Instagram

Ay345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
235
152
53
34
Kizlar iyi gunler birsey soracam bnm esimle daha once sorun yasamistik instagram kullniyodu artik kullanmicak die soz verdik ikimzde simdi bn supheleniyorum esimi gizlice takipe aldim takipci sayisni takp edilenleri sayisi once dusmjstu simdi yavas yavas yuksliyo yabanci kadin falab yok kullandigina adim gibi eminim ama telefonda girmedigine de eminim cunku girse play storde uygulamayi indirmemis olsa gorunur google de girse choreme gecmisinde ki etkinlik de gorunur oda yok ya baska teldeb giriyo ya da bilgisayardab bilmiyorum kafam cok karisik yardimc olur musiniz bn instagramda pek anlamam

Ne gibi bir sorun yaşadınız peki? Çok zaman geçirip size vakit mi ayıramıyordu? Eğer böyle ise mantıklı. Ama diğer türlü instagramı kaldırmak bir çözüm değil.

Ne gibi bir sorun yaşadınız peki? Çok zaman geçirip size vakit mi ayıramıyordu? Eğer böyle ise mantıklı. Ama diğer türlü instagramı kaldırmak bir çözüm değil.
Gecen sene bu zamnlar sanal aldatnasini yakaladim bosanmaya kadar gitti ama nasil olduysa tekrar denedik ama hala guven problemi var

Gecen sene bu zamnlar sanal aldatnasini yakaladim bosanmaya kadar gitti ama nasil olduysa tekrar denedik ama hala guven problemi var
Gördüğünüz gibi instagram yasaklamak bi çözüö olmamış. Çocuk değil çünkü. İnsanın içinde olunca siz affettikçe yeni çözümler buluyor.

Instagram odaklı düşünüp yanlış yapıyorsunuz yapan adam her şekilde yapar. Ayrıca ha aldatmış ha aldatmamış siz böyle hissettikten sonra böyle hayat mı yaşanır?

Oda degisecem dedi instagram facesini kaldirdi bnde ayni seklde kaldirdim ama guvenmiyorum her an birsey yapacak gibime geliyor en son arkamdan tik tok uygulamasini indirip eve gelince kaldrmisti acikcasi bn sevmiyorum bu tarz sosyal platfornlari

Gördüğünüz gibi instagram yasaklamak bi çözüö olmamış. Çocuk değil çünkü. İnsanın içinde olunca siz affettikçe yeni çözümler buluyor.
Valla dediginiz gibi ne yapacagimi bilmiyorum simdi sadexe takip edim somut birseyler bulup basimin caresine bakmak gecen sene eve geldikten sonra ogrendim gercekleri

sizin demenizle bırakırsa olmaz, neden hala kullanıyor onu öğrenmeniz lazım..
Takipçi sayısının arttığını da söyleyin.

Instagram odaklı düşünüp yanlış yapıyorsunuz yapan adam her şekilde yapar. Ayrıca ha aldatmış ha aldatmamış siz böyle hissettikten sonra böyle hayat mı yaşanır?
Aldatma icin deil aslinda sozunde durmamasi kadin falab yok ama dm den konusur mu bilmem

Oda degisecem dedi instagram facesini kaldirdi bnde ayni seklde kaldirdim ama guvenmiyorum her an birsey yapacak gibime geliyor en son arkamdan tik tok uygulamasini indirip eve gelince kaldrmisti acikcasi bn sevmiyorum bu tarz sosyal platfornlari
Sosyal platform bahane bu adam hiç mi yalnız dışarı çıkmayacak? Hep mi gözün arkada kalacak?Böyle eşelemeye devam edersen çok üzülürsün.

Dünyadaki tek aldatma yolunun instagram olmadığını kavradığın da bişeyleri başarabileceğine inanıyorum...
Ayrıca geçen sene yakalamışsın zaten ama her nasıl olduysa DEEEVAAAAMMM etme yoluna gitmişsin eeee şimdi neyi zorluyorsun?
Hani zaten vukuatlı birinden acaba aldatır mı beni diye şüphenilmez ki? Hiç yapmamış birinden şüphe duyarsın, takibe alırsın...

sizin demenizle bırakırsa olmaz, neden hala kullanıyor onu öğrenmeniz lazım..
Takipçi sayısının arttığını da söyleyin.
Simdilik soylemicem aksam gizlice girip mesajlara bakicam tabi silmemisse zaten sifre degisince bakalim soracak mi bana cunku instagram sifremi unuttum demistu

İnstagramı kaldırmak asla çözüm değil fake hesap açıp işte girer gene girer yani içinde var mı o önemli ve siz ömür boyu bu kuşkuyla yaşamak zorunda kalırsınız.
Takipçi sayısı artıyorsa zaten giriyordur insan bir kere güvenini kaybedince malesef tekrar güvenemiyor

Ben instagram uzrinde aldatir demedim ayrica bni aldattgin da hic bir sosyal medyasi yoktu birbirimizden kopunca oda acti bnde actim bunu dile getriyim bazen hersey agizdan cikan sozler kadar kolay olmuyo bn yapmaz etmz demedim yaptida demedim o olaydan sonra sadexe takip ediyorum amaci ne

Cok kotu bir durum rabbim kimseye yasatmasin ne anlatildigi gibi ne yazildigi gibi kolay olmuyor

Simdi instagram uzerinde mesajlasti ise mesajlar geri gelir mi silinmis oldugunda

uygulamalarin gecmisini silmek zor degil ki.
benim esim hep tarayici uzerinden kullanir sosyal medya hesaplarini, telefondan dinleme yapiyorlar vs vs diyerek.
Gecmisi de silse hic bilemem.

En guzeli ikiniz de acin hesabinizi, takip edin birbirinizei , su halindan daha cok kontrol edebilirsiniz emin olun.

Bana ilgisi olan bir adam var. Evli çocuklu. Ne face ne instagram hiç biri yok. Benimle görüşmesi gerekiyorsa yüzüğünü çıkarır gelir. Eşinden çocuğundan bahsederim duymazdan gelir. Ne yüzük ne sosyal medya hiç biri sizin evliliğiniz korumaz. Koruması gereken sizin eşiniz. Ama yasaklarla olmaz.

Adam sanal aldatmış, yakalamışsınız, affet demiş, artık kullanmayacağım demiş, senesine el altından gene kullanmaya başlamış, sizce sizi bile kaybetmeyi göze alacak kadar ne yapıyor sizce şuan sosyal medyada ; ya da şöyle söyleyeyim size değer verip sizi kaybetmekten korkuyor mu cidden? Bakın bir adam karısına yalan söyleyip arkasından iş çeviriyorsa o adam o kadına herşeyi yapar. İş yasak koymak falan değil, burda iş sizi saf yerine koymak ve şuan eşinizin yaptığı tam olarak bu. Demek ki aldatmamak için yasak koymak yetmiyormuş, adam yapacağını her şekilde yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…