• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ikinci instagram hesabı

jonquil7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-26
Puanlar
3
Bir buçuk yıla yakındır evliyiz eşimin ikinci bir instagram hesabı olduğunu daha dün öğrendim daha çok bir blog sayfası gibi ama sorduğumda yıllardır kullanmıyorum çok eski inanmazsan bak dedi ama inanacağımı biliyor evvela gerek yok desem de geçem yıl sonundan bu yıl başına kadar gayet aktif paylaşımlar yapmış hala eski olduğunu yineleyince açmasını rica ettim ve tahmin ettiğim gibi hikayelere bakıyor o sayfada geziniyormuş bu sayfanın varlığından ziyadr bana yalan söylemesi ve bunu kanıtlayınca Allah Allah öyle miymiş hatırlamıyorum gibi tatmin etmeyen cevaplar verip sanki aldatıyormuş sanki başkalarıyla mesajlarını yakalamışım gibi tepki verdiğimi ima edip manipülasyona başlıyor daha evvel de yine bu instagram konusunda yalanlarını yakalamıştım anlamayınca empati kurmasını istedim haklısın ne diym dedi şimdi ikinci hesabı silip şakalar yapıp hiçbişey olmamış gibi devam etmemi istiyor ancak kırıldım ve defalarca dürüst olmadığı için güvenim zedelendi ama beni anlamıyor hatta surat yaptığım için o da surat yapıyor istediğim samimi bir özür ve dürüstlüktü nasıl sınırımı korumalıyım nasıl bir tutum sergilemeliyim?

İrdeleme yalnız bırak çık o evden bi süreliğine. Gördüğünü görmüşsün dahası canını acıtır.

Kurcaladıkca derine inmek ister insan yalan söylediği bes belli yakalamışsın bu 2. Olmuş.
Kesinlikle daha bişey söyleme sadece onu bırak terk edilmiş hissetsin kendini.

Tek söyleyeceğin şey yanından ayrılırken şu olsun.

Ya kendine çeki düzen verirsin bana anlatmaya karar verirsin bu rezilliği yada bidaha benimle aynı evde yatıp kalkma.

Çünkü o instagram biter telegram başlar o biter tiktoku kullanır.

Alışkanlık olmuş düzenli görüştüğü biri bile olabilir o yüzden sen irdeleme.

Erkeklerin gizli ikinci hesapları pek hayra alamet olmuyor ya :( Engellenenlere vs. baktınız mı? Kadınlar var mıydı? Ya da hareketlerinden beğenilenlere baktınız mı? En son ne zaman beğenmiş, aktif olmuş ve neleri beğenmiş? Buralardan az çok anlaşılır yediği bir halt varsa.
Ayy erkeklerin şu pişkinliği de o kadar sinir bozucu ki!

Üç ay önce erkek arkadaşımın ikinci bir hesabı olduğunu anladım, ayrıldım. Yakalayınca bin tane yalan söyledi güvenim kırıldı devam edemezdim. İkinci hesaplar pek hayra alamet değil

Eşinizin sizden gizlemesi onun şüpheli olduğunu gösteriyor. Bir insan eşinden neden hesabını gizler gerekçesi ne olabilir ? Bence evli bir adamın bir bahanesi olmaması gerekiyor

Erkeklerin gizli ikinci hesapları pek hayra alamet olmuyor ya :( Engellenenlere vs. baktınız mı? Kadınlar var mıydı? Ya da hareketlerinden beğenilenlere baktınız mı? En son ne zaman beğenmiş, aktif olmuş ve neleri beğenmiş? Buralardan az çok anlaşılır yediği bir halt varsa.
Ayy erkeklerin şu pişkinliği de o kadar sinir bozucu ki!
İki hesabında da engellenen hiç yok arama kısmında bişey yok (evvelinde vardı ilk yalanı oydu) edebiyat sayfası aslında paylaşımları da şiir reelsleri falan ama niye hiç bahsetmedi ve kullandığı halde kullanmıyorum dedi şüphe uyandıran bu

Eşinizin sizden gizlemesi onun şüpheli olduğunu gösteriyor. Bir insan eşinden neden hesabını gizler gerekçesi ne olabilir ? Bence evli bir adamın bir bahanesi olmaması gerekiyor
İşte onun yok geçiştirdi kapattı hiçbişry yokmuş gibi davranıyor abarttığımı söyleyip mesafeli olduğum için surat yapıyor

Üç ay önce erkek arkadaşımın ikinci bir hesabı olduğunu anladım, ayrıldım. Yakalayınca bin tane yalan söyledi güvenim kırıldı devam edemezdim. İkinci hesaplar pek hayra alamet değil
Yani aslında mesaj falan bişey yok ama…

İrdeleme yalnız bırak çık o evden bi süreliğine. Gördüğünü görmüşsün dahası canını acıtır.

