• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Merhabalar kizlar!
Uzun aradan sonra, yine bir derdim var :D,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer kucuk bir kasaba ve hic turk cevremiz yok, turkiyeye de gelemiyoruz kac senedir ekonomik durumlardan dolayi. Yasim 25 universite okuyorum. Su ana kadar hic iliskim olmadi ve bende artik sevmek sevilmek istiyorum. Ama tanidigim hic bir erkek yok. (bu gidisle cok zor gorunuyor)

Sosyal medya hesabim var ve orada bazen kendi fotograflarimi paylasiyorum ve hesabim gizli, sadece tanidigim kisiler gorebiliyor, arada ekleyen konusmak isteyen kisiler oluyor ama ben hep cekimserim, sosyal medyadan ciddi bir iliski olabilir mi diye ?
Soyle bir dipnot ekliyim. Ben yabanci bir sevgili istemiyorum turk istiyorum tum cabam bundan öturu :)

Acaba sosyal medyadan internet uzerinden iliski yasamis kisiler deneyimlerini paylasabilirmi, özel mesajda gönderebilirsiniz isterseniz.

Hepinizi kokulu kokulu öptum:KK36:, cok özlemisim buraya yazmayi:KK36:

Pf, Türk istiyorsanız yaşadığınız yerdeki türk facebook gruplarına üye olun ne diyim?

İnstagramdan sevgili olsan bile nasıl gelecek adam oraya? Ya da sen mi geleceksin, görüşmeden nasıl yürüyecek?

Yani ben mi anlayamıyorum, hanslar johnyler, bradler varken niye bizim kızlar gider de "genellikle" onu giyemezsin bunu giyemezsin, anamın elini öpeceksin diyen adamlarda ne bulur?

Sen bana yabancı sevgili bul ben sana türk nasıl teklif:-)

Şakası bi yana ben sosyal medyadan bulunma ilişkilere karşıyım,okulun bitsin işe başla sağdan soldan gelir bulur talipler :))

Yakınlarınız da türk dernekleri falan yok mu yada üniversitende oralara üye olsan arada gitsen gelsen de tanışırsın birileriyle

Ay ama bence boşver türk erkeklerini yabancı bul:halay::halay:

Pf, Türk istiyorsanız yaşadığınız yerdeki türk facebook gruplarına üye olun ne diyim?

İnstagramdan sevgili olsan bile nasıl gelecek adam oraya? Ya da sen mi geleceksin, görüşmeden nasıl yürüyecek?

Yani ben mi anlayamıyorum, hanslar johnyler, bradler varken niye bizim kızlar gider de "genellikle" onu giyemezsin bunu giyemezsin, anamın elini öpeceksin diyen adamlarda ne bulur?

O sizin görusunuz hanimefendi siz johnnylerle bradlarle takilin, ben hala klasik turk erkeginden yanayim!
Adamin illa buraya gelmesi gerekmiyor, insan anlasirsa orta yol bulunur ama o anlasilacak insan internet ortaminda bulunur mu, benim sorum buydu. Siz karistirdiniz herhalde.

olabilir aslında ben kendiliğinden olduğu sürece bu tür ilişkilere de sıcak bakıyorum. ama sırf bir sevgili bulayım, ilişkim olsun diye internette orda burda aranan insanlara sıcak bakmıyorum. "tanışabilir miyiz?" şeklinde herhangi bir internet ortamında başlayan bir ilişki baştan sakattır bence. çünkü o mesaj muhtemelen sizin sadece cinsiyetinizin ne olduğu bilinerek atılmıştır. tipinize bile bakılmadan...

Sen bana yabancı sevgili bul ben sana türk nasıl teklif:-)

Şakası bi yana ben sosyal medyadan bulunma ilişkilere karşıyım,okulun bitsin işe başla sağdan soldan gelir bulur talipler :))

Yakınlarınız da türk dernekleri falan yok mu yada üniversitende oralara üye olsan arada gitsen gelsen de tanışırsın birileriyle

Ay ama bence boşver türk erkeklerini yabancı bul:halay::halay:

Canim mesele su ki, burada biriyle bir iliski yasasan bile hemen duyuluyor ve korkunc bir dedikodu mekanizmasi var aklin sasar :D benim biraz korkum da o yani

Bence girme o işe. İlla düzgün adam da vardır nette ama azdır. Sana denk gelir mi,denk gelene kadar kaç defa üzülürsün bilemem. Bulunduğun ülkede Türklerle tanisabilecegin ortamlara gir, ya da gel Türkiye'ye yüksek lisans falan yap burda o ara tanisirsin istemediğin kadariyla.

