Instagram sikayet

Ben konu hakkında uzmanim hanimefendi. Istesem bu konuda bir şirket kurup konuyla ilgili legal olarak danışmanlık dahi verebilirim. Bu alanla ilgili meb onayli uzmanlik belgem var. Okudugum okul dahil bu alanda kariyer yaptim. 11 senedir de bu sektörün içindeyim. Avukat olmak bambaşka birşey ama benim uzmanlık alanım budur. Siz bence yazilanlari bir daha okuyun. Bu kadar insan başka birseye odaklanıp sağolsunlar bana yardımcı oluyorlar. Sizin amacınız nedir? Bence siz şuan konuyu yanlış anlayarak üstten üstten konuşuyorsunuz. Evet avukata oyle konustum çünkü haksızdı. Ben haklıydım. Sadece tipinden ve ters bir durum olacağından korktum. Malum kadınız ve çekiniyoruz. Ne yapalım korkmayalım mı 🤷‍♀️ Turkiyenin özetiymiş, neyse 😊
Hımmm... Evet. Hobi amaçlı açtığınız instagram sayfasında takipçi kasıp reklam alıp para kazanma amaçlı bir uzmanlık alanınız var sanırım. Çünkü konunuzda tam da böyle yazıyorsunuz. Pek çok konusunda hakim uzmanı sosyal medyada takip ediyorum. Hiç reklam alıp takipçi kasanına denk gelmedim.Ünlü anneler instamom ları ayırarak söylüyorum tabi.Ayrıca okuduğunuz okullar beni ilgilendirmiyor. Yaptığınız iş de... Bir kadın olarak tabiki başınız hiç belaya girmesin.
Umarım hikayelerinizdeki alışveriş sitesi linklerinize de bol bol yukarı kaydırma yapacak takipçileriniz olur da alanında uzman sayfanız bir işe yarar. Kolay gelsin.

Anlamadığım sey bunu neden yapıyorsunuz amme hizmeti mi? Size dmden soru soranlara ben danışman değilim diyor musunuz? Şirket kurup danışmanlık hizmeti verebilirim diyorsunuz ya o vakit her prosedürü tam yapıp bu işe soyunun ki bir hukukçuyla karşılaştığınızda acaba başıma bir iş açar mı diye korkmayın bence.

Ben bundan bir sey cikacagini sanmiyorum. Zamaninda kendini psikolog olarak tanitan danismanlik hizmeti veren ucretler alan ama
diplomasi olmayan sosyolog bile su an sosyal medyada paylasimlarina devam edebiliyor. Neler neler donuypr oyle carpikliklar var ki
Ben o olayla yeteri kadar ilgilenmediğini düşünüyorum kimsenin. Eğer gerçekten üstüne düşülseydi bir şeyler olurdu. Takipçiler zaten balık hafızalı. Bir insan sıradan bir bluz için neden link ister birinden hiç anlam veremiyorum.

Ben o olayla yeteri kadar ilgilenmediğini düşünüyorum kimsenin. Eğer gerçekten üstüne düşülseydi bir şeyler olurdu. Takipçiler zaten balık hafızalı. Bir insan sıradan bir bluz için neden link ister birinden hiç anlam veremiyorum.
Kesinlikle katılıyorum insanlarımız balık hafızalılar.

Aradığım cevaptı bu. Teşekkürler. Yani biraz da ben sorumu anlatamamişim. Bu kadar insan yanlış anladığına gore hata bende kusura bakmayın
Ip den ad soyad dan bulma kısmı beni endişe ettiriyordu. Avukattan çekindim. Paylaşımları hal hareketleri ınstagramda güven vermedi bana.
Whoisden adınınızı ve soyadınızı gizlemeniz birsey ifade etmez.

Evet instagram vs kolay kolay ip adresi vermiyor ama Web siteniz üzerinden bulunursunuz yine olası bir şikayet halinde.

Mahkeme görülmeden olmaz. O zaman her dilekçeye herkesin IP ortaya dökülür. Cinayetler tacizler tecavüzler önü alınamazdı. Ortada gerçek anlamda suç olmalı ki IP araştırma talebi versin mahkeme.
Benim derdim whoisden benim adıma hemen baktı mi acaba diye. Ad soyad kabak gibi ortadaydı 😐
Eger karşı taraf sizi şikayet etmek isterse önce siber suçlara şikayet eder, diyelim ki şikayet dikkate alındı, web siteniz üzerinden kimlik bilgilerinize ulaşılır, sonra ifade verirsiniz, daha sonra dosysnız savcılığa gider ve dava acılıp acılmadığı o zaman belli olur..

Ay çok doğru. Derhal kapatıyorum. Aman gereksiz ego yapiversin o kadar napalim. Ben de cok sakin biriyim aslinda. Nasil sinir olduysam cevap yazdım. Neyse kapatayım bari bir süre kapalı dursun 😑
Sayfa ismini değiştir fotoları silebilirsiniz kapatmak istemiyorsanız.

Avukatlık Kanunu

Yalnız avukatların yapabileceği işler:

Madde 35 – Kanun işlerinde ve hukuki meselelerde mütalaa vermek, mahkeme, hakem veya yargı yetkisini haiz bulunan diğer organlar huzurunda gerçek ve tüzel kişilere ait hakları dava etmek ve savunmak, adli işlemleri takip etmek, bu işlere ait bütün evrakı düzenlemek, yalnız baroda yazılı avukatlara aittir.

