instagram hesabı deneyenler?

winstonblue

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
90
32
288
İstanbul
arkadaşlar merhaba, instagramda diye bir hesap var diyet listesi vererek zayıflatıyormuş. fotolara bakılırsa çok kilo veren olmuş. çalışma mantığı whatsapp grubunda yediklerini ve her sabah kilonu paylaşıyomuşsun. fiyatını sordum haftalık 150 tl dedi. çok geldi bana açıkçası bir de ne kadar güvenebilirim bilemedim. deneyen varsa yorum yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba, instagramda diye bir hesap var diyet listesi vererek zayıflatıyormuş. fotolara bakılırsa çok kilo veren olmuş. çalışma mantığı whatsapp grubunda yediklerini ve her sabah kilonu paylaşıyomuşsun. fiyatını sordum haftalık 150 tl dedi. çok geldi bana açıkçası bir de ne kadar güvenebilirim bilemedim. deneyen varsa yorum yazabilir mi?

ayda 100 tl alıp 2 kere diyet listeni değiştiren diyetisyenler var. o hesabı biliyorum. diyetisyen bile değil onlar. saçma sapan tavırları filan var. ben bir kere yazıp diyetisyen misiniz diye sordum. size ne filan gibi birşey yazdılar. eğitiminizi merak ediyorum sonuçta sağlığımı emanet edeceğim dedim. kilo veriyormusun ona bak ne diyeti filan dediler. bir sürü de laf söyleyip engellediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook, instagram, whatsapp vb sosyal medya gruplarını yazmayınız lütfen yasaktır ve uyarı alma sebebidir.

Back
X