İnsulin direnci yuzundwn kilo veremeyen var mi?

Neslinindunyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
5
0
86
30
İnsulin direnci yuzundwn kilo veremeyen var mi? Diyetisyen e gidiyorum 2. Haftam ilk haftada -3 kilo yagdan kilo vermisim ama tartiya yansiyan -400 gr

İnsulin direnci yuzundwn kilo veremeyen var mi? Diyetisyen e gidiyorum 2. Haftam ilk haftada -3 kilo yagdan kilo vermisim ama tartiya yansiyan -400 gr
Bende veremiyorum insülin le. Çarşamba dahiliyeye sonuç gostermeye gidicem insülin 2.83 çıkti . İlaç vericek büyük ihtimal

Bendede var maalesef... pazartesi gunu diyete basladim ilk hafta direk 5 kilo verirdim eskiden şu an tık yokglifora basladim dün kan vermeyere yarın gideceğim gelişmeleri yazarım...sizlerde yazın

Bende de var 4.32 den 2.5 e düşürmüştüm fakat tekrar 3.7 ye çıktı spora da gidiyorum ama 3 ayda 2 kilo verebilmişim. Doktorun verdiği ilacı kullanmadım ilacı kullanabilirsiniz ve dikkat ederseniz verebilirsiniz. İlaca başladığımda 1 ayda 4 kilo vermiştim tabi bırakınca geri aldım. Şuan aktardan bir karışım aldım etkisi olur mu bilmiyorum ama deneyeceğim. tarçını kullanabilirsin etkisi oluyor tavsiye ederim.

22.7 çıktı insülin direncim yani yüksekekstradan trigreserid yüksek çıktıkaraciger yağlanması baslamış kolesterol yükselmiş...diaformin başlattı doktor bide karaciger ultrasonu verdi morelim bozuk yani anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…