İnstagram hesabı

kalbimaciyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
87
54
3
34
Merhaba kızlar birisi instagram hesabını birisi neden bi herkese açıp sonra kapatır ismini sürekli değiştirir?

Sormamın sebebi eşimle mahkemeliğiz aldatma durumu zaten vardı, o kişiden ayrılmış ama bu süreçte başka biriyle görüşmeye başladıysa hala onu anlamaya çalışmak görüştüğünü düğüşündüğüm şüphelendiğim birisi var çünkü.

Adam nafaka vermiyor orda burda gezip eğlenip story atıyor
Neden bunu yapıyor elime somut delil geçmeli varsa dahi

Ekran görüntüsü alın eğlenirken attığı storylerden yanında kadın varsa belki aldatıldığınızıda ispat edersiniz mahkemede diye düşünüyorum o_O

Bu cümleyi hiç anlamadım

Çocuğunuz varsa nafaka zaten verilir ispat edin aldatıldığınızı çekişmeli dava açın bakın story cirit atacakmı yine

Mahkeme şubatta açıldı, ve hala devam ediyor çocuk var ama o zamanlar çalışıyordum 2 ay sonra işten çıkmak zorunda bırakıldım (bu kişinin referansıyla girdiğim için), daha sonra sadece bir duruşma oldu inceleme duruşması mahkeme niye vermedi bilmiyorum ayrıca kaç ay oldu?

Aldattığını zaten belgeledim ama o kişiyle ayrılmış, şu an başka birisinin olma durumu var onun peşindeyim. İnstagram fink atıyor Hesabı bir açıyor bir kapatıyor ismini değiştiriyor sebep ne? Adam keyif yaşıyor birisinin olduğundan şüpheleniyorum yine yada taktik mi değiştirdi (ki zaten aldattığı belgeler sunuldu mahkemeye) Sorguladığım bu. Bulunduğum şehirdeki uargıda da maalesef yoğunluk var nafaka kararının 9aydan beridir hala çıkmasını bekliyorum

Merhaba kızlar birisi instagram hesabını birisi neden bi herkese açıp sonra kapatır ismini sürekli değiştirir?

Sormamın sebebi eşimle mahkemeliğiz aldatma durumu zaten vardı, o kişiden ayrılmış ama bu süreçte başka biriyle görüşmeye başladıysa hala onu anlamaya çalışmak görüştüğünü düğüşündüğüm şüphelendiğim birisi var çünkü.

Adam nafaka vermiyor orda burda gezip eğlenip story atıyor
Neden bunu yapıyor elime somut delil geçmeli varsa dahi
Takip edip canlı fotoğraf çek ya da bi Arkadasına takip ettir story atması sürekli gezmesi aranıyor işte sürekli ..

Size neden tedbir nafakası bağlanmadı? Avukatınız yok mu ?
Avukatta var ilk duruşmada oldu ama hala nafaka yok öneki yazımda belirttim
Takip edip canlı fotoğraf çek ya da bi Arkadasına takip ettir story atması sürekli gezmesi aranıyor işte sürekli ..
maalesef öyle bir imkanımda yok onu ypacak çevrem yada başka bir imkan, isteyeceğim kişilerde ailemden olur onlarda hem meşgul hemde bırak kendi pisliğinde boğulsun mantığındalar

Her gün sosyal medyadan çıkmayan adam iki gündür duruldu ama, ne birini ekliyor ne de tuhaf eğlenmeden kurdurduğu storiler atmıyor

Attığı tüm storileri zaten ekran kaydı aldım bide son 1 haftadır bu beyinsiz hem eğleniyor delicesine hemde derbeder şarkıları bağıra çağıra söylüyor içtiğinden ondan öncesinde keyfi yolunda vur patlasın çal oynasın

Mahkeme de yakın ekimde darp davası var boşanma davasından bi hafta önce, hakim artık ona nasıl bir karar verir bilmiyorum

dua edin bana artık selamete erişeyim bende benim gibi hemcinslerim ve evlatlarıda

Avukatta var ilk duruşmada oldu ama hala nafaka yok

maalesef öyle bir imkanımda yok onu ypacak çevrem yada başka bir imkan, isteyeceğim kişilerde ailemden olur onlarda hem meşgul hemde bırak kendi pisliğinde boğulsun mantığı

Her gün sosyal medyadan çıkmayan adam iki gündür duruldu ama, ne birini ekliyor ne de tuhaf eğlenmeden kurdurduğu storiler atmıyor

Attığı tüm storileri zaten ekran kaydı aldım bide son 1 haftadır bu beyinsiz hem eğleniyor delicesine hemde derbeder şarkıları bağıra çağıra söylüyor içtiğinden ondan öncesi nde keyfi yolunda vur patlasın çal oynasın

Mahkeme de yakın ekimde darp davası var boşanma davasından bi hafta önce, hakim artık ona nasıl bir karar verir bilmiyorum

dua edin bana artık selametle erişeyim bende benim gibi hemcinslerim ve evlatlarıda
Allah yardımcın olsun canım üzüldüm bu işi profesyonel yapanlar var büyük şehirde isen

Takibi yani başka hesap açmış olabilir uyanmıştır senin ss aldığını belki
Kurcalıyorum var mı diye bi tane var ama o da az sinsi değil bu işlerde aslında kurcalamakta istemiyorum stalk resmen bi yerde bağımlılık hani onu değil eşini dostunu araştırırken buluyorum kendimi, yanlış anlaşılmasın adamı sevdiğimden değil elime ne geçer neyden faydalanırım bu adamdan

Back
X