instagramını tekrar açmış?

beş sene ve bir sürü anı. hiç yaşanmamış gibi olması normal mi? bana göre değil.
İnsanlar 3 çocukla boşanıp ardına bakmıyor. 5 senenin hatrına manastıra kapanması lazımdı siz de haklısınız.

biz ayrıyken bu kızları takip etmişti ben o zaman demiştim şu kızı takip ediyosun bu kim falan diye o zaman kapatmıştı ayrıydık zaten. şimdi tekrar açmış sinirlerim bozuldu

beş sene ve bir sürü anı. hiç yaşanmamış gibi olması normal mi? bana göre değil.
Yaş kaç? Bu kadar romantik olmak için baya toy olmak lazım.

yaşım hiç küçük değil ama bu yaşla ilgili mi sizce
Yaşla ilgili değilse bence çok daha sıkıntı. Hayata sağlıklı bakmıyorsunuz demektir. Bende 6 yıllık sevgilimden ayrıldım, hem de işler baya baya pislesmisti. Sizin açınızdan baksam ölmem lazımdı.
Demek ki eski sevgiliniz sizin verdiğiniz değeri vermiyormuş ya da hayatına devam etme kararı almış. Sizde önünüze bakın, dünyadaki tek erkek ex değil, neler neler var 😃

Müge Anlı'daki Nazmiye'ye akıl verenlere dönmüş yorumlar 😂

Ne yapmalıyım sorunuza istinaden cevap veriyorum.
Hiçbir şey yapmamalısınız.
Konuyla şu an hiç ilginiz yok çünkü.

Bende 5 senelik ilişkimden ayrıldım belli bir yas sürecim oldu ki onun sebebide kendime saygı duymayıp çeşitli hatalar yapmamdan dolayıydı sonra kendi değerimin farkına vardım ve hayatın bana yaptığı en güzel şey o toksik ilişkimden ayrılmakmış dedim. Yas dönemini yaşa yaşama demiyorum ama en fazla bu 1 ay felan sürsün dahada uzatmamalısın sonra takıntı haline getirir hayatı kendine zehir edersin. Hayat sana bir imtihan verdiyse bundan ders çıkarman içindir senin değişmen için bir fırsattır. Yapabileceğin en iyi şey onu unutmak ve yoluna bakmak kendini iyileştirmek için adımlar at her zaman başkalarını kontrol ederek değiştiremezsin bu şekilde devam edersende hayat her zaman aynı tarz insanları karşına çıkarır artık bu döngüden çık lütfen

Bende 5 senelik ilişkimden ayrıldım belli bir yas sürecim oldu ki onun sebebide kendime saygı duymayıp çeşitli hatalar yapmamdan dolayıydı sonra kendi değerimin farkına vardım ve hayatın bana yaptığı en güzel şey o toksik ilişkimden ayrılmakmış dedim. Yas dönemini yaşa yaşama demiyorum ama en fazla bu 1 ay felan sürsün dahada uzatmamalısın sonra takıntı haline getirir hayatı kendine zehir edersin. Hayat sana bir imtihan verdiyse bundan ders çıkarman içindir senin değişmen için bir fırsattır. Yapabileceğin en iyi şey onu unutmak ve yoluna bakmak kendini iyileştirmek için adımlar at her zaman başkalarını kontrol ederek değiştiremezsin bu şekilde devam edersende hayat her zaman aynı tarz insanları karşına çıkarır artık bu döngüden çık lütfen
sonrasında mutlu ilişkin oldu mu? ve o pişman oldu mu?

Size bir sır vereyim bir süre sonra evlenecek o eski sevgiliniz şimdiden alışın.🙄

Ayrılık tam da böyle bir şey. İkiniz de birbirinizin hayatinda değilsiniz . Herkes istediğini yapmakta özgürdür. Siz de yas tutmayı bırakın. Anılar yerinde dursun daha güzellerini biriktirmeye bakın.

sonrasında mutlu ilişkin oldu mu? ve o pişman oldu mu?
Karşıma çıktı benimle konuşmak isteyen kişiler ama ben pek ılımlı yaklaşmadım. Pişman oldu mu olmadı mı bir fikrim yok engelli her yerden. Boşver sende pişman olur döner diye bekleme bırak herkes kendi gibi biriyle birlikte olsun. Beni haketmiyordu zaten de geç git.

instagramını dondurmuştu brkaç aydır. tekrar açmış. ben ordan kızlarla takipleşiyor diye söylüyodum bu kızı niye takip ediyosun şu kızı takip ediyosun diye. kapattı hesabını. yine açmış. ne yapmalıyım?
Böyle de saçma bir beklenti görmedim. O zaman ona göre adam seç yada illa bu olacak diyorsan Cam fanus al içine koy arada ekmek at.
Madem güven yok ne diye berabersin.
Hesabı geri açtı diye dövebilirsin

Back
X