Internet aski

Başka bir profille yeniden yazıştık ikincisinde foto gönderme dim
Şimdi siz ilk kendiniz olarak konuştunuz, fotoğrafınız da vardı. Sonra oradan konuşmayı kesip baska bir hesapla tekrar tanışıp konuştunuz. Ama ikinci konuşmanızda sesli konuştuğunuz için sizi sesinizden tanidigini düşünüyorsunuz.
Belki de ikinci sizi degil de fotoğrafınızı gösterdiğiniz birinci sizi tanımıştır:deli:ayy cok sacma siz bu adama kafayı mi taktınız anlamadım bu ne böyle.

Ayni yerde yaşadığınızı bile bile yemek yemeye gideceğiniz yeri söylüyorsunuz, sonra ne beklediniz ki ?
( bu arada eger benim yukarida kurduğum senaryo dogruysa adam fotoğraf ve sesi birleştirerek iki profilinde siz olduğunu anlamış olmuyor mu?)

Ayyy gene akla zarar yorum yapmışsın. 40 yaş genç bir yaş. Pamuk ayrıca bekar bir kadın. Elbette birileriyle tanışacak belki evlenecek. Sorun yanlış adamları bulması sadece. Hoppa anneymiş lafa bak. Sen anne olabilmek için yırtınıyordun tek hayalinde evlenmek . Konuşturma bizi allasen ferhans.
Tanışma yolu hiç yakışmıyor.günlük hayatta olağan akışta biriyle tanişsa tamam diyeceğim.bu arada çocuklu kadınların genç kız gibi ilişki peşinde koşması bence eleştirilecek bir nokta yine de.madem bu kadar ilişki peşindesin o zaman çocuk yaparken de 40 kere düşüneceksin.anneliğin bir onuru olmalı.öyle her aklına eseni yapamazsın.ben 30 yaşında ve bekarım.buna rağmen bağzı şeyleri kendime yakıştıramıyorum.millet de iyice kendini aştı.telefonda tanımadığı etmediği bir herifle cinsellik muhabbeti yapan bir anne.size hoş geliyor mu ?

Adamla sesli de konuştuk.sesimi biliyor.sesimden tanır.skype da gerçek sesin gidiyor.telefon gibi degil
Hah yine işyerinde olanlar konusunda yaptığın gibi x meseleyi 500x yaparak yaşıyorsun. Fotonu gördü de nasıl tanıyacak sanki kimselere benzemeyen bir fiziğin ve giyim tarzın var 😂

Tanışma yolu hiç yakışmıyor.günlük hayatta olağan akışta biriyle tanişsa tamam diyeceğim.bu arada çocuklu kadınların genç kız gibi ilişki peşinde koşması bence eleştirilecek bir nokta yine de.madem bu kadar ilişki peşindesin o zaman çocuk yaparken de 40 kere düşüneceksin.anneliğin bir onuru olmalı.öyle her aklına eseni yapamazsın.ben 30 yaşında ve bekarım.buna rağmen bağzı şeyleri kendime yakıştıramıyorum.millet de iyice kendini aştı.telefonda tanımadığı etmediği bir herifle cinsellik muhabbeti yapan bir anne.size hoş geliyor mu ?
İlk defa yorumlarına hak veriyorum çok doğru dedin. Şimdi adam da tanımış, ortalık yerde dedikodusu dönecek. Olan çocuğa olacak yani okulda bir duyulsa çocuk akran zorbalığına/öğrenci dışlamasına uğrar net. Sadece okul da değil sokak, market vesaire tüm ilçede çocuğun adı çıkar zaten küçük bir yermiş. Herkes anne olmamalı işte.

Ne ara dört ay oldu geçen ki konuda artık yazmıyoruz demiştiniz dört ay olmamıştı belki size öyle geliyordur. Ayrıca niye rezil etsin sizi sadece siz mi konuştunuz oda konuşmuş. Birde niye bu kadar dile düşme rezil olmaktan korkuyorsunuz bekarsiniz kimden korkuyorsunuz mesela

İlk defa yorumlarına hak veriyorum çok doğru dedin. Şimdi adam da tanımış, ortalık yerde dedikodusu dönecek. Olan çocuğa olacak yani okulda bir duyulsa çocuk akran zorbalığına/öğrenci dışlamasına uğrar net. Sadece okul da değil sokak, market vesaire tüm ilçede çocuğun adı çıkar zaten küçük bir yermiş. Herkes anne olmamalı işte.
Kimsenin hayatına müdahale etme hakkım yok.inan çocuğu olmasa birşey demezdim.insan hiç mi kendini tanımaz.kimsede kalite kalmıyor böyle böyle.herkes nereden ne bulursam diye her yolu deniyor.bence şu müge anlılar esra erollar böyle yaptı bizi. Kim daha çok ilişki yaşayacak yarışına döndü ortalık.eskiden millet elime erkek eli değmedi diye övünürdü, şimdi de en çok kim ilişki yaşayacak yarışına döndü.ikisi de kalitesizce ikisi de yanlış.internet aşkı diye birşey olacağına inanmıyorum bu arada.kalitesizlik başka şey modernlik başka şey.bu şekilde düzgün insanların da morali bozuluyor.

