- 19 Nisan 2019
- 161
- 19
- 13
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
Arkadaşlar bizim eşimle ortak hesabımız var hem face hem Instagram hepsi ortak hepsinde eşimin numarası kayıtlı hesaplara neyse az önce Instagram'da dolaşırken yeni önerilen arkadaşlıklar oluyor ya orda bi kız çıktı bizim oturduğumuz yere arabayla 5 10 dakika mesafede bi köyde oturuyor bu kız yakınız neyse baktım kişilerinin arasında yazıyor bu kız için e bende olmucagina göre esimde kayitliymis demek yada sildi ben gormiyim diye rehberinden falan neyse diğer rehberinde ekli olan kişilerde çıkıyor onlarda doğru hepsi rehberinde olan kişiler bunlar demekki bu kızida ekledi ki Instagram'da çıktı karşıma çok morelim.bozuk mesaj attım sordum nerden bileyim ben diyo geciyo arkadaşlar zaten eşim beni biyere bile çıkarmaktan aciz sürekli herşeye para yok diyor artık aklıma acaba başka birimi var hayatında diye dusunceler geliyor cinsel konudada öyle haftada bi hemen üstün körü yapıp geçiyor sanki 40 yıllık evli gibi Instagram kullananlar bilir benim fikrim bu sizcede boylemi sonuçta rehberde olmasa niye yazsın böyle bisey