Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tahlillerine bak bakalım insülin yazan yer var mı? Varsa kaç?
Benim ki 44 tü bende diyet yapmak zorunda kaldım sürwkli ama 1 kilo versem 3 aldım. Baktım olmuyor dr mide küçültme ameliyatı olmamı önerdi bende oldum. Ameliyat olacağım gün 25 ti.
Sen kaç kilosun boyun kaç ?
Neden kestin büyüdüğü için mi şekerden dolayı mı?
Kilon çok değil bir kilo versen 7li sayılardasın. Ben ameliyat oldum daha senin kiloda değilim. Gün içersinde yediklerine şöyle bir dikkat et. Paketli veya rafine şekerli neler var buna balda dahil. Bir ay dikkat etsen kurtulursun.
Böyle kafaya takarsan dahada yükselir. Birde dr a gitmeden önceki gece tatlıyı fazla kaçırdıysan da tahlillere yansır.
Daha önce ölçtürmüşmüydün?
Neden kestin büyüdüğü için mi şekerden dolayı mı?
Kilon çok değil bir kilo versen 7li sayılardasın. Ben ameliyat oldum daha senin kiloda değilim. Gün içersinde yediklerine şöyle bir dikkat et. Paketli veya rafine şekerli neler var buna balda dahil. Bir ay dikkat etsen kurtulursun.
Böyle kafaya takarsan dahada yükselir. Birde dr a gitmeden önceki gece tatlıyı fazla kaçırdıysan da tahlillere yansır.
Daha önce ölçtürmüşmüydün?
Hayır canım doktora kilomdan rahatsız olduğum için gittim test yaptı insülin var dedi dikkat etmem gerektiğini söyledi zaten gebelikten başladı emzirdigim için diyet felanda yapamıyorsun 1 haftadır emziriyorum inşallah başarabiliriz