İnsülin Direnci-Migren İlişkisi

ayselyildirim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
50
21
39
bu iki belanın birbiriyle bağlantısı var mı acaba? bende ikisi de mevcut :KK43: migren çok sık tutuyor,hastanelik oluyorum. aynı dertten muzdarip arkadaşlarım bilgisi olan var mı bu konuda?

Ahh migren belası başımın agrimadgi birgunum yok desem yeridir. Çok geçmiş olsn aralarinda bağlantı varmı bilmiorum.o derdi çok iyi bildiğim için geçmiş olsn demek istedim

Ahh migren belası başımın agrimadgi birgunum yok desem yeridir. Çok geçmiş olsn aralarinda bağlantı varmı bilmiorum.o derdi çok iyi bildiğim için geçmiş olsn demek istedim

çok teşekkür ederim:) bunla yaşamayı öğren diyo herkes. ama hayat kalitesi düşüyo insanın :KK43:

Tam varmi bilmiyorum ama ben abur cubur hazir kek cikolata vb.seyler cok tukettigimde beni tetikliyor.suan onlari minimuma indirdim ve cok sukur o bas agrilarindan kurtuldum.

ınsulın dırencını bılmıyorum ama psıkolojık durumla mıgren tutmasının cok alakası var ben eger bıseylerı kafaya takıyorsam yada sınırlenmıssem o gun kesın mıgren tutar

kesinlikle! ayrıca az uyku çok uyku açlık,üşüme,çok sıcak olması,rüzgarda kalma, ağır kokular yani HER ŞEY!!!

İnsülin direnciyle migrenin etkisi var mı bilmiyorum ama insülin direncini kırmak elinizde.
Günde en az bir saat durmadan tempolu yürüyüş ve karbonhidratları hayatınızdan çıkarmak..

karbonhitratı tamamen çıkarmak çok iddalı geliyor bana yapabilen var mı ? zaten insülin direnci diyetine göre yaşasak çok saplıklı olucaz da işte insanın kendine hakim olması çook zor oluyo. bi de benim gibi yemeyi seviyorsanız:)

Bende çok ciddi durum. Çıkaramıyorum ben de tamamen..
Ama tehlikelerini düşünürsek, Allah korusun kalp hastalığı gibi ve daha kötüleri başka da çare görünmüyor..

bendede migren var malesef..
bu aralar kulağım çok ağrıyor. kafamı bile çeviremiyordum. kulak burun boğazcıya gittim bizim işimiz değil çene cerrahına git dediler.
çene cerrahına gittim. gece dişlerimi gıcırdatıığım için çok gergin ve stresli olduğum için bunların olduğunu söyledi. bunun için bana kas gevşetici verdi. migreninde bunla alakalı olduğunu söyledi..
ve bana şunu tavsiye etti.
ondada migren ağrısı varmış. 2 3 sene bir, botoks oluyormuş. estetiksel botoks değil. bu ağrısını tamamen kestiğini söyledi..
bilgilendirmek için yazıyorum.. bu çene cerrahının tavsiyesi..

bende gastrit+ migren birbiriyle bağlantılı resmen.. tıpta yeri var mı bilmem ama bende var. bir de benimki auralı migren, geldiğinde renkli bir dünya oluşuyor.. ben yaşamayı öğrendim şu şekilde; aç kalmayın, aç karnına kahve-çay ya da kafeinli her hangi bir şey almayın.. sigara içmeyin, içilen ortamdan uzak durun.. aç karnına çikolata da yemeyin sakın ama sakın.. kakao migreni ve gastriti tetikliyor ne yazık ki.. çok gürültülü ortamlarda yanınızda kulaklık bulundurun.. güneşli bir ortamdaysanız yaz-kış güneş gözlüğü kullanın, güneş bende en etkili migren aracı.. şimdilik bunlar geldi aklıma, allah yardımcınız olsun zor..

bu iki belanın birbiriyle bağlantısı var mı acaba? bende ikisi de mevcut :KK43: migren çok sık tutuyor,hastanelik oluyorum. aynı dertten muzdarip arkadaşlarım bilgisi olan var mı bu konuda?

var hem de çok.şöyle ki çok yediğin ne yediğine dikkat edemediğin için yediklerim migreni tetikliyor.sıkı bir diyetle migrende azalacaktır

gastrit+migreni olan arkadasa yazıyorum
canım seninkisi strese bğlı hem mideye hem kafaya vuruyor.ben onun için solgar 5 htp kullanıyorum.GNC nin de var 5 htp ama daha pahalı.önce gevşemelisin

bendede migren var malesef..
bu aralar kulağım çok ağrıyor. kafamı bile çeviremiyordum. kulak burun boğazcıya gittim bizim işimiz değil çene cerrahına git dediler.
çene cerrahına gittim. gece dişlerimi gıcırdatıığım için çok gergin ve stresli olduğum için bunların olduğunu söyledi. bunun için bana kas gevşetici verdi. migreninde bunla alakalı olduğunu söyledi..
ve bana şunu tavsiye etti.
ondada migren ağrısı varmış. 2 3 sene bir, botoks oluyormuş. estetiksel botoks değil. bu ağrısını tamamen kestiğini söyledi..
bilgilendirmek için yazıyorum.. bu çene cerrahının tavsiyesi..

ben de duydum bunu hatta doktora da gittim ama çok pahalı geldi vazgeçtim

var hem de çok.şöyle ki çok yediğin ne yediğine dikkat edemediğin için yediklerim migreni tetikliyor.sıkı bir diyetle migrende azalacaktır

diyet şart gibi görünüyor. zaten başladım amaç kilo vermekti şimdi bi amaç daha çıktı. inşallah işe yarar.

X