- 3 Şubat 2018
- 25.893
- 111.426
- 598
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Koyabileceği şifreleri tahmin edin birde öyle deneyim yada mail adresini biliyorsaniz ordan bakın
Ama ben sizin yerinize olsam bunlarla uğraşmam direk gider acip göstermesini istedim eğer göstermezsede işler boşanmaya kadar giderdim ne demek gizli ınstagram mi işler çeviriyor vs kabul edilecek bir şey değil
Sifremi unuttum diyosun esin eger telegon numarasiyla actiysa numaraya gonder sms yok gmaille actiysa gmaile gonder sonra sana gelen linkle sifreyi degistr gir bak ne yapmış sonra da hesabi sil gitsin nerden bilcek senun yaptiginu bi pok yemisse de kir ağzınıEsim bska bi,instagram acmıs ama acamadm bi türlü
Ama eşinin telefonu ile yaparsa gelen bildirimleri hemen siler gece yapması gerekiyor BunuHesabı öyle hacklemeye çalışsan hesabın sahibine mail ile uyarı gidiyor. Mesela birisi benim facebook hesabımı hacklemeye çalıştı bildirim geldi. İnstagram da bildiğim kadarıyla da var
Sifremi unuttum diyosun esin eger telegon numarasiyla actiysa numaraya gonder sms yok gmaille actiysa gmaile gonder sonra sana gelen linkle sifreyi degistr gir bak ne yapmış sonra da hesabi sil gitsin nerden bilcek senun yaptiginu bi pok yemisse de kir ağzını
demek ki aynı zamanda başka bir telefon hattı da varCanım onu biliyorumda iste baska bi numaraya acılmıs hesap ona gidiyo onay kodu
demek ki aynı zamanda başka bir telefon hattı da var
şaka bi yana eşiniz dahi olsa bunu yapmanız suçtur.
Tabiikide şifre kırmak için önce abdest alın sonra 3 kulfu 1 elham tatatatam şifre kırıldıMerhaba hanımlar instagram sifre kırmayı,bilen war mı acaba
bnce savcılığa veremez bi halt yiyorsa önce onu temzilemesi gerekir.. savcılık kocanin halt yediği hesabı niye açtın deyip ceza mi vercek bırakın allah aşkınızaSavcılığa verir sizi o hesabın sahibi.Kuzenim eski sevgilisini vermişti hesabını hacklediği için çok başınız ağrır bence hiç bulaşmayın.
ordan hekicilarami benziyoz baciMerhaba hanımlar instagram sifre kırmayı,bilen war mı acaba
Telefonuna bak muhakkak yeni bi mail adresiyle açmıştır o mail adresinden şifresini ala bilirsin
Kendi numarasıysa kolay girin telefonunda instagrama şifremi unuttum kısmına basın numarayı yazın telefona bi link gelir o linkten gire bilirsiniz instagramaTelefon numarasıyla acılmıs
Ben konu sahibinin birinin hesabına girmeye çalışmasına yorum yaptım zaten.Bu ne olursa olsun her türlü suç sonuçta.bnce savcılığa veremez bi halt yiyorsa önce onu temzilemesi gerekir.. savcılık kocanin halt yediği hesabı niye açtın deyip ceza mi vercek bırakın allah aşkınıza
Neden?Ama acmam gerekiyor o instagramı
dikkat edin bazen o bildirimler virüs oluyor.yakın zamanda topluca hesabı hacklendi arkadaş listemdeki bir sürü kişinin.Hesabı öyle hacklemeye çalışsan hesabın sahibine mail ile uyarı gidiyor. Mesela birisi benim facebook hesabımı hacklemeye çalıştı bildirim geldi. İnstagram da bildiğim kadarıyla da var
Telefonun ekran şifresini biliyor musunMerhaba hanımlar instagram sifre kırmayı,bilen war mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?