Bir buçuk yıla yakındır evliyiz eşimin ikinci bir instagram hesabı olduğunu daha dün öğrendim daha çok bir blog sayfası gibi ama sorduğumda yıllardır kullanmıyorum çok eski inanmazsan bak dedi ama inanacağımı biliyor evvela gerek yok desem de geçem yıl sonundan bu yıl başına kadar gayet aktif paylaşımlar yapmış hala eski olduğunu yineleyince açmasını rica ettim ve tahmin ettiğim gibi hikayelere bakıyor o sayfada geziniyormuş bu sayfanın varlığından ziyadr bana yalan söylemesi ve bunu kanıtlayınca Allah Allah öyle miymiş hatırlamıyorum gibi tatmin etmeyen cevaplar verip sanki aldatıyormuş sanki başkalarıyla mesajlarını yakalamışım gibi tepki verdiğimi ima edip manipülasyona başlıyor daha evvel de yine bu instagram konusunda yalanlarını yakalamıştım anlamayınca empati kurmasını istedim haklısın ne diym dedi şimdi ikinci hesabı silip şakalar yapıp hiçbişey olmamış gibi devam etmemi istiyor ancak kırıldım ve defalarca dürüst olmadığı için güvenim zedelendi ama beni anlamıyor hatta surat yaptığım için o da surat yapıyor istediğim samimi bir özür ve dürüstlüktü nasıl sınırımı korumalıyım nasıl bir tutum sergilemeliyim?