İnstagram?

Kızlar size sorum olacak ?? Eşiniz instagramdan sürekli çalıştığı yerden kızları vs aratsa tepkiniz ne olurdu (bir süre ara verip düzenli olarak farklı kişi ? (İstek vs atmıyor foto bakıyor galiba ) .
Ben hoşlanmıyorum ve hala yapması aynı şeyi ben yapınca cekememesi ve diline dolamasi saçma sapan konuşması .. sadece merak mı dersiniz tepkiniz ne olur ???
Şahsen eşimin nerde kimi arayıp baktığıyla pek ilgilenen bi tür değilimdir. Kendim de işyerinden insanları sadece arayıp stalklamak yerine eklemeyi tercih ediyorum. İş arkadaşımı niye gizli gizli takip ediyim ki çok saçma :KK57:

Kızlar size sorum olacak ?? Eşiniz instagramdan sürekli çalıştığı yerden kızları vs aratsa tepkiniz ne olurdu (bir süre ara verip düzenli olarak farklı kişi ? (İstek vs atmıyor foto bakıyor galiba ) .
Ben hoşlanmıyorum ve hala yapması aynı şeyi ben yapınca cekememesi ve diline dolamasi saçma sapan konuşması .. sadece merak mı dersiniz tepkiniz ne olur ???
Bu akıllı telefonlar tabletler ilk çıktığı dönemler çok kişi baştan çıkar çok kişinin yuvası yıkılır demiştim zaten işyerinde hergün görüyor daha ne bakıyor olabilirki işten sonraki hayatını merak ediyor galiba ne dengesiz bi hareket..üzerine düşün bu olayın sebepsiz değildir yada boşverin duymak görmek bazen bilmemek iyidir

anlam veremem eşim öyle bişey yapamaz çalıştığı yerde hiç bayan yok hahaha :D

İşyerindeki herkesi aratıyorsa ya da birilerine bakıp geçmişse sorun yapmazdım, sadece kızları aratıyorsa ve bunu takıntı yapmışsa hoş karşılamazdım. Ha aynı şeyi ben yapınca deliriyorsa, kötü bir şey yaptığımı düşünüyordur, demek ki kendi niyeti de iyi değil diye akıl yürütüp, o zaman volkanik patlamaya dönüşürdüm.

Bir süre ara verip farklı kisileri aratmak mı ? Nasıl bi fantazi bu :KK11:

erkekleri aratmıyorsa beynine çökerim 😘

bi tek kadınları merak ediyorsa o merakın altında karşı cins beğenisi söz konusudur.

Arayan belasını da bulur der uzunnnnnca bir süre gizli gizli takipte olurdum. Tabi bu sırada kavga çıkarırdım

Kızın hayatını merak ediyor herhalde burnuma pek iyi kokular gelmedi..

Kızın hayatını merak ediyor herhalde burnuma pek iyi kokular gelmedi..
Aynı kız degilki cnm bir kisiye bikere bakıyor bidaha bakmıyor iş yerinden .ama çok sık gördüğü kişiler değil konuştuğunuda sanmıyorum birimler farklı birkacindan onu anladım . 2. kez gördüm baktığını ama ilk gördüğümde ard arda birkaç kişiye bakmis kızdım sonra unuttum birkez daha başka biri görünce sinirlendim .

Ertesi güne dedikodumu biriktiriyormuş :) Hoş değil tabi ama şu düşünce beni çıldırtıyor eşitlik olmalı sana niye laf eder ki

Peki kızlar, bayan kuaförü bir erkeğin bayan müşterileriyle takipleşmesi doğalmı, yoksa....

İş yerindeki kızların neyini merak ediyor 3 4 yıl önceki görüntülerini niye merak ediyor ne alaka ne saçma . Hiçte normal karşılamam zaten işyerinde görüyor işte .

Aynı kişi üstünde durmaması güzel. Ama kızları stalklamaktan ne keyif alıyor olabilir aklıma bişey gelmedi:KK14:

Sadece meraksa siz yaptığınızda neden diline doluyor?

Çok kızardım

Kendi yapınca bisey yok ama ben yapınca laf edecek öyle bii dünya olamaz ağzının ortasına kürekle vururum görür kızları araştırmayı

Back
X