• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram hesabım

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
328
19
18
26
İnstgram hesabım numaram üzerine ve e posta kayıtlı idi fakat numaramı değiştirdim şimdi girmek istedigimde şifremi hatırlamıyorum ve aynı zamanda iki aşamalı doğrulama kodu istiyor e posta üzerinden açmaya çalışsam da açılmıyor ne yapabilirim nasıl kurtarabilirim numaram da kapandı gitti

İnstagram ayarlar > yardım > sorun bildir

Hesabın size ait olduğunu ama hesaba giremediğinizi, numara değişimi yaptığınızı ve hesabın sizin olduğuna dair neler yazabilirseniz yazıp gönderin. Önceki numaram buydu da yazın onu da isterler.

İnstgram hesabım numaram üzerine ve e posta kayıtlı idi fakat numaramı değiştirdim şimdi girmek istedigimde şifremi hatırlamıyorum ve aynı zamanda iki aşamalı doğrulama kodu istiyor e posta üzerinden açmaya çalışsam da açılmıyor ne yapabilirim nasıl kurtarabilirim numaram da kapandı gitt
Aşkım benim de öyle oldu alamadım gitti hesabı başka hesap açacaksın bekle bakalım belki başka yol ile açan arkadaşlar yazacaktır umarım ama ne yaptıysam açamadım hesabın benim olduğum a dagir fotoğraf falan da istiyor Instagram o fotoğraf a rağmen ve 2 kişiyi yada 3 kişiye msj gönderiyor insg bu hesabın sana ait olduğuna dair onu yaptım arkadaşlarım da onaylıdır benim hesabım olduğuna ama hala açılmadı başka hesap açmak en iyisi n🥰

Aşkım ben öyle yaptım halde vermediler hesabı bana
Neden vermediler acaba bir dönüş yapmadılar mı
"Hesabın size ait olduğunu kanıtlayamadınız" ya da farklı bir gerekçe ile dönüş yapmaları gerekirdi. Neden uğraşmamışlar

Ben de bana ait olan e mail hesaplarıma giremiyorum şifresini doğru girmeme rağmen hesabın size ait olduğunu doğrulayamadınız yazıyor. Öyle en az iki hesabım gitti

Neden vermediler acaba bir dönüş yapmadılar mı
"Hesabın size ait olduğunu kanıtlayamadınız" ya da farklı bir gerekçe ile dönüş yapmaları gerekirdi. Neden uğraşmamışlar
Aşkım sadece bir kaç gün içinde bakılacagını ve bana geri dönüş msj ı geleceğini söylediler hala bakacaklar 2 aY oldu nerdeyse gitti hesabım

Back
X