Instagram kullananlar anlayanlar

Baktım hepsi erkek rehberdekilerin engellenen kisilerlerdede kız falan yok niye böyle bişe çıktı anlamadım kizada yazdım kızda tanımıyorum ben eşini napcam diyor

Kıza mı yazdınız? Yok artık... Hadi ekli olanlara kafayı takanları gördüm de sizin gibisini görmedim. Eşinizin profilinde önerilenlerde çıktı diye kıza mesaj atıp hesap sormak çok saçma olmuş. Bence kız yine iyi cevap vermiş size. Ben olsam daha demediğimi bırakmazdım açıkçası. Abartmışsınız.

Kizada yazdim kız tanımıyor yüzleşmeye gelcekti istemedim beni böyle nasıl suçlarsin diyor
Kıza neden yazdınız? Gerçekten karşı tarafı çok kötü bir durumda bırakmışsınız. Sizi savcılağa şikauet bile edebilir. Dediğim gibi sabah konunuzu okuyup rehberi instagrama bağladım. Tanıdığım birçok kadının numarası erkek hesabına bağlı. Çünkü telefonumda tanımadığım bir erkek kayıtlı değil.

Baktım hepsi erkek rehberdekilerin engellenen kisilerlerdede kız falan yok niye böyle bişe çıktı anlamadım kizada yazdım kızda tanımıyorum ben eşini napcam diyor
silmisde olabilir.. parola sifrlama baglntisi gndrin hangi no oldugi cikr ordan bakrsnz numarnn sonundan bulursnz gerci sildyse yapck bisey yok.. ama kesinlkle rehbere baglysa ordan cikar bunun hatasi yok..

Kizada yazdim kız tanımıyor yüzleşmeye gelcekti istemedim beni böyle nasıl suçlarsin diyor
Böyle yaparak kendi değerinizi düşürüyorsunuz. Benim eşim benden şüphelenip böyle bir şey yapsa direkt boşarım. Davranışlarınız normal değil. Kıskançlıktan gözünüz kör olmuş.

Rehbere kayıtlı değildi baktım dün karıştırdım acaba niye öyle oldu kizada yazdım kız tanımıyorum beni neyle sucluyosun diyor tartıştık baya

Burada kaç kişi açıkladı size. Kocanıza inanmadınız, mantıklı açıklamalara inanmadınız; gidip kıza hesap mı sordunuz :ruh:
Bu kadar güvensizseniz gidip boşanın, elin kızını rahat bırakın.
Birisi bana bu şekilde hesap sorsa çıkamayacağı depresyonlara sokarım onu.
Ne de güzel rezil etmişsiniz kendinizi :KK51:

Burada kaç kişi açıkladı size. Kocanıza inanmadınız, mantıklı açıklamalara inanmadınız; gidip kıza hesap mı sordunuz :ruh:
Bu kadar güvensizseniz gidip boşanın, elin kızını rahat bırakın.
Birisi bana bu şekilde hesap sorsa çıkamayacağı depresyonlara sokarım onu.
Ne de güzel rezil etmişsiniz kendinizi :KK51:
Ne rezil etcem gözümün gördüğünü soyledim ben

Böyle yaparak kendi değerinizi düşürüyorsunuz. Benim eşim benden şüphelenip böyle bir şey yapsa direkt boşarım. Davranışlarınız normal değil. Kıskançlıktan gözünüz kör olmuş.
Esimde aynı şekilde bana öyle burda niye suçlu ben oldum adam hesabımiza fotoğraf atmami bils istemiyor fileli kazak giydim sabah zorla cikarttirdi üstünden telefonum zaten elinde Eve gelir gelmez ben mi yapıyorum hayatı şimdi ?

Ne rezil etcem gözümün gördüğünü soyledim ben

Gözünüzün gördüğünün sorumlusu kız mı? Gidip tartışmışsınız bir de.
Neden böyle bir şey olabileceği açıklandı defalarca.
Siz kocanıza güvenmiyorsunuz diye elin kızı size açıklama yapıp içinizi rahatlatmak zorunda mı?

Esimde aynı şekilde bana öyle burda niye suçlu ben oldum adam hesabımiza fotoğraf atmami bils istemiyor fileli kazak giydim sabah zorla cikarttirdi üstünden telefonum zaten elinde Eve gelir gelmez ben mi yapıyorum hayatı şimdi ?
Evet yine siz hatalısınız. Neden izin veriyorsunuz hayatınıza bu şekilde müdahale etmesine? Evlilik hayatı paylaşmaktır,esaret değildir. Sürekli olarak birbirinize yasak getirerek evliliği yürütemezsiniz. Siz en başta sorgusuz sualsiz eşinizin her isteğini kabul ederek hata etmişsiniz. Tek başınıza bir birey olduğunuzu unutmayın lütfen.

Evet yine siz hatalısınız. Neden izin veriyorsunuz hayatınıza bu şekilde müdahale etmesine? Evlilik hayatı paylaşmaktır,esaret değildir. Sürekli olarak birbirinize yasak getirerek evliliği yürütemezsiniz. Siz en başta sorgusuz sualsiz eşinizin her isteğini kabul ederek hata etmişsiniz. Tek başınıza bir birey olduğunuzu unutmayın lütfen.
Ya müsade etmiyorum ki zaten sürekli tartışma oluyor giycem diyorum yok bu sefer daha çok kavga çıkıyor zorla inada biniyor iş bu sefer yemekte zıkkım oluyor suda ben sevmiyorum bu şekil kıyafet evlisin artık diyor madem öyle niye evlendin diyor anlatsam da anlamıyor adam cahillikten çıkamıyor bı turlu

Back
X