İnstadan yazısmasını gördüm

huzunguz

kalkmayı değil düşmemeyi öğretecektin...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
4.079
1.964
448
Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum

Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
kocasına dersen kavga cikar esine bsy yapar ,erkekler arasında bu konular kotu bitiyor, yazışmaları ne boyutta sevgili boyutunda mi ,eşine de bilsin bildiğini eğer ayrılacaksan ayrıl eşinden ama o mahallede durma artik olmaz orasi ,eger ayrilacaksan diyorum cunku ben kimseye sunu bunu yap diyemem benim hayatima karisilmasini istemem ben de başkasına direk şunu yap demem,iyice dusun ,bence ailesine de soyle eşinin babasina ,annesine bilsinler ,once onlara de sonra hemen eşine soyle evdeyken

merhaba, fevri hareket etmeyin haklı iken haksız duruma düşebilirsiniz. Kadında evliymiş , kocasına söylerseniz olayların nereye varacağını kestiremeyebilirsiniz. Adamın gözü dönüp, size ve çocuklarınıza bile zarar verebilir. öncelikle kanıtlarınızı toplayın inst. ss alın mesela. Kocanıza bir şey çaktırmayın şimdilik. Elinizde ki kanıtları iyi bir yere gizleyin ailenizin yanına gidin normalde evinizde kalmanız kocanızın gitmesi daha yerinde olur fakat karşı komşunun kocası nasıl tepki vereceğini kestiremeyeceğimiz için ailenizin yanında daha güvende olursunuz. Ailenize gittikten sonra ekran ss eşinize atın ve boşanacaksanız da her şeyi ondan alacağınızı ve zorluk çıkarmamasını anlaşmalı olarak boşanmayı teklif edin. Sakin kalmak zor farkındayım ama orta çocuklar var ve onların psikolojisini düşünmek lazım. Çocuklarda travmalar uzun yıllar geçmiyor ve çocuklar yetişkin olunca hep kendileri ile ilgili ciddi özgüven problemleri yaşıyorlar. Siz bir annesiniz her şeyden öte. Önceliğiniz kendinizin ve çocuklarınızın ruh sağlığı olsun. Çok üzüldüm...

Son düzenleme:
Valla kadına yapacağınız şey konusunda bir şey diyemem yuva yıkmanın da bi bedeli var artı olarak göz göre göre kocasını uyutmasına izin vermemiş olacaksınız, bence bi şekilde söyleyin.ben de olsam söylerdim.

Amaa eşiniz burda aslında size asıl bunu yapanın o olduğunu unutmayın. Kadın peşinde koşmuş da olsa yapMAMALIYDI.

Konuşmaların içeriği ne?

Yazşma nasıldı ? biraz açar mısınız konuyu.. Sana sadakat yemini eden kocanı değil de önce kadını benzetmen ne kadar doğru ? mantıklı düşünemediğin buradan belli.. Kocanın hakkından gel önce sonra yazşmaları kadına ve kocasna gösterirsin..

Konuşmaların fotosunu çektin mi .. ?? .

Önce konuşmaların görüntülerini kaydedin.
Sonra kadının kocasına gönderin.
Kocası sizin yerinize kadına haddini bildirir. Kocanıza da tekmeyi basarsınız.

Eğer boşanmayacaksanız hiçbirini yapmayın. Susun ve unutun.

Eşinizle ilgili ne düşünüyorsunuz
Kadın sizden şikayetçi olursa bide suçlu durumuna düşersiniz
Siz kocasına söyleyin yeter hikayenin tek suçlusu o kadın degil ve size karşı sorumluluğu olan eşiniz

Eşine birşey söylemeyip kadını bir güzel benzetmek ne demek?Gücünüz kadına mı yetecek?Size kadın değil eşiniz sadakat sözü veren ve eşiniz aldatan

Yine bir eşim cici aldatan kadın tüh kaka.
Ya anlamadığım siz o kadınla mı evlisiniz. Sizi aldatan kocanız. Tamam kadına kinlenmiş olabilirsiniz ama önce soyadını taşıdığınızı çözün siz. Sonra yeri gelir dünyayı kadınında tepesine yıkarsınız.
Sizinle imzası olan, aynı yatağı paylaştığınız, ortak çocuklarınız olan adam size sadakat sözü vermiş olmalı ki evlenmiş. Yaptığı şeyi affedecekseniz tabi o başka. Onun için eş kişisine dokınmamanız normal.

Kadının kocasına söylediğinizde adam kadına bir şey yaparsa ne olacak? Ya da gelip benzetmeye kıyamadığınız kocanıza bir şey yaparsa ne yapacaksınız?
Düşünmeden hareket etmeyin, sonra pişman olabilirsiniz.

Herhangi bir kadının namusuyla ilgili atıp tutan adamların hepsi böyle zaten, hiç şaşmaz.
Kendi pisliklerini gizlemek için başkalarını dolarlar dillerine.
Siz hesap sorduğunuzda da "o kuyruk salladı, aklımı çeldi" diyecektir.

Ekran görüntülerini alın, yüzleşecekseniz kanıt olsun elinizde.

Ben olsam ıkısınıde rezıl eder bosarım tabı aldatma varsa konusmalar onemlı hanı bızde konusuyoruz arkadaslarımızın esıyle sadece konusma dıye aldatma sayan tıplerden degılsenız. Kocasıda bılsın herkesde bılsın

Back
X