Kurcaladıkca derine inmek ister insan yalan söylediği bes belli yakalamışsın bu 2. Olmuş.
Kesinlikle daha bişey söyleme sadece onu bırak terk edilmiş hissetsin kendini.

Tek söyleyeceğin şey yanından ayrılırken şu olsun.

Ya kendine çeki düzen verirsin bana anlatmaya karar verirsin bu rezilliği yada bidaha benimle aynı evde yatıp kalkma.

Çünkü o instagram biter telegram başlar o biter tiktoku kullanır.

Alışkanlık olmuş düzenli görüştüğü biri bile olabilir o yüzden sen irdeleme.
Bir bebeğimiz var ve ikimizin de ikinci evlilikleri çok şükür bir mesaj farklı bir amaç yakalamadım bu kadar fazlasını yapamam ama çok kırgınım ve güvenim kırıldı işte

Ergenken sevgilimden gizli tumblr, blog falan açardım.
Amacım ünlü olmaktı.
Sevgilimin bana sosyal medya kullanma demesi ne kadar red flagse benim yaptığım da o kadar red flagdi. Kimseyle fingirdeme olayım falan yoktu takipçi kasıyordum.
20 yaşında bıraktım böyle dolaplar çevirmeyi de, böyle saçma ilişkileri de.
Bilmiyorum anlatabildim mi?

Ergenken sevgilimden gizli tumblr, blog falan açardım.
Amacım ünlü olmaktı.
Sevgilimin bana sosyal medya kullanma demesi ne kadar red flagse benim yaptığım da o kadar red flagdi. Kimseyle fingirdeme olayım falan yoktu takipçi kasıyordum.
20 yaşında bıraktım böyle dolaplar çevirmeyi de, böyle saçma ilişkileri de.
Bilmiyorum anlatabildim mi?
Gayet güzel anlatabildin ve eşim 35…

Bir bebeğimiz var ve ikimizin de ikinci evlilikleri çok şükür bir mesaj farklı bir amaç yakalamadım bu kadar fazlasını yapamam ama çok kırgınım ve güvenim kırıldı işte
2. Evliliğin de böyle olması üzücü. Ne demek istediğini de anladım.

Ama bu adam yalan söylüyor ve bu durumu bebekte kurtarmaz adamda alışkanlık olmuş yalan dolan , aldatma.. güvenin kırılması da normal kırılsın zaten nasıl güveneceksin bilmiyorum. İnşallah kendin için en iyi yolu bulursun.

Kendi hesabi oldugu belli mi, yoksa oylesine ozlu soz falan mi paylasmis? Kimseye mesaj yazmamis diyorsunuz. Neden acmis o zaman? . Benim de pandemi zamani ikinci hobi hesabim vardi, gerci esim biliyordu,bilmese de onemli degildi, orgu paylasimlari falan yapiyordum, amigurumi hesaplarini takip ediyordum. Kendi kisisel hesabimdan yapmak istemiyordum.

Birşey yoksa neden gizlesin, gereksiz oylemiymis boylemiymis diye saçmalasin ki, evet böyle bı hesabım.vardi bakıyorum arada falan demek daha normal değil mi?... Neyse sen de aç bı hesap sorarsa aaa öylemıymış dersin belki anlar😏

İki hesabında da engellenen hiç yok arama kısmında bişey yok (evvelinde vardı ilk yalanı oydu) edebiyat sayfası aslında paylaşımları da şiir reelsleri falan ama niye hiç bahsetmedi ve kullandığı halde kullanmıyorum dedi şüphe uyandıran bu
Bu şiir reelslerini, edebiyat paylaşımlarını kendi hesabından da takip edebilir neden bunun için ikinci bir hesap açma gereğinde bulunmuş ki?
Haklısın valla konu sahibi ben olsam ben de takılırdım.

Kendi hesabi oldugu belli mi, yoksa oylesine ozlu soz falan mi paylasmis? Kimseye mesaj yazmamis diyorsunuz. Neden acmis o zaman? . Benim de pandemi zamani ikinci hobi hesabim vardi, gerci esim biliyordu,bilmese de onemli degildi, orgu paylasimlari falan yapiyordum, amigurumi hesaplarini takip ediyordum. Kendi kisisel hesabimdan yapmak istemiyordum.
7-8 yıllık bir şiir sayfası ama benim haberim yok tevafuk fark edip sorunca da kullanmıyorum çok eski dedi ama kullandığını gördüm yani şiirler paylaşmış takip ettiklerinin storylerine falan bakmış yani kötü bişey görmedim çok şükür ama başka bir hesabının olduğunu gizlemesi kullandığı halde kullanmıyorum demesi

Bu şiir reelslerini, edebiyat paylaşımlarını kendi hesabından da takip edebilir neden bunun için ikinci bir hesap açma gereğinde bulunmuş ki?
Haklısın valla konu sahibi ben olsam ben de takılırdım.
İşte eskiden kullanıyormuş hala kullanıyor kullanmadığını söylese de

Back
X