İnstagramda eski sevgili resimleri

Daha başlangıç aşamalarında olduğumuz için böyle bir soruyla gündemine gelmek istemedim. Birazcık ileri bir aşamada olsak elbette usulünce açık açık sorarım. Şuan hemen sahiplenmiş hayatı merak etmiş ordan burdan araştırma yapıyor gibi imaj bırakmak bana hoş gelmiyor.

"mış gibi" yapmak yerine en baştan kendiniz gibi olun.

Aklınızda : gerçekliğini bilmediğiniz farklı çıkarımlarla ilerlemek dürüst bir yaklaşım olmayacaktır.

Valla benim sosyal medya ile çok haşır neşirliğim olmadığı için çok fazla şey paylaşmam, paylaştığım olur ama az. Genelde arkadaşlarım birlikte çekildiğimiz fotografları koyar ve dolayısıyla sayfamda durur. Halen küs olduğum bir arkadaşımla fotografım var mesela, silmek aklıma gelmedi. Bazı şişman olduğum döneme ait kötü çıktığım fotograflar da var. Umursamadığım için silmedim. Biz de eşimle çıkarken eski eşi ve ailesi ile olan fotografları duruyordu sosyal medyasında, onu da hiç umursamadım. Çok sonra baktım silmiş. Konusu bile geçmedi aramızda. Sizin sevgiliniz de umursamadığı için mi silmedi, özellikle mi silmedi bilemem. Onu siz daha iyi bilebilirsiniz. Daha önce birlikte olduğu ama size anlatmadığı bir sevgilisi olabilir. Birbirinizi tanıdıkça daha iyi anlayacaksınız.

Eşimle tanışalı 8, evleneli 4, çocuk sahibi olalı 2 yıl oldu. Hala kaynanamın sosyal medya hesabında eşimle eski nisanlisinin fotoları duruyor. Eyorlamam bu gadar.

Flört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Önce emin olun derim eğer sevgilisiyse de hani insanlık hali unutmuş olabilir silmeyi diyeceğim ama instagramda kendimi bile stalklayan bir insanım ben yine de normal karşılayamıyorum :D

Kafaniza takilan bu tip seyleri uygun yolla sorun. Iliskiler en basta zaten genelde kadinin sorulariyla ve adamin iyi cevap verebilme yetenegiyle sekillenir. Benim gozlemlediklerim oyleydi. Karsi taraf sizde buraya konu actiracak kadar soru isareti yarattiysa siz bu adamdan kolay kolay ayrilamazsiniz. Ayrilsaniz da geri barismak istersiniz. Bence yapmaniz gereken tek sey "arkadas kalalim en iyisi" benzeri cumleler kurmadan bu sureci atlatmak. Bir iletisimi kesip bir barisirsaniz, adam dengesiz oldugunuzu dusunup sizden uzaklasabilirq.

Flört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Tamam da seni ilgilendiren bi durum yokki gecmis gecmiste kaldi görünmüyor demekki sen olaya cok takilmissin bence bu kadar Büyütmeye gerek yok haa burnundan getircem dersen o baska 😅 geriye degil ileriye bakin, sende gecmis hayatinda birini cok sevdin muhakkak iliski sürmedi olmadi fotograflar degilde anilari istesende silemezsin (fotolar,anilar, planlar vs.) ama gecmise sünger cekilir dimi? Bir sor duygulari bittiginden emin ise görüsmeye devam et boslukta olup senden yararlanmasin bu konuda dikkat et

Sevgilimin bu foto ne dedigi zaman farkettimlerim oldu, ortam onemliydi ozel bir gundu sirf o yuzden silmak istemedigim oldu, sevgilimin gorup hic haberim yoktu hemen siliyorum dedigi de oldu. Bence bu kadar kesin olmamak lazim hayatta. Oyledir y da degildir demiyorum ne hissediyor bilemem ama sirf ah foto duruyorsa ona asiktir, yanindaysa kesin sevgilisidir diye kesin karar verip belki guzel bir adami ve iliskiyi kaybetmeye gerek yok diye dusunuyorum.
Konusmayi kesecekseniz zaten kaybedecek birseyiniz yoktur, acikca sevgilinle fotografin mi, eger aklinda hala varsa saygi duyarim fakat bu gorusmeyi baslamayi bile kendime yakistirmam, kiskanclik baska sey bu durum baska sey dersiniz olur biter

Kızı tanımıyorsunuz.belki kuzeni.merak ediyorsanız fikir yurutmek yerine açık acik sorun

Kızı tanımıyorsunuz.belki kuzeni.merak ediyorsanız fikir yurutmek yerine açık acik sorun
Açık açık soramam şu aşamada, hayatına dahil olmuşum çok hevesliymişim kıskançmışım gibi olur. Bana aynı şey yapılsa soğurdum. Çünkü daha adı konulmuş bir durum yok

Fotoğrafı silmemiş olması eski sevgilisi dahi olsa onu unutmadığına dair kesin bir bilgi vermeyebilir.. Arkadaş olarak kaldılarsa silmemiş olabilir. İletişim halinde değillerse çok da önemsemeyin bence.. Üstelik 6 yıl geçmiş...

Fotoğrafı silmemiş olması eski sevgilisi dahi olsa onu unutmadığına dair kesin bir bilgi vermeyebilir.. Arkadaş olarak kaldılarsa silmemiş olabilir. İletişim halinde değillerse çok da önemsemeyin bence.. Üstelik 6 yıl geçmiş...
Zamana bıraktım, geçmişle ilgili şeyler sorulması hoş olmayacak. Şöyle bir düşününce biri bana sorsa gözümde pek iyi bir yerde olmazdı

Back
X