylaşmam.
Bizim sınıfta bir çocuk var, hikayeleri görenlerde cocuk ne hikmetse en üstte gözüküyor. Herhalde siralamasindandir hani en son o gördüyse diyorum ama öğrendim ki o sıralama profilinize en çok girenlere göreymiş. Normalde pek konuşmayız bile, e bu böyleyken selam sabah bile yokken niye bu kadar profilimi inceliyor ki ? O kadar bakıp bakıp selam vermemesi de tuhaf değil mi?

Herşey olabilir belkide instadaki tüm storylere bakıyordur normal yani. Sosyal medya bu fazla anlam yüklememek lazım.
Hayır hayır şunu demek istemiştim. Misal veriyorum bir arkadaşınız var x olsun. Bu x storylerde en üstte çıkıyorsa sizin Instagram profilinize sık sık giriyor anlamına geliyor storye değil.

Yoo siralama ilk bakma sirasina gore. O da benim gibi instagramdan cikmiyorsa hikayelerini ilk goruyor olabilir. Baktiklari saat yaziyor oradan anlarsin. Ilk gordugu icin en basta cikiyor surekli profiline girdigi icin degil..!

Nasıl görüyoruz peki saati ? Ben baktığımda göremiyorum sadece isimler çıkıyor ve ne zaman story atsam hep aynı sıralama. Hep bu kişi ve sonra başka kişiler. Birisi sonradan gördüğü zaman da hep bu kişinin altında çıkıyor

Storylerin neye göre sıralandığı meçhul. Biz denedik arkadaşlarla; öyle ilk bakanlar üstte, çok bakanlar üstte diye bi kriter yok. Benim kendi düşüncem; hikaye sıralamaları etkileşime sık girdiğin profilleri üste alıyor.

Meraktan baktım internete, yabancı sayfalar da dediğim şekilde yazıyor. O kişiyle hiç konuşmadık bile instagramda. Ben de bunu anlayamadım zaten. Tabii haklı olarak diyeceksiniz ki sanane seni ilgilendirmez ama :(

Hayir o siralamanin algoritmasi belirli degil. Karsilikli etkilesime gore oldugu soyleniyordu yani birbirinizin fotograflarini begeniyorsaniz, dmlesiyorsaniz uste cikiyormus diye ama onun da dogru olmadigi ortaya cikti. Neye gore siralandigi belirli degil.
Şimdi en ust sırada çok fazla konuştuğum saygı duyduğum bir ablam var. Ondan sonra bu çocuk geliyor, sonra sınıftakiler geliyor. Çocukla hiç konuşmadık bile. Dm falan.

Eğer çocuk ilgini çektiyse baktığını gördüğünde sen selam ver. Öyle öyle bir arkadaşlığınız oluşur.
Ya iyi birine benziyor. Arkadas olunabilecek kafa biri gibi. Zaten benim sevgilim var ilgi çekmek derken anca arkadaş olunur. Buraya geldiğimde bende garip bir yalnızlık hissi başladı ya çok ihtiyacım var böyle arkadaş kişilere.

Nasıl görüyoruz peki saati ? Ben baktığımda göremiyorum sadece isimler çıkıyor ve ne zaman story atsam hep aynı sıralama. Hep bu kişi ve sonra başka kişiler. Birisi sonradan gördüğü zaman da hep bu kişinin altında çıkıyor
Gorulmuyormus saat canim. Sanirim Whatsapp ile karistirdim ya da daha onceleri gorunuyordu sanirim. Ama yine de siralama bakma sirasina gore oluyor. Dedigim gibi instagramdan cikmayan birisi muhtemelen. Yeni dusen hikayeleri hemen izliyor demek ki..

Storylerin neye göre sıralandığı meçhul. Biz denedik arkadaşlarla; öyle ilk bakanlar üstte, çok bakanlar üstte diye bi kriter yok. Benim kendi düşüncem; hikaye sıralamaları etkileşime sık girdiğin profilleri üste alıyor.

Hayir o siralamanin algoritmasi belirli degil. Karsilikli etkilesime gore oldugu soyleniyordu yani birbirinizin fotograflarini begeniyorsaniz, dmlesiyorsaniz uste cikiyormus diye ama onun da dogru olmadigi ortaya cikti. Neye gore siralandigi belirli degil.

Kkda hackerı, dedektifi derken bir de reverse engineering yapan sizleri gördüm ya bir yaşıma daha girdim:KK51: Oturup algoritmayı mi çözümlediniz kız:KK57::olamaz:

Bu KKdan 1 CIA, 1 MOSSAD çıkar yeminle:sampiyon::sampiyon:

Kkda hackerı, dedektifi derken bir de reverse engineering yapan sizleri gördüm ya bir yaşıma daha girdim:KK51: Oturup algoritmayı mi çözümlediniz kız:KK57::olamaz:

Bu KKdan 1 CIA, 1 MOSSAD çıkar yeminle:sampiyon::sampiyon:
Hahahahahaha ablacım cok yasa emi :)
Ya ben yabancı bir yazi okumuştum bu konuda ama link atmak yasaktır değil ?

sıralama bakma sırası değil ona eminim ve en çok etkileşim+en çok bakana göre buna da eminim bir dönem kuzenimle 2 3 hesap üzerinden denemiştim ama çok anlam yükleme gerçekten belki çocuk değil bir arkadaşı bakıyordur vs olabilir

Bu kadar merak etmeniz sizin o kişiye karşı ilgi duyduğunuz izlenimini yarattı bende. Varsa bir ilginiz bence ilk adımı siz atın.

Bu kadar merak etmeniz sizin o kişiye karşı ilgi duyduğunuz izlenimini yarattı bende. Varsa bir ilginiz bence ilk adımı siz atın.
Hoşlanma anlamında bir ilgim yok da insan merak ediyor, sınıf ortamında konuşmadığım bir insan neden en uste çıksın. Onunla ve diğer kişilerle arkadaş olabilmeyi isterim ama ışte fazla utangacim insanlarla pek konuşamam haliyle bayram değil bişey değil niye böyle oldu modundayim. Neyse artık ya zaten yanlış anlaşıldım normal olarak o_O

Back
X