- 28 Nisan 2017
- 159
- 130
- 33
- 48
Bilmiyorum... Ben başlayalı da neredeyse bir ay olacak. Eşim halimi gördükçe bırak diye tutturdu. Sanırım tekrar doktora gitmem gerekecek.benimde başım çok dönüyor ilaç yapıyor desem 1 aydan fazla oldu neden ki
Benimde oldu dün bilmiyorum neden ilac yan ekisini şimdi gösteremez harldebenimde başım çok dönüyor ilaç yapıyor desem 1 aydan fazla oldu neden ki
ondan mı acaba... Olabilir... Elinden geleni yaptığını bilmek güzel şeySpor yapınca mutlu hissediyorsun canim
ilaç kullanarak mı verdin? İlacı bırakında geri alındığı söyleniyor.Ama şuan almış bulunuyorum 20si geri..
şeytan olmayıp da ne olacak... benim iradesizliğim değil yadabüü dabüüü şeytandır ooo
Ben ilacı kullanamıyordum çok yab etki yapıyordu bana bi süre kullandım kullanırken daha hızlı kilo verdim ama vıraktıktan sonra yine kilo vermeye devam ettim ağır diyet yapıyordum akşam ve ara öğün kesinlikle olmuyordu ve sğora çok bağlıydım işten çıkınca üniversite hazırlık aşamasında geri aldım spor diyet bırakınca. Spora ve diyete devam etmek gerekiyor ilacı kullanmadığımda yoksa geri alıyorumilaç kullanarak mı verdin? İlacı bırakında geri alındığı söyleniyor.
Daha önce 48 kilo vermiş biri olarak bence moralinizi bozmamalısınız. Tekrar kendiniz disiplin altına alırsanız kısa sürede vereceğinize eminim
Evet özellikle sporu yaşam standardımız haline getirmezsek içtiğimiz ilaçların böbreklere verdiği zarar dışında elimize birşey geçmeyecek.Ben ilacı kullanamıyordum çok yab etki yapıyordu bana bi süre kullandım kullanırken daha hızlı kilo verdim ama vıraktıktan sonra yine kilo vermeye devam ettim ağır diyet yapıyordum akşam ve ara öğün kesinlikle olmuyordu ve sğora çok bağlıydım işten çıkınca üniversite hazırlık aşamasında geri aldım spor diyet bırakınca. Spora ve diyete devam etmek gerekiyor ilacı kullanmadığımda yoksa geri alıyorum
boyum 155
bende direnç yok fakat gizli şeker var hala şekerim dengesiz 3 aylık şekerde normal görünüyor.içmeye devam ediyorum glukofen 1000mg.bi sebepten 3 gün unutsam içemesem 2 kg birden şişiyorum düzenli egzersiz yapmıyorum.diyet iradem berbat.çörek otu yağı alacağım.kızlar dün tekrar tahlil verdim
dr ekmeği şekeri yemeğe devam etmişin dedi 13 olan direncim 18 olmuş moralim bozuldu
sahurda 2 yumurta haşla peynir zeytin proteinli şeylerle sahur yap dedi
yarım sahurda içecem bütünde iftarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?