• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsulin direnci yuzundwn kilo veremeyen var mi?

Neslinindunyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
5
0
86
29
İnsulin direnci yuzundwn kilo veremeyen var mi? Diyetisyen e gidiyorum 2. Haftam ilk haftada -3 kilo yagdan kilo vermisim ama tartiya yansiyan -400 gr

İnsulin direnci yuzundwn kilo veremeyen var mi? Diyetisyen e gidiyorum 2. Haftam ilk haftada -3 kilo yagdan kilo vermisim ama tartiya yansiyan -400 gr
Bende veremiyorum insülin le. Çarşamba dahiliyeye sonuç gostermeye gidicem insülin 2.83 çıkti . İlaç vericek büyük ihtimal

Bendede var maalesef... pazartesi gunu diyete basladim ilk hafta direk 5 kilo verirdim eskiden şu an tık yok:KK12:glifora basladim dün kan vermeyere yarın gideceğim :KK49: gelişmeleri yazarım...sizlerde yazın

Bende de var 4.32 den 2.5 e düşürmüştüm fakat tekrar 3.7 ye çıktı spora da gidiyorum ama 3 ayda 2 kilo verebilmişim. Doktorun verdiği ilacı kullanmadım ilacı kullanabilirsiniz ve dikkat ederseniz verebilirsiniz. İlaca başladığımda 1 ayda 4 kilo vermiştim tabi bırakınca geri aldım. Şuan aktardan bir karışım aldım etkisi olur mu bilmiyorum ama deneyeceğim. tarçını kullanabilirsin etkisi oluyor tavsiye ederim.

22.7 çıktı insülin direncim yani yüksek:KK43:ekstradan trigreserid yüksek çıktıkaraciger yağlanması baslamış kolesterol yükselmiş...diaformin başlattı doktor bide karaciger ultrasonu verdi morelim bozuk yani anlayacağınız:KK57:

Back