Instagram storye bakma silsilesi!!

ben de bakıyorum ama demek istedigim o degil :/ simdi 200 kisi baktı diyelim, hep o bakanlar listesinde 1. kisi atıyorum ahmet. liste artıyor ınsanlar baktıkca 3-4-5 vs degisiyor ama 1.si hep ahmet. zaman sıralaması da degil ilk o da bakmadı. neden böyle onu cozemedim sadece :)

Yoksa Ahmet size aşık mı :confused:

şöyle bire kaç bilgi var

"In an exhaustive Reddit thread, several users have put forth the hypothesis that our top-ranked story viewers are, at least partially, the people who view our profiles and photos the most, without necessarily engaging the with the content. In other words, our stalkers rank highest."

"
It’s most likely that Instagram weighs several factors in the ranking, including public activity, messaging, interactions within Stories and, yes, profile views, too. We reached out to Instagram for comment and here’s what Paige Thelen of their tech communications team said:

“Similar to the feed, stories are ordered based on which moments you’ll care about most. The order is determined based on a number of signals, including: 1) the likelihood you’ll be interested in the content; 2) timeliness of the posts; and 3) your relationships to the person posting. The technology is powered by machine learning, which is adaptive to your behavior and improves over time.”
Update: In a follow-up email, Thelen confirmed the Redditors’ suspicion: “Profile visits are considered, as well as likes and comments.”"

yani özetle profilinizi izleyen bakan fotoğraflarınızı kontrol eden kişiler bir şekilde üste çıkıyor. bir diğer adıyla stalker'larınız. Ama tek parametre bu değil. ÜSte çıkan kişinin instagram aktiviteleri de bunu belirliyor. Mesela kaç kişiyle mesajlaşıyor instagramda ne kadar vakit geçiriyor.

Ayrıca sizin o kişiye olan ilginiz instagramda ilgi gösterdiğiniz şeyler ve aktif olma saatleriniz de hesaba katılıyor.

daha önce bir teknoloji dergisinde (instagram değil ama) bir sosyal medya yazılımı uzmanının makalesini okumuştum. temel amaç daha fazla eğlenmenizi sağlayıp bu platformlarda daha çok vakit geçirmenizi sağlamak.

kendi fikrim algoritmanın iki yönlü çalıştığı. yani primer hedef hikaye izleyen kişinin ilgisini arttıracak bir formül geliştirmek. ikincil hedef ise insatagramda zaten diğerlerine göre daha çok vakit geçirenleri öne çıkararak bir nevi "daha ünlü" yaparak ilgisini arttırmak.
valla cok tesekkur ederim ugrasmıssınız. ben de birkac ingilizce makale okudum bu konuda, ilk 50 sıralamaymıs, sonrası da dediginiz algoritmaya göre, farklı farklı parametreler baz alınıyor. yakında acıklanır herhalde :D

valla cok tesekkur ederim ugrasmıssınız. ben de birkac ingilizce makale okudum bu konuda, ilk 50 sıralamaymıs, sonrası da dediginiz algoritmaya göre, farklı farklı parametreler baz alınıyor. yakında acıklanır herhalde :KK70:

Abow en son İngilizce makaleyi okul zamanı okumuştum :KK53: Yemin ediyorum bu aşkla algoritmayı çözüp yeniden yazacak hale gelirsiniz :olamaz::KK48:

Şahsi düşüncem en son bakan en ustde cikiyor

Bir de su youtube sayfayı kapatınca arkada çalsa on numara olacak.
Hâlâ daha çözüm bulamadılar millet uzaya gitti.

1- en çok etkileşim içinde olduğunuz Kişiler
2- sizi aratıp profilinize bakan kişiler
3-aynı story’e birkaç sefer bakan kişiler en üst sıralarda yer alır ;)

Back
X