O sizin görusunuz hanimefendi siz johnnylerle bradlarle takilin, ben hala klasik turk erkeginden yanayim!
Adamin illa buraya gelmesi gerekmiyor, insan anlasirsa orta yol bulunur ama o anlasilacak insan internet ortaminda bulunur mu, benim sorum buydu. Siz karistirdiniz herhalde.

Ben de yazayim Turk istiyorsan yurt disinda secenegin gercekten cok az. Var ile yok arasi bir sey.

Sosyal medyadan tanisip da evlenmis arkadaslarim var . Lakin hepsi boyle olmuyor.

Cogu seninle birlikte bir kac kisiyi daha idare eder. Sen orada tek kalirsin iliskiniz icin cabalarsin ama bir gun bunu ogrenip yikilabilirsin.

Turk erkekleri eskiden daha gelenekcilerdi ama simdi evliler bile sosyal medyada cirit atiyor iken Turk erkeklerini sana oneremem.

Mesele o ilk adimi atmak, sonrasinda turkiyeye gitme gelme olur da,
Oraya gelmeden evvel yani webcamlerle görusulecek guvenilir bir aday internetten bulunabilir mi :-)
Şaka mısın sazan mı arıyorsun bak kaç kişi bulmak zor diyor sen işin eğlencesindesin uzaktan türk erkekleri ne kadar zararsız ve düzgünmüş gibi görünüyor değil mi....?

Ben de yazayim Turk istiyorsan yurt disinda secenegin gercekten cok az. Var ile yok arasi bir sey.

Sosyal medyadan tanisip da evlenmis arkadaslarim var . Lakin hepsi boyle olmuyor.

Cogu seninle birlikte bir kac kisiyi daha idare eder. Sen orada tek kalirsin iliskiniz icin cabalarsin ama bir gun bunu ogrenip yikilabilirsin.

Turk erkekleri eskiden daha gelenekcilerdi ama simdi evliler bile sosyal medyada cirit atiyor iken Turk erkeklerini sana oneremem.
Yorumun icin tesekkurler haklisin, yani beni en iyi yurtdisinda yasiyan kisiler anlayabilir, cunku hakikatten burda kendine gore insan bulman cok zor, iste bende en cok ona uzuluyorum

kısmetse olur cnm ama nette tanıstıgın her erkek kotu nıyetlı degıldır ama ıyı nıyetlı de olmayabılır. gozun acık olsun dıyeyım. capkınlar cok. mesela cok aktıf ıse sosyal medyada kız arama pesınde oluyorlar tecrubeyle sabıttır. genelde sosyal medya da cok aktıf olan tanımadıgı kızları ızleyen erkeklere kapıyı gosterıyorum :)) amac her cıcekden bal almak gibi dusunuyorlar cunku..

Mesele o ilk adimi atmak, sonrasinda turkiyeye gitme gelme olur da,
Oraya gelmeden evvel yani webcamlerle görusulecek guvenilir bir aday internetten bulunabilir mi :-)
biz burda gözle görülür, elle tutulur yanımızdaki adamların aldatmalarından, 2.hesaplarından, işyerinde kırıtmalarından çekiyoruz sen hem de binlerce km uzaktan sağlıklı bir ilişki başlatıp yürüteceksin ? :KK67:

dikkat et vatandaşlık veya yurtdışına kapak atmak isteyen erkeklere rast gelme. tanıdığım erkeklerin çoğu bu imkanlar için kız kılığına bile girip ordaki erkeklerle evlenir :KK30:

Şaka mısın sazan mı arıyorsun bak kaç kişi bulmak zor diyor sen işin eğlencesindesin uzaktan türk erkekleri ne kadar zararsız ve düzgünmüş gibi görünüyor değil mi....?
Bu ne öfke, beni azarlamak icin mi cevap yaziyorsunuz? Hayatimda sevgili anlaminda erkek tanimadim. Bunuda konuda belirttim zaten. Bu uslupla yazicaksaniz yazmayin lutfen.

Back
X