• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram'ın Türk zengin çocukları

Lağnet olsun bu hayat,lağnet olsun bu sevgim:mad:

index.php
Hem bu ney yaa "çünkü insan zengin olunca koltuğa oturmaz,ayakkabıyla basar" demeye mi çalışıyorlar acaba...En nefret ettiğim hareketlerden biri ya uyuz oldum:KK67:
 
Son düzenleme:
Bazıları hakikaten görgüsüzlük örneği ama bu fotoğraflara bakarak insanların aptal olduğunu nereden çıkardınız ona şaşırıyorum. "Paraları kadar kafaları da olsaydı!!!" dedirtecek bir şey yok.

Böyle her zengin/güzel/eğlencenin dozunu fazla kaçırmış/dağıtmış insana direkt beyinsiz muamelesi yapanlarda kıskançlık, imrenme ve ego problemleri olabileceğini düşünüyorum.
 
ne güzel,ne şanslı insanlar bunlar :)
yaf sizde böyle olsanız,sizde böyle olurdunuz
onlarda biz gibi olsaydı,onlar da biz gibi konuşurdu :):)
bütün mesele bu :)
 
Görgüsüzlükte çığır açıyoruz hashtag'ini kullansalarmış ya daha makul olurmuş.Birbirlerini bulmaya çalışıyorlarmış. Peh. Birbirlerini bulsalar ne olur kendilerini kaybetmişler.
 
Hepsini anlarım da o "öpüşen kızlar" ne ya :27:
 
Bizdede reza sarraf var anlayana ahahaha: )
 
filmlerde de goruyoz hep fakirler kazanıyooooo sonunda :110:hem olsun be biz 50 liralık bir ayakkabı alınca seviniyoruz kucuk seyler bizi mutlu eder onlara dokunmaz bile:KK53:
 
Back
X