Instagram

modernmuse

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
50
38
8
Arkadaşlar saçma olacak belki ama bir sorum var. Çok aktif bir instagram kullanıcısı değilim, arada stalk yapmak için kullanıyorum Birinin takipçilerine ve takip ettiklerine bakacaktım, nedense sayfada aşağı inemedim. İnternetten kaynaklı olduğunu sandım, başka bir hesapta denedim onla böyle bi problem olmadı. Acaba takipçilere ya da takip edilenlere bakmayı engelleyen bir program mı var?

Fotoğraf sayısı az mı peki o hesabın. Fotoğraf sayısı ne kadar fazlaysa o kadar aşağı iner. Az sayıda fotoğrafı varsa inmez.
Aktif Instagram kullanıcısı değilim dediğiniz için aklıma bu ihtimal geldi.

Bunu hiç bilmiyordum. Ama 80'e yakın fotoğrafı var. Bir de takipçileri o kadarmış da daha fazlası görünmüyormuş gibi degil, direk uygulama donuyor daha fazla inmiyor aşağı.

Bunu hiç bilmiyordum. Ama 80'e yakın fotoğrafı var. Bir de takipçileri o kadarmış da daha fazlası görünmüyormuş gibi degil, direk uygulama donuyor daha fazla inmiyor aşağı.

Çok ilginç hiç başıma gelmedi bayadir da kullanırım.Engelleme vs olsa hiç göremezsiniz. Instagram şu an yeni güncellemeler getiriyor. Her hesaba aynı anda gelmiyor güncellemeler.Sırayla geliyor herkese. Belki yeni bir özelliktir profil sınırlama. O yüzden tam bakamiyor olabilirsiniz.

Belki de dediğiniz gibidir. Ben de başka bir program kullanıyor olabilir diye düşündüm. Hesabına girenleri gösteren tarzda programlar. O yüzden biraz tedirgin olup denemeyi bıraktım gerçi o programların kullanılabilirliğini bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…