Bu kadar uyardık seni ama dinlemedin, anladık seni tamamen hormonların yönetiyor, çocuğunun yaşamak zorunda kalacağı şeyleri gözardi ediyor,son aşamada adım çıkar mı??? diye kendi derdine düşüyorsun.Eger yazılanları önemseyip ders çıkarmazsan işin çok zor, gittiğin yol yol değil......

Neden konusmiyim.sorun konuşmak değil.adamin beni tanıması
Anne olamadığınız o kadar belli ki ne desem boş siz yaptığınızın doğru olduğuna kendinizi çoktan ikna etmişsiniz. Ben biriyle konuşuyor olmanıza değil bir anne olarak çocuğunuzu da rezil edebileceğiniz cinsellik konuşmalarınıza yorum yaptım o zaman devam edin niye utanıyorsunuz ki?

Yüzünüzü bile görmeyen, çocuğunuzun arkadaşının babası olan adamla cinsellik konuşurken hesap etseydiniz bunları keşke. Adam sesinizden nasıl anlıyor onu da anlamadım çevrede eşi benzeri bulunmayan bir oktavı mi var sesinizin? Anladıysa halinizden anlamıştır. siz "benim" demedikçe de nereden emin olacak?

ben anlamadım bu konuyu ya. bu kadar sayfa olmuş , yorumları okumadım. muhtemelen herkes aynı şeyi söylemiştir. akıl var mantık var nasıl tanıyacak sadece sesinizden , kısa bir cümlenizden adam sizi? belli ki çıplak foto falan yolladınız, bir şekilde kendinizi gösterdiniz. sorumluluğunu alamayacağınız şeyleri yapmasanız keşke. adam bekar siz bekar. konuşabilirsiniz usulünce. hayatınızda kimse olmayacak değil elbette ama bunun yolu bu değil. siz annesiniz. küçük yerde yaşıyormuşsunuz. kendinizden önce çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. artık hormonlarınızla değil, aklınızla hareket edin lütfen.

Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
ne anladın yurdagüll ne anladınnn. Bacım yapmadan önce düşüneydin adamın vicdanına kaldın geçmiş olsun

Etrafa yayarsa değil. Adamın senin hakkında ki düşüncesi değişirse diye korkuyorsun. Etkilendiysen normaldede görüşün. Yok adam pislikse sonuna kadar inkar diyorum

anlamadigim sey: adam sizi niye rezil etsin? niye boyle bir vehme kapildiniz? sexting yapmissinizdir, adamin da hosuna gitmistir, bu kadar. niye endiseleniyorsunuz?

bir de su: cinsel tatmin istemenizde garipsenecek bir durum yok. kendinize bir sevgili bulabilirsiniz. olmadi, bir f.kbuddy de olabilir bu. bekar bir kadinsiniz. kiminle yatacaginiz sizin bileceginiz bir konu.

Başka bir profille yeniden yazıştık ikincisinde foto gönderme dim
ve başka profilde cinsellik konuştuğun için foto göndermedin
gönderseydin de adam zaten seni beğenmemişti
beğenmediğini belli eden adamla daha ne görüşmesi ne sextingi pamuk

adamla çok mu yatmak istedin de sanal olsun dedin
bu ne zavallılık!!

Fotom yok telim yok.tehdit etmesini dusunmuyorum da onu yapmaz da ben olayın rezalet boyutundayim
foton yok telin yok ama aynı sehirde dip dibe yasıyosunuz abla saka mısın? neden baksan sacmalamıssın adam anladıysa da gecmis olsun. dua et iyi biri olsun da yaymasın.

hangi akla hizmet böyle seyler yapıyorsunuz ya? çocugunu düsün de ona göre yaptıgın seyin arkasında durmayı bil. kocaman kadınsın.

ben anlamadım bu konuyu ya. bu kadar sayfa olmuş , yorumları okumadım. muhtemelen herkes aynı şeyi söylemiştir. akıl var mantık var nasıl tanıyacak sadece sesinizden , kısa bir cümlenizden adam sizi? belli ki çıplak foto falan yolladınız, bir şekilde kendinizi gösterdiniz. sorumluluğunu alamayacağınız şeyleri yapmasanız keşke. adam bekar siz bekar. konuşabilirsiniz usulünce. hayatınızda kimse olmayacak değil elbette ama bunun yolu bu değil. siz annesiniz. küçük yerde yaşıyormuşsunuz. kendinizden önce çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. artık hormonlarınızla değil, aklınızla hareket edin lütfen.
Ben kadınların derdinin hiçbir zaman hormon olduğunu düşünmüyorum zaten.bence o durum çok nadir.kadınların amacı ilgi oluyor.haa bir de diğer kadınlardan geri kalmamak.tercih edilen, istenen kadın olmam.seksi bazı erkeklerdeki gibi aşırı seven kadına pek rastlamadım.

Sen genelleme yaptın yazdığını dön tekrar oku. Yeni nesil anneler hoppa ne demek? Anne oldular diye hayatlarını yaşamayacaklar mı? Çocuğa layığıyla baktıktan sonra maddi manevi , gerisine kimse karışamaz. Konu sahibinin hatalarını zaten kendisine yazdık. Senin amacın başka ferhans.

Back
X