İnternet alışverişinde kendinizi kaptıranlardan mısınız?

İhtiyacım kesin var ise parayi gözetmeden ne istiyorsam alırım. Ama sırf öylesine, birlerinde var diye veya o an populer olmus diye, iyi ki aldim demeyeceğim şeyleri almam.

Yooooo ben kaliteli almaya çalışırım ama az ürün alırım
Mesela kendim için makyaj malzemesine para vermem fondötenim bile yok
Ama cilt bakım kremleri vs onların en kalitelisinden alırım

ama az ürün alırım öyle çok ürün alayım indirim de bekleyeyim mantığım yok
İndirim görünce içim kıpır kıpır etmiyor ancak istediğim çok pahalı bir şey indirime girer pıt pıt olurum atarım

ama kendimi sadece alışverişle mutlu ediyorsam bu sorun oluyorsa indirim olunca her şeyi almak zorunda hissediyorsam bence bu da aşırı normal değil bence

İhtiyacım kesin var ise parayi gözetmeden ne istiyorsam alırım. Ama sırf öylesine, birlerinde var diye veya o an populer olmus diye, iyi ki aldim demeyeceğim şeyleri almam.
Benim ihtiyaç kpss kitapları ama diğer yandan da kitaba para vermeyi fuzuli buluyorum 🙄🤷🏻‍♀️ oğlana 4 parça oyuncakla bin küsür para tuttu adı altında birde indirim deniliyor 😂😂

İhtiyacımı belirliyor ona göre bir yada iki indirim dönemi takip ediyorum. Onun haricinde alışveriş sitelerini bir sosyal medya gibi gezmiyorum. Yoksa bir şekilde ihtiyaçmış gibi hissediyoruz özellikle influencerleri çok takip etmiyorum.

Benim ihtiyaç kpss kitapları ama diğer yandan da kitaba para vermeyi fuzuli buluyorum 🙄🤷🏻‍♀️ oğlana 4 parça oyuncakla bin küsür para tuttu adı altında birde indirim deniliyor 😂😂
Eşim cok fazla kitap alır. Her ay alır her hafta hatta. Seviyor okuyor. Sizde geleceğinizi etkileyen birsey için elbette alacaksınız o kpss kitaplarını. Ama çocuğa 4 parça oyuncağa o kadar para vermem. Almam. Almak istediklerinizin mutlaka muadilleri ve daha uygun fiyatlilari vardır.

İhtiyacımı belirliyor ona göre bir yada iki indirim dönemi takip ediyorum. Onun haricinde alışveriş sitelerini bir sosyal medya gibi gezmiyorum. Yoksa bir şekilde ihtiyaçmış gibi hissediyoruz özellikle influencerleri çok takip etmiyorum.
Kesinlikle katiliyorumm ben sosyal medyamda butun influencerleri cikardim. Onlari takip ettikce acaba gercekten eksik mi diye dusunup duruyordum. Ama yine almıyordum önemli değilse. Son 2-3 aydır oyle rahatım ki. Trendyolda farkında galiba önceden 20 tane kuponum olurdu. Artik 1-2 tane 🤣

Internetten pek bsy alamıyorum nedeni de şu geçenlerde kendime pijama eşime sweat aldım bana gelen pijama dar oldu hem de kumaşını beğenmedim eşime aldığım sweat da bol oldu kendime m eşime l beden almıştım çünkü o şekilde giyiyoruz olmadi geri gönderdik yine başka bir siteden 2 urun aldım birini geri gönderdim daha da bsy almiyorum eski usul gidip mağazadan alıyorum

Az ve kaliteli parcalar alsaniz bari? Her gordugunuzu ucuz diye ihtiyac yokken almak yerine cidden begendiginiz parcalari alirdiniz belki.
Suan dogru durust bir tane elbise bile 300-500 lira en uygun. 28 parca degil 2-3 parca bisey alsan 1000 lira tutar.

Çer cöpe o kadar para verilmez.

Yapmayın lütfenn😂😂 Ha kitap almışsınız ha altın alıp köşeye koymuşsunuz benim için neredeyse aynı şey 😁😁

Ders kitapları için böyle hissediyorsanız olmadı ikinci el satarsınız ihtiyacı olana verirsiniz yine değerlenir. Ders hariç kitaplar için hissediyorsanız 10 sene sonra bile elinize alsanız hiç değişmeden orda duruyor sizi bekliyor yine kazanç oluyor 😅😁

ben bir dönem kendimi çok kaptırmıştım yalan değil.

ancak ben irili ufaklı bir sürü şey almaktansa artık kaliteli,biraz üst segment ama az sayıda ürün almayı tercih ediyorum.

cilt sağlığım için para harcamaktan çekinmem zira cilt hassas bir konu,ancak kıyafet konusunda önceden çok alırdım ama artık dediğim gibi seçici olmaya başladım. ömürlük parçalar alıyorum.

kullanmadıklarımı ihtiyaç sahiplerine verdim/vermekteyim,sonra 2. el uygulamalarında satıyorum.

bizim bölümün kitapları maalesef pahalı oluyor, eğer uzun süre kullanacağım,devamlı açıp göz atabileceğim bir kitapsa sıfır alıyorum,ancak kısa süreliğine işime yarayacaksa eli yüzü düzgün 2. el alabiliyorum.

ben kıyafettense scrubs takımlarına bayağı yatırım yaptım son zamanlarda,iyice zamlanmadan alayım dedim, zira bir takım 300 tl olmuş durumda şu anda :KK67:

yani en çok neyi kullanacaksanız onu alın. çünkü yazık günah,dolapta boşuna bekliyor.

ayakkabı konusunda marka takıntım vardır sadece. şu anda dolabımda 4-5 senedir giydiğim spor ayakkabılarım mevcut düşünün. çünkü dediğim gibi seçici davrandığım için her ayakkabıyı almıyorum,aldıklarım da uzun süreler gidiyor bana.

kıyafete para harcanmaz,ben bunu öğrendim. onun yerine ufak ufak altın alın,dolar alın. inanın fikirleriniz değişecek,göreceksiniz.

Back
X