İnstagramdaki tester parfümler

aslililili123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
61
9
26
Merhaba herkese. İnstagramda son zamanlarda tester parfüm satışları popüler. Ama güvenli mi bilemiyorum. Alanlar varsa bu şekilde hangi üyeden aldınız ve güvenilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir de miss dior cherie açık parfüm olarak en iyi hangi parfümeri de oluryor? Şimdiden çoook teşekkür ederimm :KK15::KK54:

bana kalırsa öyle bir riske girmeye değmez çünkü çoğu yer sahte parfüm satıyor :/ normalde bile aldığımız yerlere dikkat etmemiz gerek. ben watsons'dan burberry classic aldım ama sahte çıktı, parçaladım ağzına kadar dolu şişeyi attım çöpe, gitti 100 lira :KK43:

bana kalırsa öyle bir riske girmeye değmez çünkü çoğu yer sahte parfüm satıyor :/ normalde bile aldığımız yerlere dikkat etmemiz gerek. ben watsons'dan burberry classic aldım ama sahte çıktı, parçaladım ağzına kadar dolu şişeyi attım çöpe, gitti 100 lira :KK43:
watsonstan aldığınız nasıl sahte çıktı?

Merhaba Arkadaşlar
...dan tester parfüm olanlarından aldım ve kontrol de ettirdim kesinlikle orginal ürün dediler
kokusu gün boyu hiç gitmiyor .çok memnun kaldım inşallah bundan sonra hep aynı yerden alacağım fiyatıda gayet uygun.satıcıda ayrı bi ilgili tafsiye ederim
benim aldığım ürün :

Son düzenleyen: Moderatör:
X