- 8 Aralık 2011
- 45.755
- 166.685
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin kuzumevet tüm insülin dirençlileri bekliyoruz
Canım bende senin gibi ilk başta ilaçı alsamda kullanmam düşüncesine kapıldım ama genetik geçisliliğimden dolayı ablama sordum ben başta kullanmadım önemsemedim dedi şimdi hastalığı diyabet yollundaBenimde var direncim ama ilaç kullanmıyorum. Diyetle 3 kilo verdim ama dayanamıyorumm yemeden duramıyprum..
Bende ümitliydim kilo verirsem düşerdiyeben 2 senedir ilaç kullanıyorum düşmedi o direnç. işin ilginç yanı diyet ve spor ile 12 kilo verdiğimde bile değerlerim yükselişteydi anlamadım gitti
bilmiyorum ki.6 ayda bir doktor kontrolündeyim. ama 3 ay sonra endokrine gideceğim..Canım bende senin gibi ilk başta ilaçı alsamda kullanmam düşüncesine kapıldım ama genetik geçisliliğimden dolayı ablama sordum ben başta kullanmadım önemsemedim dedi şimdi hastalığı diyabet yollundabence ihmal etme hastalık ilerletikce yan etkileriyle artıyor
yeme istegin insülin direncinden
Bende ümitliydim kilo verirsem düşerdiyeacaba türevlerimi var
![]()
Günaydın canimgünaydın
bende ilaca başlayınca iştahım azaldı ama kilo vermem çok yavaş 1 ayda 1200gr vermişim
Kilo verdi mi ?Arkadaslar merhaba :) ben 3 hafta once diyetisyene basladim tahlil sonuclarimda insulin direncimle ilgili endokronolojiye gonderdi gittim doktor matofin diye bir ilac verdi once gunde 1 daha sonra 2 seklinde. Kullanip kilo vermesine etkili oldugunu dusunen biri var mi acaba aranizda?
Boy kaç ?yıllardır 68-69- bazenleri 67 görüyordum
ilaca başlayınca 66 gördüm bakalım
Kilo verdi mi ?