Instagram'dan Dolandırıldık :/ para geri gelir mi ? Ne yapmak gerek

Kıt kanaat gecinen insanların bir masaya 500 vermesi de garip. Marangozdan sipariş verseler düzgün idare eden bir sey alabilirlerdi.Avukat masrafiyla uğrasaxaklarsa verin savciliğa
Neden garip kit kanaat geçinen insanların masaya 500tl vermesi acaba masalar 2 binden başlıyor yani oda ona gücü yetmediği için ucuzunu tercih etmiş ihtiyaç sonuçta marangozlar 500 liraya küçük bir ayakkabı dolabı anca yapıyor öyle cok-da ucuz değiller

Neden garip kit kanaat geçinen insanların masaya 500tl vermesi acaba masalar 2 binden başlıyor yani oda ona gücü yetmediği için ucuzunu tercih etmiş ihtiyaç sonuçta
Masa var masa var. Benim icin yemek masası demek üzerinde yemek yiyebileceğim bir tahta parçası. 35 liralık çalışma masasını yemek masası yapafdık biz öğrenci evinde hicte sorun yaşamadık tek islevi yemek koymaktı isimiz bitince katlar koyardık.Plastik yemek masaları da oluyor. Amač sadece yemek yemekse illa lüksünden almak gerekmiyor. Veya temiz 2.el de alınabilir. Marangoxa da yaptirilabilir.

Masa var masa var. Benim icin yemek masası demek üzerinde yemek yiyebileceğim bir tahta parçası. 35 liralık çalışma masasını yemek masası yapafdık biz öğrenci evinde hicte sorun yaşamadık tek islevi yemek koymaktı isimiz bitince katlar koyardık.Plastik yemek masaları da oluyor. Amač sadece yemek yemekse illa lüksünden almak gerekmiyor. Veya temiz 2.el de alınabilir. Marangoxa da yaptirilabilir.
500 tl lik bir masa zaten lüks olmuyor şuan en kötü masa takımları o fiyattan başlıyor.. Kıt kanaat gecinen insanlarda misafirlerini ağırlamak veya kendine rahatca yemek yemek için güzel bir masa almak isteyebilir...Bütçelerinden kısarak demek istedim bende .. Yer sofrasında yıllardır yemek yiyorlar zaten herkesin bir hevesi var idare ederek kenara 3 kuruş koyduğu malesef ki kotu niyetli insanlar da var bu sahtekarlar gibi 3 kurusa goz koyan

500 tl lik bir masa zaten lüks olmuyor şuan en kötü masa takımları o fiyattan başlıyor.. Kıt kanaat gecinen insanlarda misafirlerini ağırlamak veya kendine rahatca yemek yemek için güzel bir masa almak isteyebilir...Bütçelerinden kısarak demek istedim bende .. Yer sofrasında yıllardır yemek yiyorlar zaten herkesin bir hevesi var idare ederek kenara 3 kuruş koyduğu malesef ki kotu niyetli insanlar da var bu sahtekarlar gibi 3 kurusa goz koyan
Zaten dolandiricilara diyecek bir şey yok. Ama kıt kanaat gecinen insanların masaya o parayı vermesini uygun görmüyorum. Başka bir ihtiyaca ya da en kötü gezmeye ayırılabilirdi o para. Misafirimiz gelecek nerede ağırlasak ki diye yemek masası alınmaz.
Mesela bu masa&sandalye takimi 250 tl güvenilir para iadeli bir alışveris sitesinde.

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-02-23-28-00-863_com.dmall.mfandroid.webp
    Screenshot_2020-04-02-23-28-00-863_com.dmall.mfandroid.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba teyzem ınstagram'da gezerken bi yemek masası görüyor mutfak için..yorumlara bakıyor bir sürü insanın masayı aldığını güzel yorumlar yaptığını memnun kaldığını falan okuyor.Uzun süredir almayı düşündüğü ve piyasa fiyatları yüksek olduğu için uygun bulduğu bu masayı almak için saticiya mesaj atiyor konusuyorlar watsap uzerindende iban nosu alip hesabina 500tl gonderiyor...Satici bi sıkıntı olmaz yarın kargoya verilir vs. diyor geçtiğimiz perşembe günü yani 1 hafta önce..1 hafta olmuş ama ses ses soluk yok.. Instagram sayfası kapatılmış ve görüşülen numara cevap vermiyor kapali..Nasıl böyle bilinmedik bi yere güvendi bilmiyorum ama...Konuşma görüntüleri, iban numarası telefon numarası vS hepsiyle sikayette bulunacak karakola giderek. Bir sonuc alirmi acaba böyle duyduğunuz olumlu sonuçlanan olay oldumu..Çok büyük bir para olmasada kit kanaat geçinen insanlar bunlar 500 lira onun için önemli umarım bulunur dolandırıcı :/ polis tanıdığa sorduk karakola gelin hesabına bloke koydurulur dedi ama bakalım..
İfşa dolandırıcı sayfalar diye sayfa var Instagram da ona mesaj atın birde şikayet var.com a yazın belge vrsa

