- 24 Eylül 2021
- 318
- 313
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
Vermemek sizin tercihiniz de eşiniz/sevgiliniz istedi diye direkt ayrılır mıydınız?Şifremi kimseye vermezdim , şifremi isteyen insanla da görüşmeyi keserdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermemek sizin tercihiniz de eşiniz/sevgiliniz istedi diye direkt ayrılır mıydınız?Şifremi kimseye vermezdim , şifremi isteyen insanla da görüşmeyi keserdim.
Vermemek sizin tercihiniz de eşiniz/sevgiliniz istedi diye direkt ayrılır mıydınız?
Bilmiyorum etrafta güvenilecek erkek de kadin da çok az kaldı ama ben özellikle erkeklerde genel bir değişim görüyorum. Ben 26 yasındayım bundan bi 15 sene önce ablamların sevgilileri falan daha olgun daha sadakat kavramına sahipti. Genelde herkes çıktiğı kıza evlenecegi kadın gibi davranıyordu. Yaşlı nineler gibi konuşmak istemiyorum ama gerçek bu. İmkan arttıkça malesef bu konuda da imkanlar arttı ve kisinin tek bekcisi vicdanı. Ben özellikle baska bir erkege kotu gozle bakmıyorsam isterim ki kocam,sevgilim de bakmasın. En dogal da hakkim,hakkin. Biraz gözlemle bence. Ciddi adımlar atmayı da dusunme degisiklik gormezsen.Herkese merhaba,
Dün akşam cok uzun zamandır birlikte olduğum sevgilimin instagram şifresini istedim, verdi. Bugün random bir harfe basıyorum arama sonuçlarında en üstte tanımadığım kızların hesapları çıkıyor:) Yani bu demektir ki o hesapları aramış.
(İnstagramında fotoğraflarımız var, hesabı herkese açık.)
Hesapları biraz inceledim spora gittiği yerdeki kızlar var. Sordum saçma sapan bir şeyler söyledi, üstüne gidince merak ettim dedi. Ne var bunda mesaj atmış mıyım, takip etmiş miyim gibi boş laflarla savunma yapıyor.
Ben de zaman zaman birilerine bakıyorum, fake hesap bazılarınız gibi ben de kullandım hatta fake hesabımı kendisi görmüştü, güven kırıcı şekilde kullanmadığım için aramızda sorun olmadı. O yüzden tam olarak ne tepki vereceğime karar veremedim. En son telefonu suratına kapattım.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
İşte alakasız birilerine bakmak evet sıkıntıdan ama spora gittiğin yerdeki kızlara bakması midemi bulandırdı yaohooo ben hesap şifremi versem yandım herhalde, geçen gün sıkıntıdan kuzenimin arkadaşlarının profillerine girip girip çıktım mesela. tamamen sıkıntıdan yani.
Valla haklısınız. Sevgilime güvenirdim ama bu durum güvenimi sarstı, sıradan birine bakmamış salondaki kızlara bakmış. Başkası anlatsa nasıl yapar böyle bir şey diyip güvenilmez o çocuğa gözüyle bakardım, o yüzden kendimi de gazlıyorum aklımdan çıkmıyor.Bilmiyorum etrafta güvenilecek erkek de kadin da çok az kaldı ama ben özellikle erkeklerde genel bir değişim görüyorum. Ben 26 yasındayım bundan bi 15 sene önce ablamların sevgilileri falan daha olgun daha sadakat kavramına sahipti. Genelde herkes çıktiğı kıza evlenecegi kadın gibi davranıyordu. Yaşlı nineler gibi konuşmak istemiyorum ama gerçek bu. İmkan arttıkça malesef bu konuda da imkanlar arttı ve kisinin tek bekcisi vicdanı. Ben özellikle baska bir erkege kotu gozle bakmıyorsam isterim ki kocam,sevgilim de bakmasın. En dogal da hakkim,hakkin. Biraz gözlemle bence. Ciddi adımlar atmayı da dusunme degisiklik gormezsen.
Ya çok pardon ben bunu yeni anladım :) Baktığını söyledi zaten, reddetmiyor...Aratmadınız kişiler de çıkıyor
Ben konuna yapılan diger yorumlara katılmıyorum. Özel alan diye diye başkasına bakmak da o arada normalize ediliyor malesef. Elbette kişinin arkadasina,is yerinde tanidiklariyla olan iliskisine karisilmaz ama tanimadigi birini incelemesi bana asla normal gelmeyecek. Asla. Benim eski esim de sevgiliyken kac kez yakaladim baskasina baktigini umursamadim. Evlendikten sonra da devam etti yani. Degisniyor bazi seyler. Ama sifresini vermesi iyi bi adım,sadece ömur boyu takip edemezsin o da bi yere kadar. Benden sana tavsiye kimsenin dogrusu kimseye denk olmak zorunda degil. Bisey seni rahatsiz ediyosa ediyodur. Baskasini etmiyor diye kendinde tuhaflik arama.Valla haklısınız. Sevgilime güvenirdim ama bu durum güvenimi sarstı, sıradan birine bakmamış salondaki kızlara bakmış. Başkası anlatsa nasıl yapar böyle bir şey diyip güvenilmez o çocuğa gözüyle bakardım, o yüzden kendimi de gazlıyorum aklımdan çıkmıyor.
