• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagramda beğendiği resim...

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Eski sevgilimle ayrılalı bir ay oldu olmadı...
O da ben de uzun boyluyuz.
Ve
Az önce İnstagram da bir resim beğenmişş.
Resimdeki cümle şu!!
" You Can't stop loving short girls"
Kalbim zaten kırıktı.
Moralimi toplamaya başlamıştım.
Dağıldım gene :(

Senden ayrıldı diye hayata küsecek değil.. Minyonları sempatik bulabilir. Ben de her daim uzun boyluları çekici buluyorum ama sevgilim çok da uzun değil. Bu onu sevmediğimi göstermez ya da gözümün dışarıda olduğunu.
Beğenmek ayrı sevmek, hoşlanmak ayrı.
Stalklamak sana acı verir, bence bırak. Ayrıldıysanız bitmiştir..
Onu takip ettikçe toparlanman zor..

aman boşver bulsun bi güdük.
sürahiyle tuzluk gibi gezsinler.
AHAHAH bayıldımmm :)
cidden sürahi tuzluk. Ama artık kısa kızlara güdük denmiyo benim gibi uzun boylulara kemikleri sayılacak kadar zayıf değilse iri muamelesi yapılıyo ne yazıkki. Güdükler de "minyon" olmuş kıymete binmiş:( ben yanlık tarihte dünyaya gelmişim :(

cidden sürahi tuzluk. Ama artık kısa kızlara güdük denmiyo benim gibi uzun boylulara kemikleri sayılacak kadar zayıf değilse iri muamelesi yapılıyo ne yazıkki. Güdükler de "minyon" olmuş kıymete binmiş:KK43: ben yanlık tarihte dünyaya gelmişim :KK43:

hatların orantılı ise at gibi kız derler.
ya da dalyan gibi.
kendine haksızlık etme.

Senden ayrıldı diye hayata küsecek değil.. Minyonları sempatik bulabilir. Ben de her daim uzun boyluları çekici buluyorum ama sevgilim çok da uzun değil. Bu onu sevmediğimi göstermez ya da gözümün dışarıda olduğunu.
Beğenmek ayrı sevmek, hoşlanmak ayrı.
Stalklamak sana acı verir, bence bırak. Ayrıldıysanız bitmiştir..
Onu takip ettikçe toparlanman zor..

Ama özellikle bunu beğenmesi gösteriyo uzun boyun bana dair bişey olması sebebiyle zıt olduğunu yoksa iki metrelik adamla kısa bi kız ben ce cok cirkin durur yani kendine nası yakıstyırabilir.

Stalklama konusuna gelince :( bu konuda coooook haklısın ne yazıkki:( ama kendimi tutamıyorum ne yazıkki:(

Ama özellikle bunu beğenmesi gösteriyo uzun boyun bana dair bişey olması sebebiyle zıt olduğunu yoksa iki metrelik adamla kısa bi kız ben ce cok cirkin durur yani kendine nası yakıstyırabilir.

Stalklama konusuna gelince :KK43: bu konuda coooook haklısın ne yazıkki:KK43: ama kendimi tutamıyorum ne yazıkki:KK43:
Nasıl beğenebilir deme... Artı bazıları özellikle minyon ya da uzun boylu sevebilir. Ben kadın olarak minyon kadınları daha sempatik buluyorum.. Ya da 1.55'lik kuzenin 2.02 biri ile evli vs.
Belki de senden tamamen zıt birini arıyordur, belki fake atıyordur bilemezsin. Neyse ne geçmiş de kapat.. Uzun boylu kızlara hastayım yazsa ya da senden başka uzun biriyle foto paylaşsa mutlu mu olacaktın, hayır.. Senden başka hiç kimse seni mutlu etmez. Detaylar önemli değil, sonuca bak..

aman boşver bulsun bi güdük.
sürahiyle tuzluk gibi gezsinler.

cidden sürahi tuzluk. Ama artık kısa kızlara güdük denmiyo benim gibi uzun boylulara kemikleri sayılacak kadar zayıf değilse iri muamelesi yapılıyo ne yazıkki. Güdükler de "minyon" olmuş kıymete binmiş:KK43: ben yanlık tarihte dünyaya gelmişim :KK43:

Benim de boyum kisa ama uzun kizlari daha cok begenirim cok zayif olmasa da. Bir baskasi da kisa ve ya cok zayif da beğenebilir.

Ancak burayi cok sayida insan okuyor bu cumlerleriniz hic hos olmamis gerçekten. Hakaretvari olmus hatta :KK12:

açıkçası öylesine bir şeyi geyiğine beğenmiş gibi geldi.
bu arada sen çok uzun boylu değilsin. ben de min 1.80 m filansın sandım.

Back
X