İş hukuku hakkında verdiğiniz bilgiler de "kanun işleri ve hukuki meselelerde mütalaa vermek olarak " olarak nitelendirilir mi sizce

Hımmm... Evet. Hobi amaçlı açtığınız instagram sayfasında takipçi kasıp reklam alıp para kazanma amaçlı bir uzmanlık alanınız var sanırım. Çünkü konunuzda tam da böyle yazıyorsunuz. Pek çok konusunda hakim uzmanı sosyal medyada takip ediyorum. Hiç reklam alıp takipçi kasanına denk gelmedim.Ünlü anneler instamom ları ayırarak söylüyorum tabi.Ayrıca okuduğunuz okullar beni ilgilendirmiyor. Yaptığınız iş de... Bir kadın olarak tabiki başınız hiç belaya girmesin.
Umarım hikayelerinizdeki alışveriş sitesi linklerinize de bol bol yukarı kaydırma yapacak takipçileriniz olur da alanında uzman sayfanız bir işe yarar. Kolay gelsin.
Ben de sayisiz hesap takip ediyorum. Hepsi de takipci kasmak icin . Instagram sayfası neden açılır? Evet her uzman hem site açıp hem ınstagramdan takipçi kasıp para kazanabilir. Bu işler böyle yürüyor. Niye ınstagramdan para kazanmayı uzman kimliğiyle bagdastiramadiniz? Sonuçta herhangi bir işte uzman olanlar hemen bir şirket kursun o işten milyonlar kazansın gibi imkanı olmuyor. Bazısı şirket kurar parasi vardir hatta bu iste cok ciddi yerlere gelir, bazısı da sadece içerik üretir. Ayrıca içerik üreten siteler de bu işten çok ciddi paralar kazanıyor. Neden küçümsediniz ki bu durumu?

Ayrıca okuduğum okul yaptığım iş tabiki de sizi ilgilendirmez. Ama hem uzmanlık konusuyla ilgili bir iddiada bulunup hem de karşı taraf size cevap verdiğinde hayır hayir lutfen yaptığınız is beni hiç ilgilendirmiyor demeniz çok anlamsız değil mi 😊

Avukatlık Kanunu

Madde 35 – Kanun işlerinde ve hukuki meselelerde mütalaa vermek, mahkeme, hakem veya yargı yetkisini haiz bulunan diğer organlar huzurunda gerçek ve tüzel kişilere ait hakları dava etmek ve savunmak, adli işlemleri takip etmek, bu işlere ait bütün evrakı düzenlemek, yalnız baroda yazılı avukatlara aittir.

İş hukuku hakkında verdiğiniz bilgiler de "kanun işleri ve hukuki meselelerde mütalaa vermek olarak " olarak nitelendirilir mi sizce

Benim verdiğim bilgiler yargıtay kararları, emsal kararları yayınlamak. Bunlar kamuya açıktır zaten. Benim tek yaptığım bir gazete sayfası gibi bu bilgileri sayfaya taşımak. Zaten takip ettigim bircok sayfa da aynisini yapıyor.

Hayır böyle bi dayanak yok.

Neden konuyu yanlış anlıyorsunu. Anlam veremiyorum. Burada bir kadın olarak tedirginliğini paylaştım sizinle gecenin o saatinde korktum da. Konuyu yanlış anlayıp başka yerlerden saldırmaya çalışanlara yazık gerçekten.

Duymak istediğiniz buysa ben UZMANIM evet. Sertifikalarım da var evet. Bu bilgileri resmi olarak paylaşıp insanlara danışmanlık verebilirim. Istersem websiteden online hizmet veririm. Istersem de sosyal medyadan paylaşır takipçi kasarım. Avukat yasal olarak bana HICBIR SEY yapamaz
Benim size sorum. Bu adam beni ip adresten bulur da inatlasmamiza karsin bana bisey yapar mıydı. Sağlam birine benzemediğini söylemiştim size. Buraya yazan yüzde 99luk kesim sağolsun tamamen iyi niyetiyle yardımcı oldu ve icimi ferahlatanlar oldu. IP adresten bulma konusunda kendi bildiklerini yazan da oldu. Ama niyeyse bazıları avukat haklı, avukat doğru demiş tarzı o dağdan inme magandayı savunuyor bana. Avukat herşeyi yapabilir bana ama YASAL olarak hiçbir şey yapamaz arkadaşlar. Tamamen magandalik yapiyor ve avukati savunanlar da buna canak tutuyor resmen. Gerçekten geldiğimiz durum bu mudur ? Hem de bir kadinlar forumunda? Yazık.....

Avukatlık Kanunu

Ya böyle sağdan soldan kopyala yapıştır ile izah edilmez ki bu durum.
Peki size şöyle söyleyim. Herşeyi bi kenara bırakın. Benim malimusavir belgem var. Sırf bu belgeyle bile bir muhasebe ofisi açıp vergi kanununa dair mükelleflerime danışmanlık veremez miyim? Tabiki evet. Ülkemizde yüzbinlerce serbest malî müşavir var. Vergi hukukunu avukatlar kadar biliyor ve bu konusa mükelleflerine bilgi veriyorlar, danışmanlık veriyorlar. Ee bunlar avukat mi ? 🤓 ama yasal olarak danışmanlık hizmeti veremezler mi? Verirler. Benim ki de aynısı. Ister bunu bordro uzmanı kimliğimle ister mali müşavir kimliğimle yapabilirim. Ama avukat gelir de beni bulursa 😱 benim derdim buydu
Yapmayın lütfen kızlar ya. Hepimiz bayaniz burda. Beni savunacaginiza siz nelere odaklaniyorsunuz. Ve bunları size açıklatmak zorunda birakiyorsunuz. Çok üzgünüm bu durumdan. Çok.

Son düzenleme:
Back
X