• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

Olmaz degil tabii ki oluyor. Kadee kismet isi bu ama 'he's just not that into you' diye bir film var, orada filmin ana fikrini hayat mottom diye benimsedim. 'O bir istisna sense kuralsin'. Yani biri sanaldan tanisip uzun yillar boyle devam etti diye senin basina da aynisi gelecek diye birsey yok. O istisna diye dusunmek lazim.
Hem ne anliyorsunuz hanimlar gercekten, hele ki baska ulkelerde, yuzyuze bir temas yok bir sicaklik yok, hersey mesaj hersey emoji, planlar programlar uymuyor hayatlar farkli. Yani bir iliskiyi zehirleyecek herseyi iliskinin ana ogelerinden biri haline getiriyoruz. Tr ye maddi imkansizlik vs yuzunden gelemiyorsunuz ama tr den sanaldan sevgilim olsun diyorsunuz. Yazik degil mi o adama, yuzunu gormek sacini koklamak istemez mi( ennnn masum halini yazdim). Ya da insanin sevdigini opmeyi cani cekmez mi ki? Gunde iki saat telefonda konusarak sevgili mi olunur?

Nerden biliyorsunuz angut tiplerle takıldığımızı? Hiç haddinize bir yorum değil bu. Kendiniz 40 50 tane mesaj gelmiş diyorsunuz öylede abazanlar işte. Mesele fatiha okumakta değil. Kaç tane okuyan müslüman anlamını türkçe biliyor benimsiyor? Saçma sapan yorumlar yapmayın ya

Alinti yaptigim yorumu oku. "Angut" kelimesini o kullanmis. Bos bos konusmak yerine, önce oku. Yabancilari gökten inme melek gibi yansitmayi birakin. Bizde ne kadar kötüsü varsa, onlardada var. Ya bosuna ciddiye aliyorum, sizler yabancilara zaten bakmazsiniz, ama baskalarina tavsiye vermeye gelince, hemen "ne olacak canim yabinci daha iyi" oluyor nedense... hadi ordan :).

turk erkegi cinsellik yasamak istemiyor mu sanki ilk bulusmada?

Eee iste, burda is sende bitiyor. Ilk bulusmada öyle istekte bulunan tiplere vuruyorsun tekmeyi, bakiyorsun yoluna. Cok kolay.

Yahu bir Fatiha okumasini bilmeyen adami napicaksiniz? Sanki elin gavuru bizim erkeklerden iyi.. pff. Tabii ki gidip it kopuklarla takilip "vayy türk erkekleri söyle böyle kötü" dersiniz. Angut tipli olanlara bakmayin sizde. Efendi olanlarda var, ama bunlarida begenmezsiniz öyle degilmi?? :)

Kiz 25 yasinda, hic sevgilisi olmamis.. napsin yabinciyi? Adam daha ilk bulusmada cinsellik isteyecek. Biraz mantikli yorum yapin.

Konuya gelirsek: Internetden tanimaya karsi degilim, ama isin icinde biraz tesadüf olacak. Öyle "Selam", "Naber" yazan tipler, bunlari herkese yaziyor. Kim tutarsa mantigi.. o erkekler sadece sana özel yazmiyor yani, benimde
DM kutumda 40-50 tane selam mesaji var. Bunlardan adam cikmaz.

o cinsellik isi sanildigi gibi yurumuyor..
partide barda vs. tanisilmadiysa kimse ilk bulusmada cinsellik istemez.
bnm esim yabanci adam beni evlenene kadar bekledi bu da 2 seneye denk geliyor

İnternette biriyle tanışmanın sakıncası yok, sakıncalı olan ilişkiyi internetten sürdürmeye çalışmak. Ki internetten tanıştıkların sana uzak olacaktır sağlıklı ilişkiler yaşayamazsın.

Bende eşimle instagraöda tanısmıstım kader kısmet bırazda bu ısler sende mesafe oldugu ıcın gorusme sıkıntı olabılır bız nette tanıstık ama hemen bulustuktan sonra yuz yuze devam ettık ılıskımıze nette ıyısı de cıkıyor kotusu de o yuzden bıraz rısklı maalesef

Merhabalar kizlar!
Uzun aradan sonra, yine bir derdim var :KK70:,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer kucuk bir kasaba ve hic turk cevremiz yok, turkiyeye de gelemiyoruz kac senedir ekonomik durumlardan dolayi. Yasim 25 universite okuyorum. Su ana kadar hic iliskim olmadi ve bende artik sevmek sevilmek istiyorum. Ama tanidigim hic bir erkek yok. (bu gidisle cok zor gorunuyor)

Sosyal medya hesabim var ve orada bazen kendi fotograflarimi paylasiyorum ve hesabim gizli, sadece tanidigim kisiler gorebiliyor, arada ekleyen konusmak isteyen kisiler oluyor ama ben hep cekimserim, sosyal medyadan ciddi bir iliski olabilir mi diye ?
Soyle bir dipnot ekliyim. Ben yabanci bir sevgili istemiyorum turk istiyorum tum cabam bundan öturu :)

Acaba sosyal medyadan internet uzerinden iliski yasamis kisiler deneyimlerini paylasabilirmi, özel mesajda gönderebilirsiniz isterseniz.

Hepinizi kokulu kokulu öptum:KK36:, cok özlemisim buraya yazmayi:KK36:
hiç okumadan cevaplıyorum:
instagramdan tanıştık, yarın nişanım var.
Temmuzda düğün..
Çok mutluyum.

Bende tecrübelerime dayanarak söylüyorum internet üzerinden ilişki doğru olmuyor ne kadar doğru insan olsada mesafelere yenik düşüyor insan sağlam bir ilişki olması söz konusu değil.Olan size olur bence yol yakınken vazgeçin.
Mesafe sorunu olmazsa oluru var daha iyi tanıma şansınız olur.

Back
X