Süper zekalı eşimde böyle dolandirildi. 400 tl civarı para göndermiş satıcıya. Ekstreya bakıp sorduğumda absent sipariş ettiğini söyledi ve bende film koptu. Adamın kim olduğunu bulduk ama giden gitti . Alamazsınız yani parayı. Keşbiş olsun:D

Bu arada unutmuşum bilişim suçu olayına da giriyor. Şikayet edin mutlaka savcılığa. Ben okumuştum şikayet sonrası IP adresinden vs bulunup sonra kontrol edilip geri parasını alanları. Bir hesap vardı instagram’da dolandırıcı butikleri şikayet eden . Ona da ulaşın. Mağazası olmayan hiç bir yerden sipariş etmeyin.

Merhaba teyzem ınstagram'da gezerken bi yemek masası görüyor mutfak için..yorumlara bakıyor bir sürü insanın masayı aldığını güzel yorumlar yaptığını memnun kaldığını falan okuyor.Uzun süredir almayı düşündüğü ve piyasa fiyatları yüksek olduğu için uygun bulduğu bu masayı almak için saticiya mesaj atiyor konusuyorlar watsap uzerindende iban nosu alip hesabina 500tl gonderiyor...Satici bi sıkıntı olmaz yarın kargoya verilir vs. diyor geçtiğimiz perşembe günü yani 1 hafta önce..1 hafta olmuş ama ses ses soluk yok.. Instagram sayfası kapatılmış ve görüşülen numara cevap vermiyor kapali..Nasıl böyle bilinmedik bi yere güvendi bilmiyorum ama...Konuşma görüntüleri, iban numarası telefon numarası vS hepsiyle sikayette bulunacak karakola giderek. Bir sonuc alirmi acaba böyle duyduğunuz olumlu sonuçlanan olay oldumu..Çok büyük bir para olmasada kit kanaat geçinen insanlar bunlar 500 lira onun için önemli umarım bulunur dolandırıcı :/ polis tanıdığa sorduk karakola gelin hesabına bloke koydurulur dedi ama bakalım..
Kimsenin yanına kalmıyor Allah çıkartır bir yerinden.. ben de netten ontarz şeyleri almaya pek güvenemiyorum..
Çok güvenilir ,herkesin bildiği bir yerden kıyafet almıştım çok başka bir şey geldi şok oldum.. ama bazı yerlerden memnun kaldım.. aldığım da oluyor tamamen sansss

Geri almak zor ama ifşa sayfalarından rica ederseniz çok düşük ihtimalle belki birseyler yapabilirler

Parası kısıtlı bir kadının instagram gibi dolandırıcı satıcıların kaynadığı bir mecradan alışveriş yapması çok saçma. Şikayet etsenizde birşey çıkacağını sanmıyorum.

Fatura kesmeyen yerlerden alisveris yapilmamasi gerek. Hem hicbir hak iddia edemezsiniz hem de o adamlar size urunu gondermis olsaydi bile vergi kaciriyor olabilirler.

Geçmiş olsun bu da teyzeye ders olsun bir daha böyle merdiven altı yerden alışveriş yapmasin daha büyük kaybı olmasın inşallah

Bir daha instagramdan alışveriş yapmasın ya kıyamam aldanmış cok daha güvenilir siteler var,keske bilene sorsaydı. Ben de bebek icin led ışık alcaktım boyle isimli süslü şeylerden arkadaşıma 1,5 ayda göndermişler kavga gürültüyle her sayfaya inanmamak lazım. Şikâyet etsin yine ama sonuç ne olur bilemiyorum ki çok var oyle spor ayakkabı sayfaları çokmuş mesela.

Ya ders oldu onada ama öyle çok yorum foto vardiki gerçekçi gelmiş ona işte yaptı birhata şikayetçi olduk gidip bakalım ne olacak

İnstagramda dolandırıcı sayfaları ifşalayan Bi site var oraya yazın

Benim anneannem de flash tv den yatak örtüsü yastık kılıfı vs almıştı . Tüketici hakem heyetine başvurdum . Çatır çatır aldım paramızı. Mutlaka 1 ay dolmadan başvurun 500 tl çok para

Benim anneannem de flash tv den yatak örtüsü yastık kılıfı vs almıştı . Tüketici hakem heyetine başvurdum . Çatır çatır aldım paramızı. Mutlaka 1 ay dolmadan başvurun 500 tl çok para
Sizin elinize sipariş gelmiştir ama bizim elimizde hiç bisey yokki tüketici haklarına başvurulur mu bilemedim babamda tüketici haklarında bilirkişi hiç öyle bisey demedi ama :/

Back
X