instagramını tekrar açmış?

lifely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
instagramını dondurmuştu brkaç aydır. tekrar açmış. ben ordan kızlarla takipleşiyor diye söylüyodum bu kızı niye takip ediyosun şu kızı takip ediyosun diye. kapattı hesabını. yine açmış. ne yapmalıyım?

Sanırım sevgilin. Ve ayrıldınız

instagramını dondurmuştu brkaç aydır. tekrar açmış. ben ordan kızlarla takipleşiyor diye söylüyodum bu kızı niye takip ediyosun şu kızı takip ediyosun diye. kapattı hesabını. yine açmış. ne yapmalıyım?
Ablam sen kimden bahsedip duruyosun, hayalinde sevgilin mi var ne var anlaşılmıyo

Anladım ayrıldığınız için açmış, artık rahat hissettiği için. Ömür boyu kapalı duracak hali yoktu ki
biz ayrıyken bu kızları takip etmişti ben o zaman demiştim şu kızı takip ediyosun bu kim falan diye o zaman kapatmıştı ayrıydık zaten. şimdi tekrar açmış sinirlerim bozuldu

İstediğini yapar ellerine kelepce vuramazsınız. Size uymuyorsa ayrılırsınız. Ama ayrılmaya niyetiniz hem yok hem sikayetleniyorsunuz.

Ben samimiyetle soruyorum artık ayrılmış olduğunuz birinin hesabını aktif hale getirmesi size neden garip geldi.İnsanlar siz çok ayrıntı vermeyince saçma buluyorlar haliyle tavrınızı.
beş sene ve bir sürü anı. hiç yaşanmamış gibi olması normal mi? bana göre değil.

Back
X