Instagramda Karşı Cinsin Bütün Fotoğraflarını Beğenmek

bir ara herkesin her paylaşımını beğeniyordum. Bir gün iş yerinden bir arkadaş, “ne o, bana yanık mısın” dedi. Anlamadım. Meğer birbirinden hoşlananlar birbirinin her paylaşımını beğeniyormuş :KK70:
Yok artık :oha:. Bu hesapla herkes herkese yürümüş oluyor. Hani marjinal bizdik ya.:olamaz:o_O

Ay ben de takip ettiğim insanlar mutlu olsunlar diye bir ara herkesin her paylaşımını beğeniyordum. Bir gün iş yerinden bir arkadaş, “ne o, bana yanık mısın” dedi. Anlamadım. Meğer birbirinden hoşlananlar birbirinin her paylaşımını beğeniyormuş :KK70:
Şimdi sadece beğendiğim ev eşyalarını, bahçeleri, çiçekleri ve kedi, köpekleri beğeniyorum.
Teknoloji rahat olduğu kadar salak da bir şey

eltimin her fotoğrafını beğenirim ona mı yürüyorum ben şimdi hatta koşuyorum:skandal:

tamam aramızdaki buzları erittik ama bu kadarı da fazla eltime yanıkmışım meğer :KK70:

Sıkıntı kendi sevgilisinde istemeyip başka kadınlarda bayılmaları :kahve: Yanlış buluyorsan o şekilde giyim tarzını neden beğeniyorsun,bu kadar beğendiysen de neden sevgili kişisine laf ediyorsun,bu ikiyüzlülük değil mi şimdi ?
Kesinlikle sana öyle bir fotoğraf attırmam dedi ben de bunu kankime sordum erkek o da hastalıklı düşünce yapısı paylaşamıyor sevgilisini dedi ama elaleminkileri beğenir dedi.

Sıkıntı kendi sevgilisinde istemeyip başka kadınlarda bayılmaları :kahve: Yanlış buluyorsan o şekilde giyim tarzını neden beğeniyorsun,bu kadar beğendiysen de neden sevgili kişisine laf ediyorsun,bu ikiyüzlülük değil mi şimdi ?
Kesinlikle sana öyle bir fotoğraf attırmam dedi ben de bunu kankime sordum erkek o da hastalıklı düşünce yapısı paylaşamıyor sevgilisini dedi ama elaleminkileri beğenir dedi.

Ya ben bu beğenilerden birşey çıkaramıyorum cidden. Bende mi sıkıntı var yoksa sizde mi çözemiyorum. Kendi erkek arkadaşlarımın fotoğrafları inmeyip görmesem bile hemen beğene basıp geçiyorum, hatta fotoğraf estetik gelmese bile beğeniyorum. Ha hoşlandığım herif mi çıktı, bakıyorum inceliyorum selektör yakıyorum bazılarında yakmıyorum.
Şöyle bende göz gezdiriyorum beğendiklerine hiç birşey çıkarmıyorum.

İyi de bunu sadece Türk erkekleri yapmıyor ki. Deneyimlerime göre yabancılar da yapıyor :KK14:
Kendi attırmayıp öyle resimleri beğenmesine diyeceğim şu; kişi kendinden bilir işi.
Kendisi artık neler düşünüyorsa o resimleri görünce, sevgilisinin atmasını istemiyor :süslü:

Eee bu adamla devam etmeyi düşünüyor musunuz?

2 gundur taktin turk erkeklerine sen. :KK51: Kesinlikle sosyal deney falan olmalisin. Sacma sapan garip konular aciyosun. Degisik.

Back
X