Instagramda cinsiyet tahminleri yapiliomus dogrumu sizce

Evet instagramda bende karşılaştım.Özellikle bir bayan var onu duydum Melekti ismi sanırım.yuzde yüz garanti verilmiyor ama sadece şansını yükseltmek için taktikler veriliyor.Bi arkadaşım ücret karşılığı destek almıştı.Mesela kiz bebek icin vajina ph inin asidik,erkek bebek icin ise alkali olması lazımmış.Ovulasyon günlerine dikkat edilecek falan ama tabiki Rabbım bilir

Hmm ben pek inanamdm ama .. bnde gondrdim bana kiz dedi bakalim sali gunu ogrncemm ..

Ya tamam da bunu zaten doktor söyleyecek az sabırrrr

Hmm ben pek inanamdm ama .. bnde gondrdim bana kiz dedi bakalim sali gunu ogrncemm ..
Ben yanlış anladım sanirimhamile kalmadan önce cinsiyet planlaması yapıyorlar ya onu sordunuz sandım.Siz hamilesiniz sanırım cinsiyetini öğrenmek istediniz

Siz ne hisdyrsunz acaba

Eklentiler

• IMG-20231115-WA0006.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 205
  • 202311151336040357OB.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 182
  • 202311151335160353OB.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 160
Ben yanlış anladım sanirimhamile kalmadan önce cinsiyet planlaması yapıyorlar ya onu sordunuz sandım.Siz hamilesiniz sanırım cinsiyetini öğrenmek istediniz
Ewd oyle hamilelikte canm yapilioms ultrsn ftosundn

Ya tabi en dogrusunu doktor der ben merak etim acaba dogrumu diolar diye
Boşverin bence. Doktorlarların bile yanılma payı varken Instagram sayfalarına güvenmek

Boşverin bence. Doktorlarların bile yanılma payı varken Instagram sayfalarına güvenmek
Ayn ya haklisin .. benim kuzenim gecen ay dogum yapti dogumdn once doktr hep kiz dedi hersyi kiza gore aldilr dogumda cocuk erkek ckti pembe pembe gezio ortda

Ayn ya haklisin .. benim kuzenim gecen ay dogum yapti dogumdn once doktr hep kiz dedi hersyi kiza gore aldilr dogumda cocuk erkek ckti pembe pembe gezio ortda
O yüzden boşverin,her şeyi zamanı gelince yaşayın.

Canim bana göreve kız gibi geldi.Cünku bacak arası çatalı aşağı bakarsa kiz yukarı bakarsa erkek diyorlar.Tabi dr daha iyi bilir.Saglikli sıhhat al kucağına bebeşini
Saol cnmm hayrlisi olsn.. bnde gecen gune kadar asaga bakan hep kiz diodumm arkdsimn ultrsnu bnle ayni herkz ona kiz dedi dun doktra gtmis nubu asagda oldu halde erkek cikmis tuaff

Ya aslında doktorlar bu haftada biliyor ama özellikle söylemiyorlarmış yanılma payı olabiliyormuş Instagram’dan bakan kadın ne dedi neye göre anlıyormuş acaba bazıları kese şeklinden anlıyormuş öyle bir şey mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…