Bu olaydan sonra dün akşam nişan konuştuk biliyor musunuz? Normalde kaç yıllık sevgilimle bunları konuştuğumuz için havalara uçmam gerekirdi ama düşünüyorum şu an, bilmiyorum biraz drama mı yaratıyorum, sinirlerim bozuldu.
Benim anlamadıgım şey de bu yani şifre istemek için illa güvenmemek mi gerekiyor? Şifresini istediğimde böyle bir şeyle karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi o niyetle istemedim.Ben olsam şifre falan istemezdim
Bu ne ya
Bu kadar güvenmediğin adamla işin ne ?
E niye istedin peki ?Benim anlamadıgım şey de bu yani şifre istemek için illa güvenmemek mi gerekiyor? Şifresini istediğimde böyle bir şeyle karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi o niyetle istemedim.
Benimki onda var çünkü o da istedi, üstelik aylardır var benim için de sorun değil şifremin onda olması. Özel bir şey konuşmuyorum instagramdan kimseyle, whatsapp üzerinden özel şeyleri konuşuyorum.E niye istedin peki ?
Yani özel alanı sonuçta belki arkadaşıyla özel bir şey konuştu
Şahsen şifre isteseydi biri benden o gün ayrılırdım ya da soğurdum.
Hm anladımBenimki onda var çünkü o da istedi, üstelik aylardır var benim için de sorun değil şifremin onda olması. Özel bir şey konuşmuyorum instagramdan kimseyle, whatsapp üzerinden özel şeyleri konuşuyorum.
O kavga ettiğimizde değiştirmişti bu sebeple sen de ver geri o zaman dedim.
Tanıdık vs çıkar diye 23-25 arası diyim :) Farkındayım çok ergence ama biz yıllardır birlikteyiz, bu şekilde ilerledik.Hm anladım
Kaç yaşındasınız siz
Bence siz daha aldatmaya meyilli gibi geldiniz banaHerkese merhaba,
Dün akşam cok uzun zamandır birlikte olduğum sevgilimin instagram şifresini istedim, verdi. Bugün random bir harfe basıyorum arama sonuçlarında en üstte tanımadığım kızların hesapları çıkıyor:) Yani bu demektir ki o hesapları aramış.
Hesapları biraz inceledim spora gittiği yerdeki kızlar var. Sordum saçma sapan bir şeyler söyledi, üstüne gidince merak ettim dedi. Ne var bunda mesaj atmış mıyım, takip etmiş miyim gibi boş laflarla savunma yapıyor.
Ben de zaman zaman birilerine bakıyorum, fake hesap bazılarınız gibi ben de kullandım hatta fake hesabımı kendisi görmüştü, güven kırıcı şekilde kullanmadığım için aramızda sorun olmadı. O yüzden tam olarak ne tepki vereceğime karar veremedim. En son telefonu suratına kapattım.
Çok tatlısınız ve de çok haklısınız :) Tamamen kendimi mutsuz ettim, o günden beri çok mutsuzum. Kafamda bin türlü şey kurdum dediğiniz gibi ve bu şekilde nasıl devam edilir bilmiyorum. Gerçekten masumca bakmış olsa bile ben şu an öyle hissedemiyorum. Ona da yüz yüze gelince hislerimi söyleyeceğim.Erinmedim kendi instagram hesabımda bütün alfabeyi tek tek deneyerek kimlerin hesapları çıkıyor karşıma baktım.Listemde olan veya popüler takipçi sayısı fazla olan tanımadığım bilmediğim yerli,yabancı birilerinin hesapları çıktı.
Ola ki eşim telefonumdan veya sifremle kendi telefonundan girip random olarak bakayım kimleri aratmış dese yandım ozaman.
Gerçi erkek arkadaşınız inkar etmemiş aratılan profilleri ama random harflerle bakarak bazı bilgilere ulaşma referansı pek doğru sonuç veren bir durum değil anladığım kadarıyla. Tasvip etmiyorum telefon kurcalama, şifre isteme vs durumlarını.Herseyden önce güven kırıcı.
Şimdi alakalı alakasız bir dünya şey kurdunuz ve mutsuz ettiniz kendinizi.Yapacak olan niyeti bozuk kişi sosyal medya veya sosyal hayatında her türlü yapar, engel de olamazsınız.Yıpratıcı olur bu türlü gerek yok.
Instagram hesabımı isteyip karıştırıp telefonu suratıma kapatan kisiyi5bir daha aramazdimHerkese merhaba,