Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bendede var maalesef... pazartesi gunu diyete basladim ilk hafta direk 5 kilo verirdim eskiden şu an tık yokglifora basladim dün kan vermeyere yarın gideceğim gelişmeleri yazarım...sizlerde yazın
Bende de var 4.32 den 2.5 e düşürmüştüm fakat tekrar 3.7 ye çıktı spora da gidiyorum ama 3 ayda 2 kilo verebilmişim. Doktorun verdiği ilacı kullanmadım ilacı kullanabilirsiniz ve dikkat ederseniz verebilirsiniz. İlaca başladığımda 1 ayda 4 kilo vermiştim tabi bırakınca geri aldım. Şuan aktardan bir karışım aldım etkisi olur mu bilmiyorum ama deneyeceğim. tarçını kullanabilirsin etkisi oluyor tavsiye ederim.
22.7 çıktı insülin direncim yani yüksekekstradan trigreserid yüksek çıktıkaraciger yağlanması baslamış kolesterol yükselmiş...diaformin başlattı doktor bide karaciger ultrasonu verdi morelim bozuk yani anlayacağınız