instagram kullananlar

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
Merhabalar hanımlar,

Ben bir şeyi merak ediyorum. Bir erkek niye instagrama koyduğu fotonun altına follow4follow, like4like, girl, love vs gibi hashtag'ler ekler?

Takipçisi artsın, aa ne kadar ortamı bol bir erkek desinler diye. Şekil şukul. Ben sevmiyorum bu insanları hiç ya, bir resim koyuyorlar altı full etiket. Resimden çok etiketin kapladığı alanı görüp gülüyorum valla.

Bir deniz manzarasında iki arkadaş resmi

#arkadaş #insta #instagood #deniz #sea #friends #arkadaşla #arkadaşlasohbet #follow #live #sohbet....... Ayyyy kafa bulmak için bile bunaldim resmen cümleyi öğelerine bölüp tektek hastag yapıp sonra ingilizce sonra ikişer ikişer birleştirerek yazanlar. Bir resim atacaksınız arkadaş neyin kafası anlamadım. Blog sahipleri hariç tabi onların bir amacı var sonuçta.

Takipçi ve beğeni sayısını arttırmaya çalışıyor. İnstagramın amacı bu zaten, yüksek sayıda kullanıcıya ulaşmak. Bende hashtagleri kullananlardanım, bu şekilde benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla takipleşebiliyoruz.

Begeni ve takipci sayisini artirmak amaciyla yapiliyor .

Yapmak zorunda mi? Degil tabi.
Yapinca sacma mi oluyor? Hayir.

Ben de arada sirada yazarim ekledigim fotoya göre hashtag.

O malum kisiyi kiskaniyorsaniz profilini gizli yapsin bisicik olmaz :KK51:

ticari Amaçlı paylaşımlarda bulunmayanlarda blogerlar gibi beğenilmek 'like' almak istiyorlar.çoğumuzun hoşuna da gider,paylaştığımız şeyin değer görmesi
O Yüzden bana ters gelmiyor like arttırmak için etiket kullananlar
"#sea #deniz #blacksea " yazanlara değil ama "#arkadaşlasohbet #ohbedünyavarmış"şeklinde yazanlara sinir olurum

evet bende de var bir arkadaş. bir sayfa tag. normal şekilde gir işte yahu. resimle alakası olmayan love, girl tagleri hele komik oluyor :KK53:

ya bana yiğenim abla yemek tarifleri pratik bilgiler güzel şeyler oluyor dedi üye oldum buna

bilmediğim kişiler falan takip ediyor yani öyle pekte kullanmıyorum ama neyse güzel işte

zaten fotoğraf yüklemeyenlerdenim

bende ülkende popüler diyorya onu anlamıyorum

bide evet o başa # koyuyorlarya çok kişi takip etsin diyemiymiş

çok cahilim keşke ölsem dicemde demeyim be çok korkutucu geldi:KK51:

bende bunlar ne bölük börçük yazılar yazıyolar diyodum:KK45:

sağolun hanımlar, normal hashtag leri anlıyorum da konuda da yazdığım gibi bazıları çok tuhaf geldi. demek ki öyle birisi.

Instagram en cok kullandigim paylasim sitesi. O tagler sayesinde aradigimi buluyorum. Mesela portre fotograflarina bakacagim #portre #girl bu taglere tikliyorum. Vsco uygulamasini kullaniyorum haliyle diger insanlar nasil filtreler kullaniyolar merak ediyorum #vsc yazana tikliyorum. Onlar da beni bulsunlar diye karelerimin altina #vsc #picoftheday #sea #canon gibi tagler koyuyorum.

Acikcasi sitenin amaci zaten paylasim ve begeni uzerine oyuzden tag koyanlara gulmek vs olayi cozememis olmak bence.

ya bana yiğenim abla yemek tarifleri pratik bilgiler güzel şeyler oluyor dedi üye oldum buna

bilmediğim kişiler falan takip ediyor yani öyle pekte kullanmıyorum ama neyse güzel işte

zaten fotoğraf yüklemeyenlerdenim

bende ülkende popüler diyorya onu anlamıyorum

bide evet o başa # koyuyorlarya çok kişi takip etsin diyemiymiş

çok cahilim keşke ölsem dicemde demeyim be çok korkutucu geldi:KK51:

bende bunlar ne bölük börçük yazılar yazıyolar diyodum:KK45:

Aslinda tam olarak takipci cogalsin diye degil. Mesela yemek tarifi vereceginiz bi'sayfa olusturdunuz browni yaptiniz. Altina #browni #cake #chocolate yazdiginizda kek tarifi isteyen oradan buluyor sizi keza siz de o tag sayesinde tarife ulasabiliyosunuz baska profillerde. Bi'nevi sitedeki gorselleri gruplandirmis oluyo.

Instagram en cok kullandigim paylasim sitesi. O tagler sayesinde aradigimi buluyorum. Mesela portre fotograflarina bakacagim #portre #girl bu taglere tikliyorum. Vsco uygulamasini kullaniyorum haliyle diger insanlar nasil filtreler kullaniyolar merak ediyorum #vsc yazana tikliyorum. Onlar da beni bulsunlar diye karelerimin altina #vsc #picoftheday #sea #canon gibi tagler koyuyorum.

Acikcasi sitenin amaci zaten paylasim ve begeni uzerine oyuzden tag koyanlara gulmek vs olayi cozememis olmak bence.
Ya zaten onlar normal. Ama alakasız tagler ve çok fazla yazmak saçma. Şu mesela, bizzat arkadaşımdan aldım :KK70:
#spamforlike#spamforspam#followme#follow4follow#followforfollow#likeallmypicsforashoutout#likeforlikes#like4like#likeforlike#spam4spam#spamforlike#spamforspam#followme#follow4follow#followforfollow#likeallmypicsforashoutout#likeforlikes#like4like#likeforlike#spam4spam#spamforlike#spamforspam#followme#follow4follow#followforfollow#likeallmypicsforashoutout#likeforlikes

Ben de çok kullanıyorum instagramı ve ben de taglerden buluyorum. Ama alakasız olunca da sinir oluyorum.

O tagler profilin daha cok yayilip, daha cok takipci gelmesini sagliyor. Yani ekle beni , begen, 4 begeni, karsilikli begeni turkcesi. Haliyle yine amaci disinda degil. Neyine sinir oluyosunuz anlamiyorum siz kullanmayin olsun bitsin:KK51:

X