Doğuma Hazırlık İNTELLİGENDER 10. haftada cinsiyet belirleme testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk defa duyuyorum böyle bir testi.ilginçmiş fakat yanılma payı çok yüksek.allahım eli ayağı düzgün, sağlıklı,hayırlı bebekler nasip etsin hepimize.

Hala Türkiye'de satışı var mı? Bir ara yasaklandığını duymuştum (kürtaja yöneltebilir gerekçesiyle)
Alan arkadaşlar varsa nasıl ve ne kadara temin ettiklerini yazarlarsa çok sevinirim. 10. haftadayım ve çatlamak üzereyim

Arkadaslar ben bu testi iki kere yaptım. Hiç net sonucu yok. Sadece para tuzağı ve kafa karıştırma bence. 10. Dakikada doğru sonuç gösterir diyor. Sıvının rengi genel itibari ile zaten yeşilimi. Kız ve erkek ayırt etmek çok zor. Teste 10. Dakikada bakarsam erkek bir kaç dakika sonra kıza dönüşüyor. Zaten ilk 5 dakikada koyü yeşil oluyor hemen hemen hepsi. Sonradan renk dönüşürse ki dönüşünde de hiç belirgin bir renk çıkmıyor kız sonucu diyorlar. Sadece kafa karıştırıyor bence. İnternette de bazı videoları var testin ve de yorumları. Genelde kararsız kalan bayanlar siz bu görüntüde ne düşünüyorsunuz başlığı ile testlerin sonuçlarını yayınlamışlar .

Ultrason bile yanılıyor arkadaşlar böyle şeyler biz meraklı anne babalara kurulmuş bir para tuzağı.

10+2 de testi uyguladım ve kız sonucu aldım.şu an tam 12 haftalığım. önümüzdeki hafta kontrolüm var.cinsiyeti öğrenirsem buraya yazarım..

10+2 de testi uyguladım ve kız sonucu aldım.şu an tam 12 haftalığım. önümüzdeki hafta kontrolüm var.cinsiyeti öğrenirsem buraya yazarım..

allah hayırlı kucağınada almayı nasip etsin canım
biraz bilgilendirirmisin beni ne renk oldu idrarın kızda turuncu erkekte yeşil diyorlar seninki turuncumu oldu nerden ve ne kadara temin ettin cevabını beklicem
bebeğinin cinsiyetide belli olmuştur artık herhalde kızmı erkekmii ?

Son düzenleme:

evet cinsiyetimiz kesinleşti kızım oluyor
test bende doğru sonuç verdi. testi internetten almıştım 80 tl gibi birşeydi. bu da test sonucum

bende merakıma dayanamayıp alıp yaptım 12.haftadayız ve renk koyu yeşil çıktı. Bebeğimin cinsiyeti belli olur olmaz mutlaka yazarım. uygulayan arkadaşlarda yazarsa doğruluk payı hakkında fikir sahibi oluruz diye düşünüyorum. Allah hepimize kuzularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş.

12.hafta ikili testte doktorum, bacak arasını göstererek bebeğimin erkek olduğunu söyledi. Çıkıntı bariz belliydi. Yani benim yaptığım test doğru çıktı. Kız olmasını çok isterdim ama herşey nasip, hayırlısı böylemiş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…