İnternet Alışveriş Mağduru :(((

bende saat almıstım rengı cok farklı geldı...urun elıme ulasmıstı .maıl attım 3 gun sonra donus yaptılar maılıme.adreslerıne urunu gerı gonderdım .junk maıl de gelebılıyor ınbox da bellı olmuyor.20 gun sonra ıade yapıldı.bıraz zamn alıyor canım ya.ama ıade etmeyecek bı fırma degıl bılındık sıte senın kı.ben bıngomıngo dan yapmıstım.iade edıldı ama gec oldu...

Merhaba Bayanlar;

Kısaca şöyle anlatayım. Aslında bir nevi aceleci davranmamın sonucu oldu, Allahım niye ben böyleyim:((( Ayın 23'unde istemeye gelicekler beni, 24 unde de nişanım var. Sevgilim tektaş alıcaktı bende internette bakayım bi göz atayım dedim( bakmaz olaydım :( ) Markaponda 0.25 karat bir tektaş gördüm fiyatı da uygundu söyledim sevgilime alalım tamam dedi verdi kart bilgilerini girdim aldım. Ben hiç bakmamışım incelememişim yüzük 8 ayarmış :((( 1 saat sonra firmayı arayıp iptal ettim, fakat markapon yetkililerine sürekli mail atmama rağmen cevap vermiyorlar, paranın hesaba aktarılması gerek ki tekrardan alışveriş yapalım. Dünden beri bununla uğraşıyorum sonuç yok :( Bir telefon hatları da yok sadece mail olarak destek alabiliyorsun, daha doğrusu destek alamıyorsun . Ne yapcam şimdi ben bir akıl verin :( Nasıl böyle bir hataya düştüm. offffffffff :((( Yardım derda derman olan bayanlar....

Öncelikle internet alışveriş mağduru değilsin :)
Kendi elinle,yanlış ürün almışsın.
Ve site,sana "iade edemezsin" demiyor.Diyemez zaten.
Mesafeli satış sözleşmesi var ve ürün eline geçse bile,cayma hakkın mevcut.
Yani Tüketici Mahkemesine filan gerek yok.
Biraz zaman alır ama paran iade edilir.

Öncelikle internet alışveriş mağduru değilsin :)
Kendi elinle,yanlış ürün almışsın.
Ve site,sana "iade edemezsin" demiyor.Diyemez zaten.
Mesafeli satış sözleşmesi var ve ürün eline geçse bile,cayma hakkın mevcut.
Yani Tüketici Mahkemesine filan gerek yok.
Biraz zaman alır ama paran iade edilir.

Ben zaten ödemeyecek demiyorum. Ama bana kalkıp bir ay sonra aktarırlarsa hiç bir anlamı kalmaz. Ayrıca bence hiçbir maillere cevap vermemekle de magdur ediyorlar veeee kesin bir cevap vermiyorlar 2 mail attılar oda otomatik ikisi de aynı, bu da bir magduriyet degilmidir. Parayı hemen cekiyorlar da aldıktan hemen 1 saat sonra iptal ediyorum da neden aktarmıyorlar?

bende saat almıstım rengı cok farklı geldı...urun elıme ulasmıstı .maıl attım 3 gun sonra donus yaptılar maılıme.adreslerıne urunu gerı gonderdım .junk maıl de gelebılıyor ınbox da bellı olmuyor.20 gun sonra ıade yapıldı.bıraz zamn alıyor canım ya.ama ıade etmeyecek bı fırma degıl bılındık sıte senın kı.ben bıngomıngo dan yapmıstım.iade edıldı ama gec oldu...

benimkisi elime geçmeden aldıgım gün hatta 1 saat sonra iptal ettirdim. ama yokk cevap :@

Hayırlı akşamlar bizim de başımızda bir sorun vardı şikayet var şikayet ettik aynı gün içerisinde sorunumuz haloldu

ben hiç internet alısveriş yapmadım güvenli bulmuyorum sizde yapmayın bence

Biz netten aldık televizyon ve telefon kardeşim ve babam netten alıyor şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadık alışveriş ile ilgili

Son düzenleme:
Back
X