Instagram Reklamı

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Tanıdığım biri var. Daha doğrusu denk geldikçe konuştuğum. Adını dahi bilmiyorum bu arada. Son zamanlarda da hiç görmüyorum.Bunların iş yeri var. Instagram da sayfası var yeni açılmış 1,2 önerilerde geldi o şekil gördüm. Umursamadım girip bi baktım. 1,2 ay oluyor. Ortak hiç hesap olmamasına ragmen bana neden önerilerde gelmiş olabilir.

Bunları da geçtim bugün normal takipçilerinin hikayeleri var ya orda resmen reklamı çıktı. Sponsorlu olarak.

Sizce bilerek mi yapıyor böyle bir şey var mı yoksa tesadüf ya da yeni açılmış sayfa ortak takipçi olmamasına ragmen ben de neden çıkıyor ?

Rekalm verdiği için çıkıyor sponsorlu gönderide ayarlar var hangi şehir hangi yaş grubuna gösterim yapılacağını seçiyorsunuz muhtemelen sizin yaş grubunuz ve şehrinizdeki herkese gösterilecek sizle alakalı değil durum

Parayla yapılan bir reklam o herkesin sayfasına düşebilir

ınstagramda reklam verirken hedef kitle yaş aralığı vs veriyorsun. Telefonlar sandığından daha akıllı. Sen de aynı şehirdesin. Direk çıkıyor. Bilerek yapması pek mümkün değil.

Tabiki bilerek yapmıyor Elinizde akıllı telefon var siz yer bildirimi yapmasanız da konumunuzu biliyor yani. Ortak arkadaş varsa hedef kitlesi aynıysa ondan sponsorlu reklam verdiği için siz de çıkmıştır. Sizinle hiç bir alakası yok yani.

Niye bilerek yaptıgını düşündünüz ki size hava atmaya çalıştığını falan mı düşündünüz bende bunu anlamadım

Bilerek yapılan birşey değil instagram kendisi ayarlıyor.Ne alaka böyle birşey düşündünüz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…