- 15 Mayıs 2021
- 167
- 47
- 48
- 29
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Trendyol da indirimleri görünce duramıyorum 28 ürüne bin küsür para tuttu ama almıyorum sepette bekliyor hem alışveriş yapmak hoşuma gidiyor hemde para gidecek diye ödüm kopuyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İndirim olur diye bekletiyorum alıcamSepette bekletince alisveris mi yapilmis oluyor?
Seçtiklerim evet alışverişİndirim olur diye bekletiyorum alıcam![]()
Benim ihtiyaç kpss kitapları ama diğer yandan da kitaba para vermeyi fuzuli buluyorumİhtiyacım kesin var ise parayi gözetmeden ne istiyorsam alırım. Ama sırf öylesine, birlerinde var diye veya o an populer olmus diye, iyi ki aldim demeyeceğim şeyleri almam.
Eşim cok fazla kitap alır. Her ay alır her hafta hatta. Seviyor okuyor. Sizde geleceğinizi etkileyen birsey için elbette alacaksınız o kpss kitaplarını. Ama çocuğa 4 parça oyuncağa o kadar para vermem. Almam. Almak istediklerinizin mutlaka muadilleri ve daha uygun fiyatlilari vardır.Benim ihtiyaç kpss kitapları ama diğer yandan da kitaba para vermeyi fuzuli buluyorumoğlana 4 parça oyuncakla bin küsür para tuttu adı altında birde indirim deniliyor
![]()
Kesinlikle katiliyorumm ben sosyal medyamda butun influencerleri cikardim. Onlari takip ettikce acaba gercekten eksik mi diye dusunup duruyordum. Ama yine almıyordum önemli değilse. Son 2-3 aydır oyle rahatım ki. Trendyolda farkında galiba önceden 20 tane kuponum olurdu. Artik 1-2 taneİhtiyacımı belirliyor ona göre bir yada iki indirim dönemi takip ediyorum. Onun haricinde alışveriş sitelerini bir sosyal medya gibi gezmiyorum. Yoksa bir şekilde ihtiyaçmış gibi hissediyoruz özellikle influencerleri çok takip etmiyorum.
Aynen öyle yaa indirim var aman giderse gitsin şu kadar paradan nolcak diyip illaki harcama oluyorBen bakmıyorumyoksa cok gereksiz şeyler sırf indirimde diye alınabiliyor
![]()
Yapmayın lütfennBenim ihtiyaç kpss kitapları ama diğer yandan da kitaba para vermeyi fuzuli buluyorumoğlana 4 parça oyuncakla bin küsür para tuttu adı altında birde indirim deniliyor
![]()
Bir de 28 parçayı bin küsüre nasıl buldunuzTrendyol da indirimleri görünce duramıyorum 28 ürüne bin küsür para tuttu ama almıyorum sepette bekliyor hem alışveriş yapmak hoşuma gidiyor hemde para gidecek diye ödüm kopuyor![]()
Uygulamayı silin. Çözümü böyle buldumTrendyol da indirimleri görünce duramıyorum 28 ürüne bin küsür para tuttu ama almıyorum sepette bekliyor hem alışveriş yapmak hoşuma gidiyor hemde para gidecek diye ödüm kopuyor![]()
ısırık geliyooooorSistemin en zayıf halkası olduğum için her beğendiğimi alıyorum, bu konuda iradem sıfır![]()