İnsülin Direncine Karşı Direnenler

Son iki gündür hiç iyi değilim. Aşırı bitkinim ve sürekli yorgunum. Sık sık baş dönmesi yaşıyorum. Böyle olunca zaten hiç yapasım olmayan sporu yapmıyorum. Sanki boşuna ilaç içiyormuşum gibi geliyor.

Bugün daha iyiyim. Dün akşam kendimi zorladım ve 40 dakika yürüyüş yaptım. ondan olabilir mi acaba.... İnşallah hergün yapabilirim.
Son iki gündür öğlen yemeğini evden getiriyorum. Bir hafta dişimi sıkıp sürdürmeye çalışacağım. Kilo verme biraz hızlanırsa moral olur ve sürdürebilirim gibi geliyor....

Dün akşam da yürüyüşümü yaptım kızlar Bugün öğlen yemeğim de evden... Şimdilik çok iyi gidiyorum. İnşallah istikrarlı hale gelir.

Hafta sonu hiç başarılı geçmedi. Bütün suç şeytanın... Benim hiç suçum yok.

Ama şuan almış bulunuyorum 20si geri..
ilaç kullanarak mı verdin? İlacı bırakında geri alındığı söyleniyor.
Daha önce 48 kilo vermiş biri olarak bence moralinizi bozmamalısınız. Tekrar kendiniz disiplin altına alırsanız kısa sürede vereceğinize eminim

Ben ilacı kullanamıyordum çok yab etki yapıyordu bana bi süre kullandım kullanırken daha hızlı kilo verdim ama vıraktıktan sonra yine kilo vermeye devam ettim ağır diyet yapıyordum akşam ve ara öğün kesinlikle olmuyordu ve sğora çok bağlıydım işten çıkınca üniversite hazırlık aşamasında geri aldım spor diyet bırakınca. Spora ve diyete devam etmek gerekiyor ilacı kullanmadığımda yoksa geri alıyorum

Evet özellikle sporu yaşam standardımız haline getirmezsek içtiğimiz ilaçların böbreklere verdiği zarar dışında elimize birşey geçmeyecek.

Arkadaşlar... Ramazanda ne yapacağız. Diyetisyenine yada doktoruna bunu soran var mı? Oruç insülini nasıl etkileyecek acaba...

selamun helooooooo ,insüdaşlar ahanda bende geldim dirençli dirençli...

kızlar dün tekrar tahlil verdim
dr ekmeği şekeri yemeğe devam etmişin dedi 13 olan direncim 18 olmuş moralim bozuldu
sahurda 2 yumurta haşla peynir zeytin proteinli şeylerle sahur yap dedi
yarım sahurda içecem bütünde iftarda

bende direnç yok fakat gizli şeker var hala şekerim dengesiz 3 aylık şekerde normal görünüyor.içmeye devam ediyorum glukofen 1000mg.bi sebepten 3 gün unutsam içemesem 2 kg birden şişiyorum düzenli egzersiz yapmıyorum.diyet iradem berbat.çörek otu yağı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…