- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Ya gelmez mi :/ ben asla almam da işte teyzem yorumları görünce güvenmiş keşke almasaydı asgari ücretle geçinen insanlar yani az çok bu paralar niye geri gelmiyor kiPara geri gelmez adam tutuklansa daBin tane alışveriş sitesi var güvenilir. Bir daha insragramdan iğne bile almayın.
Yani bu bir hırsızlık ve hemen o paralar başka yerlere gidiyor. Polisler hırsızı bulmakla yükümlü sadece.Ya gelmez mi :/ ben asla almam da işte teyzem yorumları görünce güvenmiş keşke almasaydı asgari ücretle geçinen insanlar yani az çok bu paralar niye geri gelmiyor ki
Savcılığa şikayet eder ve hesaba para gönderdiğinizi ve yazışmaları, dekontu gösterirsiniz. Öttürürler. Merak etmeyin.Merhaba teyzem ınstagram'da gezerken bi yemek masası görüyor mutfak için..yorumlara bakıyor bir sürü insanın masayı aldığını güzel yorumlar yaptığını memnun kaldığını falan okuyor.Uzun süredir almayı düşündüğü ve piyasa fiyatları yüksek olduğu için uygun bulduğu bu masayı almak için saticiya mesaj atiyor konusuyorlar watsap uzerindende iban nosu alip hesabina 500tl gonderiyor...Satici bi sıkıntı olmaz yarın kargoya verilir vs. diyor geçtiğimiz perşembe günü yani 1 hafta önce..1 hafta olmuş ama ses ses soluk yok.. Instagram sayfası kapatılmış ve görüşülen numara cevap vermiyor kapali..Nasıl böyle bilinmedik bi yere güvendi bilmiyorum ama...Konuşma görüntüleri, iban numarası telefon numarası vS hepsiyle sikayette bulunacak karakola giderek. Bir sonuc alirmi acaba böyle duyduğunuz olumlu sonuçlanan olay oldumu..Çok büyük bir para olmasada kit kanaat geçinen insanlar bunlar 500 lira onun için önemli umarım bulunur dolandırıcı :/ polis tanıdığa sorduk karakola gelin hesabına bloke koydurulur dedi ama bakalım..
Şikayet etmedikleri için ceza almıyorlar. Herkes 70-80 TL gönderiyor. Tüketici mahkemesine başvuruyorlar. Oysaki gidip toplanıp savcılığa başvurmaları gerekir.geçmiş olsun ama para geri gelmez.şikayetçi olun yine de ama o dava da aylar sonra anca sonlanır.instagram dolandırıcılıklarını okuyun bi şikayetvar gibi sitelerde.ceza bile almazlar doğru düzgün malesef.
Merhaba teyzem ınstagram'da gezerken bi yemek masası görüyor mutfak için..yorumlara bakıyor bir sürü insanın masayı aldığını güzel yorumlar yaptığını memnun kaldığını falan okuyor.Uzun süredir almayı düşündüğü ve piyasa fiyatları yüksek olduğu için uygun bulduğu bu masayı almak için saticiya mesaj atiyor konusuyorlar watsap uzerindende iban nosu alip hesabina 500tl gonderiyor...Satici bi sıkıntı olmaz yarın kargoya verilir vs. diyor geçtiğimiz perşembe günü yani 1 hafta önce..1 hafta olmuş ama ses ses soluk yok.. Instagram sayfası kapatılmış ve görüşülen numara cevap vermiyor kapali..Nasıl böyle bilinmedik bi yere güvendi bilmiyorum ama...Konuşma görüntüleri, iban numarası telefon numarası vS hepsiyle sikayette bulunacak karakola giderek. Bir sonuc alirmi acaba böyle duyduğunuz olumlu sonuçlanan olay oldumu..Çok büyük bir para olmasada kit kanaat geçinen insanlar bunlar 500 lira onun için önemli umarım bulunur dolandırıcı :/ polis tanıdığa sorduk karakola gelin hesabına bloke koydurulur dedi ama bakalım..
Doğru söylüyorsunuz ben 2 sene önce masa aldım 750 TL hiçte sağlam çıkmadı şimdi 500 tlye çok güzel bir masa almak imkansız.Valla çok begenip güzel bir masasa 500 tl az yani 1000 1500 tlden başlıyor iyi bir masa fiyatından şüphelenseydi keşke geçmiş olsun paranı geri geleceğini zannetmiyorum ama inş gelir
Aynen canım hayat pahalılığı herşey iki katı olduDoğru söylüyorsunuz ben 2 sene önce masa aldım 750 TL hiçte sağlam çıkmadı şimdi 500 tlye çok güzel bir masa almak imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?