Hmm ben pek inanamdm ama .. bnde gondrdim bana kiz dedi bakalim sali gunu ogrncemm ..Evet instagramda bende karşılaştım.Özellikle bir bayan var onu duydum Melekti ismi sanırım.yuzde yüz garanti verilmiyor ama sadece şansını yükseltmek için taktikler veriliyor.Bi arkadaşım ücret karşılığı destek almıştı.Mesela kiz bebek icin vajina ph inin asidik,erkek bebek icin ise alkali olması lazımmış.Ovulasyon günlerine dikkat edilecek falan ama tabiki Rabbım bilir
Ben yanlış anladım sanirimHmm ben pek inanamdm ama .. bnde gondrdim bana kiz dedi bakalim sali gunu ogrncemm ..
Siz ne hisdyrsunz acabaEvet instagramda bende karşılaştım.Özellikle bir bayan var onu duydum Melekti ismi sanırım.yuzde yüz garanti verilmiyor ama sadece şansını yükseltmek için taktikler veriliyor.Bi arkadaşım ücret karşılığı destek almıştı.Mesela kiz bebek icin vajina ph inin asidik,erkek bebek icin ise alkali olması lazımmış.Ovulasyon günlerine dikkat edilecek falan ama tabiki Rabbım bilir
Ewd oyle hamilelikte canm yapilioms ultrsn ftosundnBen yanlış anladım sanirimhamile kalmadan önce cinsiyet planlaması yapıyorlar ya onu sordunuz sandım.Siz hamilesiniz sanırım cinsiyetini öğrenmek istediniz
Ya tabi en dogrusunu doktor der ben merak etim acaba dogrumu diolar diyeYa tamam da bunu zaten doktor söyleyecek az sabırrrr
Boşverin bence. Doktorlarların bile yanılma payı varken Instagram sayfalarına güvenmekYa tabi en dogrusunu doktor der ben merak etim acaba dogrumu diolar diye
Ayn ya haklisin .. benim kuzenim gecen ay dogum yapti dogumdn once doktr hep kiz dedi hersyi kiza gore aldilr dogumda cocuk erkek ckti pembe pembe gezio ortdaBoşverin bence. Doktorlarların bile yanılma payı varken Instagram sayfalarına güvenmek
O yüzden boşverin,her şeyi zamanı gelince yaşayın.Ayn ya haklisin .. benim kuzenim gecen ay dogum yapti dogumdn once doktr hep kiz dedi hersyi kiza gore aldilr dogumda cocuk erkek ckti pembe pembe gezio ortda
OYle tabi .. cok saol tskrO yüzden boşverin,her şeyi zamanı gelince yaşayın.
Canim bana göreve kız gibi geldi.Cünku bacak arası çatalı aşağı bakarsa kiz yukarı bakarsa erkek diyorlar.Tabi dr daha iyi bilir.Saglikli sıhhat al kucağına bebeşiniSiz ne hisdyrsunz acaba
Saol cnmm hayrlisi olsn.. bnde gecen gune kadar asaga bakan hep kiz diodumm arkdsimn ultrsnu bnle ayni herkz ona kiz dedi dun doktra gtmis nubu asagda oldu halde erkek cikmis tuaffCanim bana göreve kız gibi geldi.Cünku bacak arası çatalı aşağı bakarsa kiz yukarı bakarsa erkek diyorlar.Tabi dr daha iyi bilir.Saglikli sıhhat al kucağına bebeşini
Kaç haftalık şu anSiz ne hisdyrsunz acaba
12Kaç haftalık şu an
Ya aslında doktorlar bu haftada biliyor ama özellikle söylemiyorlarmış yanılma payı olabiliyormuş Instagram’dan bakan kadın ne dedi neye göre anlıyormuş acaba bazıları kese şeklinden anlıyormuş öyle bir şey mi acaba
Bana kız demişlerdi oğlum oldu, sonra ne akla hizmet böyle bişeye para verdim diye kendimi sorgulamıştım ama o an çok merak ediyordumHmm ben pek inanamdm ama .. bnde gondrdim bana kiz dedi bakalim sali gunu ogrncemm ..
Ayyyy bnde mlsf. Ya verdim para merktn oldum belki dogrudur diye sali gnu anlycammm ..Bana kız demişlerdi oğlum oldu, sonra ne akla hizmet böyle bişeye para verdim diye kendimi sorgulamıştım ama o an çok merak ediyordum
Sizde tutmamis dmki ultrson fton atsna bakim cnm merk etimAyyyy bnde mlsf. Ya verdim para merktn oldum belki dogrudur diye sali gnu anlycammm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?