- 8 Aralık 2011
- 45.745
- 166.624
- 798
İlaç kullandığın süre içinde kilo verdin mi .?Anlayamadım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullandığın süre içinde kilo verdin mi .?Anlayamadım?
Ben de buradayım. Glukofen kullanıyorum. Üç hafta oldu başlayalı... 850 mgr. günde iki defa alıyorum. Yan etkileri çok fena ama direniyorum. Kilo kaybına gelince 1.5 kilo vermişim. Anlayacağınız çok yavaş... Daha önce gittiğim bir diyetisyenle bir ayda 8 kilo vermiştim. Ama sonucu yeme krizleri olmuştu. Bu nedenle yavaş kilo kaybını çok dert etmiyorum.
En büyük problemim öğle yemekleri... Çalışıyorum. İş yerimde yemekhane var ama her zaman uygun şeyler çıkmıyor veya ben gidemiyorum. Ekmek arası yemek zorunda kalıyorum. Evde hazırlamaya fırsatım da olmuyor, gücüm de...
İkinci büyük problemim de akşam yemeğinden sonra ortaya çıkan aşırı bitkinlik... Sizde de oluyor mu? Çoğunlukla sofrayı bile toplayamıyorum. Bunu yenebilirsem ertesi günkü öğle yemeğimi de hazırlayabilirim ama olmuyor....
Sizden öğrenmek istediğim ilaca başladıktan ne kadar sonra tahlil yaptırdınız. Yani işe yarayıp yaramadığını ne zaman kontrol etmeliyim.
Canım glifor kullanıyorum benimde bu hafta 3.haftam yan etkileri yavaş yavaş azalıyor agız kuruluğu kaldı sadece, zaten beni sarsacak büyük bir yan etkisi olmadıBen de buradayım. Glukofen kullanıyorum. Üç hafta oldu başlayalı... 850 mgr. günde iki defa alıyorum. Yan etkileri çok fena ama direniyorum. Kilo kaybına gelince 1.5 kilo vermişim. Anlayacağınız çok yavaş... Daha önce gittiğim bir diyetisyenle bir ayda 8 kilo vermiştim. Ama sonucu yeme krizleri olmuştu. Bu nedenle yavaş kilo kaybını çok dert etmiyorum.
En büyük problemim öğle yemekleri... Çalışıyorum. İş yerimde yemekhane var ama her zaman uygun şeyler çıkmıyor veya ben gidemiyorum. Ekmek arası yemek zorunda kalıyorum. Evde hazırlamaya fırsatım da olmuyor, gücüm de...
İkinci büyük problemim de akşam yemeğinden sonra ortaya çıkan aşırı bitkinlik... Sizde de oluyor mu? Çoğunlukla sofrayı bile toplayamıyorum. Bunu yenebilirsem ertesi günkü öğle yemeğimi de hazırlayabilirim ama olmuyor....
Sizden öğrenmek istediğim ilaca başladıktan ne kadar sonra tahlil yaptırdınız. Yani işe yarayıp yaramadığını ne zaman kontrol etmeliyim.
Ben calışmıyorum ama söylediğin fikir çok güzelben de insülin direnci yok ama diyetteyim. dediğiniz bitkinliği ben de yaşıyorum. ben akşam yaptığım yemekten , sofraya koymadan saklama kaplarına koyuyorum. yani bir çeşit yemek koyuyorum yanına da evde yaptığım yoğurttan koyuyorum. siz de öyle yapabilirsiniz. diyette en büyük sıkıntı akşamları oluyor genelde.
GünaydınGunaydin dirençli bayanlar
Bu sabah 94.0 geçen hafta 95.3Bu sabah 65.7 geldim 65 barajını kıramıyorum bakalım nolacak
Diyet işe yaŕıyorEfser harikasin
17.8 diKızlar kaç çıkmıştı homa sizin Doktor direnç ver dediğinde?
Hadi ya geçmiş olsun canım sabah aç karnına limonlu su ve 45 dk yürüyüş en iyi gelen şey isteynce çok gzl veriyorum da nye sorduğuma gelince bnm 2.3 çıktı insülin direncin var dedi glikofen verip gönderdi bakıyorum 2.7 üstü var deniyomuş bu kadın başındn savdı bni galiba :s17.8 di
Pazartesiden itibaren deneyeceğim. İnşallah uygulayabilirim. teşekkürlerben de insülin direnci yok ama diyetteyim. dediğiniz bitkinliği ben de yaşıyorum. ben akşam yaptığım yemekten , sofraya koymadan saklama kaplarına koyuyorum. yani bir çeşit yemek koyuyorum yanına da evde yaptığım yoğurttan koyuyorum. siz de öyle yapabilirsiniz. diyette en büyük sıkıntı akşamları oluyor genelde.
Çok iyi bence... Tebrik ediyorum... Yürüyüş yapıyor musun? Ben bir türlü alışkanlık haline getiremedim. Birbün yapsam iki gün yapmıyorum.Bu sabah 94.0 geçen hafta 95.3
Benim de 18 civarı çıkmıştı. Olması gerekenin 3 katı demişti doktor...Eki Görüntüle 1991717chagiless
Canım tahli sonucuma tekraf baktım 17.57 cıkmıs
Benim yakın şeker hastamızın 8.0
Bu sonuca göre
Minümum 1.9
Maxsimum 23 oluyormus
İşın kötü tarafi ben hic hastalığın yan etkisi anlamadım sadece cok yemek yiyip acikiyordum kendime hiç sormadım neden diye aklımca iştahım acıldi diye üzülüyordumBenim de 18 civarı çıkmıştı. Olması gerekenin 3 katı demişti doktor...
Canım bu konuda çok tembelim harketsiz degilim ama spor yüremiyi sevmiyorum bunu aşmam lazımÇok iyi bence... Tebrik ediyorum... Yürüyüş yapıyor musun? Ben bir türlü alışkanlık haline getiremedim. Birbün yapsam iki gün yapmıyorum.