İnstagram şifresi

bence de mantıklı
evlenince evden dışarı çıkarmadığında ne tavsiye edeceksiniz
allah akıl fikir versin

Mesele adamin kizin mesajlarini okuyup arkadasi mesaj attiginda olay cikaran birisi olmasi degil de mesajlari goruyor olmasıysa cozum basit: arkadasiniz listesindeki tum erkekler silsin. Boyle bir iliskiye boyle bir tutum yakisir.

Hayret hala nasil listesinde erkek barindiriyor ona sasirdim ben.

Vermek istemiyorum diyemeyecek kadar silik bir karaktere sahipse bence de versin. Olmaz öyle.

Yaa bu devirde mesajlaşacak konuşacak o kadar uygulama bitti sadece şifreli giriş yaptığın/çalınma ihtimali olan instagram kaldı, üstelik whatsapp dururken.

Kız sen söyle arkadaşına versin şifresini öyle entrikaya falan gerek yok, üzmesin prems sevgilisini. Halinden memnun gib zaten sakın ayrılmasın ayrılıp başka kızın hayatını karartmasın.

Balık cok konuşurum şimdi de , bakmayın ağzım su dolu demiş. Onun hesabı bacım sizin iş. Inandirici bahane boş iş...

18 yasini gecince duzelirler yavastan kendi hallerine birakin bebeleri

Ergen misiniz ya. Daha ilişkinizi oturtamamış şifre veremiyorum diyemiyorsanız kaç yaşındasınız 15 falan mı

Açık açık aynen bu yazdığınızı sevgilisine söyleyebilir. Yetişkin olduklarını bu konu yüzünden kavga etmekten yorulduğunu bunun saçma olduğunu söyleyebilir.

Yaşları kaç bilmiyorum da sürekli ayrıl, barış olan bir ilişkiden de hesapların sürekli şifresinin istendiği, habersizce birbirlerinin silindiği bir ilişki bana çok saygısızca geliyor. Yol vermek en temizi.

Bu adamdan nasıl ayrılır diye soracağınıza ne bahane uydurabiliriz diye konu açıyorsunuz? Çocuk çocuk işler.
İnstagram şifresi vermek nedir? Bir ilişkinin temeli güvene dayanır. Arkadaşınız bu insanla nereye varacağını düşünüyor?

Eski sevgilim öyleydi sürekli şifre ondaydı ya şifreni vereceksin ya kapatacaksın gibi zaten sürekli birlerini silerdi dururdu hesaptan herseyde kıskanırdı çok sağlıksız bir ilişki idi 6 yıl sürdü birbirimizi yedik böyle ilişkiler bitmesi mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…